reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus - ja mam w Polsce amstaffa ale z czyms chyba pomieszanego .. ten pies jest cuuuudowny i bardzo mądry !! mam na tel filmik jak sie z nia wyglupiam to kiedys dodam na fb :D ale tez juz stara :( ma 11 lat ale jeszcze dobrze sie trzyma
555076_397487880269647_1046228962_n.jpg
tu moje 40 kilo szczęścia śpi na swojej kanapie w kuchni :D

Moim wymarzonym psem jest West Highland White Terrier <3

Aschlee - czemu sobie nie kupicie w polsce cyfrowego polsatu i talerza od nich ?? My tutaj mamy polska telewizje :)
wzielismy sobie taki pakiet za 30 zl bo chodzilo nam o najbardziej podstawowe kanaly :D

Załączniki

• 555076_397487880269647_1046228962_n.jpg
    555076_397487880269647_1046228962_n.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
reklama
watpliwosci3 tez o tym myslalam ale my tam w PL nie mamy kompletnie nic, ani konta ani zadnych umow, no i wogole praktycznie tam nie bywamy...teraz bedziemy jechac po Piesia ale to tez zaraz przy granicy zeby nie wiadomo ile nie tulac sie samochodem...kompletnie nie wiem jakie warunki trzeba spelnic zeby wziac cos takiego.

Mychunia – z dziadkami tak jest, nie dadzą niczego ruszyć bo wszystko potrzebne :-)
Brr – no faktycznie złe wieści, trzymam kciuki, żeby okazało się, że nie wszystko stracone.
Goska – jakby senność to był pewny objaw to i ja bym dzisiaj go miała :tak: Leciałam na twarz dosłownie po pracy. Ale u mnie to nie możliwe bo i owu jeszcze nie miałam :baffled:
Anula – fajowa kuchnia. My mieszkamy w domu należącym do teściów, oni mieszkają w innym mieście a dom kupili jak synowie na studia szli. No i już meble były jak ja się wprowadziłam. Wiadomo – sama bym chciała urządzić od początku, ale meble są ok więc nie wymieniamy. Poza tym nie wiemy czy dalej będziemy tu mieszkać, chcielibyśmy się dorobić czegoś własnego w przyszłości a nie na rodziców wiecznie.
No i kwestia pracy. Nasze miasto to jednak dziura jak by nie było. Pracę mamy, ale mój mąż już psychicznie w swojej nie daje rady, ciągły stres i nerwy… chciałby w końcu robić coś co będzie lubił i ja go popieram. Więc całkiem możliwe, że w końcu rzuci pracę, ale nie wiadomo czy tu coś znajdzie za godne pieniądze i może rozważymy przeniesienie do innego miasta.
Więc za dużo nie chcemy wydawać na ten dom, tylko co niezbędne…
No nic. Uciekam. Dobrano dziewczyny i miłego serduchowania :-)

Kończe pisanie pracy na dzisiaj. Padam. A jutro, tzn. dzisiaj czeka mnie pogrzeb w rodzinie, kolejny, już 3-ci w tym roku...
Dobranoc Kochane moje.

Witam dziewczyny!

Nie uwierzycie. Mam bladziocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesu ale sie poryczałam, wpadłam do szyma do łóżka i go obudziałam . Nadal nie mogę w to uwierzyć :))))))

Przepraszam że nie nadrobie tego co pisalyscie ale nie moge emocjonalnie :)

Jutro kolejny test rano.

No pojade przed pracą dzisiaj, bo plamię i jesli beta potwierdzi to w poniedzialek do gina sie wbije :)
Ty masz ciary, Motylku ja sie tak poryczałam, że nie pytaj i jeszcze swoją obietnice zlamalam i szymowi powiedzialam a chcialam za tydzien ma urodziny prezent mu zrobic. Ale co tam

Asik jak się przyczaiłaś na dobre nowiny :)

dziewczyny proszę wstrzymajcie z się z gratulacjami plissss!

Motylek przypomnij mi twoj wynik bety i w ktorym dc byla robiona?

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaa no takie dobre wieści z rana to ja lubię. Asia narazie trzymam kciuki &&& a gratulować bedę poźniej. Super super super!

Do góry