reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Brrr, dokładnie, ja tak miałam, gdzies ok dwa dni przed @ miałam delikatne plamienia i byłam pewna że się rozkręca, no i nawet piersi mnie prawie nie bolały, za to teraz to jakaś masakra :)
Wybieram się zaraz z małym na spacerek ale słonka we Wrocławiu nie widzę...

Brr- myslałam wczoraj wieczorem o Was. To że nie możecie zajść naturalnie nie znaczy że nie bedziecie rodzicami. Będziecie i to wspaniałymi. Sami musicie stanać przed wyborem którą drogą pójśc do celu. Czy poświęcać całą energię i męczyć emka badaniami? A może zacząć procedury adopcyjne?
Jest jeszcze opcja z nasieniem niespokrewnionego dawcy ale nie wiem jak emocjonalnie byście do tego podchodzili.
Trzymam za was &&&&&&&&&!!!!!

Brr - wszystko pimieszalam;)to jest fizyka medyczna - quantec. Pelno tego w necie. Jak cos mam namairy do sprawdzonej babki tylko musze odnalezsc . Wysyla sie do nie aktualne cyfrowe zdjecie ktore jest wrzucane do specjalnego programu komputerowego i dobrze jest powiedziec w jakich kwestiach ma szukac. ( to dziwne ale to dziala) dostaniesz wydruk i opisane problemy. Do tego np. Na miesiac mozesz w ten komp wrzucic program na poprawe problemu i dobry fizyk powie jaka homeopatie uzywac i co zrobic. W zyciu bym w to nie wierzyla ale na prawde mam potiwerdzone u kilku osob np. U jednej z nicj wyszla wysypka ktore na ciele pojawila sie za kilka dni - az skonczyla sie na oddziale zakaznym, pani zaszla w ciaze po wielu latach staran itd...

Watpliwosci kochana ja nie mam takiej mozliwosci :-(

Asia normalnie zajebiscie....Maly goralek mowilam ze tak bedzie...czyli Dziewczyny wyjezdzamy masowo w gory:tak: cholera ze tez ja nad morzem mieszkam...trza sie wyniesc:-D Ranyyyyyy ciesze sie razem z Toba:tak: no i oczywiscie trzymam kciuki rob bete i szybciutko zasuwaj do gina.

Iwo sliczne Malenstwo.

Kobietki moje...moj Maz to szaleniec.Wracalismy z zakupow i co...patrze a na trawniku rosna sobie tkie piekne zonkile...dla zartu ( na prawde tylko dla zartu) powiedzialam ze fajnie by bylo gdyby mi kiedys przyniosl takie wlasnorecznie urwane....i wiecie co zrobil zatrzymal sie kawalek dalej
( myslalam ze wyskoczyl do sklepu bo czegos zapomnial ) poszedl i nazrywal mi bukiecik:szok::eek: MOJ KOCHANY SWIREK;-):-D

Motylku - jak się czujesz?

Aschlee - taki maz to skarb!
Fajnie że chcecie miec pieska tylko czy nie przeraża cię ilość sierści?? a co córeczka na to?

reklama
Czeeść :-):-)
Ale wieści ASIU tak strasznie trzymam kciuki &&&&&&&&&&:-):-)
Widzę że grudniówki 2014 powoli się tworzą:tak:
Iwo super dzidziuś:tak: zdrówka dla córeczki:tak:
Aschlee super romantyk:-)
Anula jestesmy z tobą w tym smutnym dniu.. <przytul>
Ide myć samochód już mam taki brudny że musze buziaki dziewczynki dla wszystkich :*:*:tak:
I przepraszam że wczoraj nie uczestniczyłam w modlitwie..:zawstydzona/y: dziś nadrobie :-)

Do góry