reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Oluś, Dominika dzisiaj teorię z prawka :) A i dziękuję za zaproszenie :*

Dominika, co do rozstroju żołądka to stawiam na stres przed egzaminem. Ja za każdym razem jak miałam iść na egzamin miałam problemy z żołądkiem. Ale to normalne. Najważniejsze, że zdałaś i została nam tylko praktyka. Kochana, jak chcesz to trochę odsapnij po egzaminie. Masz 6 miesięcy od zdania teorii, aby zaliczyć praktykę. Twój synek to długo wytrzymuje. Ja od 3 dni z młodszą na rękach, bo inaczej nie zaśnie póki nie zapomni o butelce. Ale dzisiaj wyjątkowo wołała "mama pać (spać)" i pokazywała na łóżeczko. Moja młodsza córka uwielbia pieski i za oknem zanim poszła spać słyszała psa i od razu chał, chał. Ja do małej mówię "Piesek idzie spać", a ona do mnie aż się zdziwiłam "chał spi". Jak usypiałam młodszą, to starsza z nudów przed 20-tą zasnęła na moim łóżku :p Moje to śpią przeważnie od 20/21-wszej do 8/9-tej rano :) Czasami zdarzy się, że rano około 6/7-mej wstaną.

Ja już wykąpana, wypachniona i tylko pozostało mi czekać na męża :D Musiałam ogolić się, bo trochę się zapuściłam (nerwy i dlatego). Aż wstyd byłoby iść tak do lekarza :p

reklama
Maluś powodzenia jutro. Trzymaj się wszystko będzie po Twojej myśli !!

Ja też już spadam, dużo emocji jak na dzisiejszy dzień, a jutro do pracy na cały dzień.

Życzę Wam wszystkim miłego wieczoru :)

Dziewczynki pisałyście o wiesiołku, to powiem Wam, że jak byłam teraz w klinice to ginka kazała nam obojgu (M i ja) brać dwie kapsułki dziennie Oeparolu. I stosujemy się do tego :-)

Witam dziewczyny. Czy mozna dolaczyc do grona staraczek?:) Jestem daleko w tyle nie dam rady nadrobic 116 stron wpisow :) Ale mam nadzieje ze jakos wdroze sie. Mam na imie Emilia jestem mama prawie 3 letniej dziewczynki :) Wczoraj pozbylam sie implantu antykoncepcyjnego i zamierzamy rozpoczac starania o rodzenstwo dla naszej corki :)

Witam dziewczyny. Czy mozna dolaczyc do grona staraczek?:) Jestem daleko w tyle nie dam rady nadrobic 116 stron wpisow :) Ale mam nadzieje ze jakos wdroze sie. Mam na imie Emilia jestem mama prawie 3 letniej dziewczynki :) Wczoraj pozbylam sie implantu antykoncepcyjnego i zamierzamy rozpoczac starania o rodzenstwo dla naszej corki :)

Witaj ja też jetem tu nowa,dziewczyny napewno przyjmą Cię bez problemu:)

Życzę miłego dnia wszystkim:)

Czesc ;-)
Ja też jestem nowa, Asik ma racje dziewczyny są tu bardzo gościnne :-)
Miłego dnia :-)

P.s. Moja temperatura spadła ;-( nie licze na owu...

reklama
witam z rana :-D

wczoraj padłam przed 21 i skutkiem tego była pobudka przed 7 :-D

Cyntia co Ty mówisz? mi lekarka kazała cały czas brać wiesiołka...

Maluś kciuki za dziś ;*

czarna witaj wśród nas :tak:

udanego dnia :tak:

Ps. Ja po śniadaniu jadę do rodziców, a potem oni przyjeżdżają do nie więc na necie będę dopiero we wt...

Do góry