reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mligocka- aj, nie mogłaś sobie lepszych rozrywek na sobote zapewnić jak praca do 19. :-D Żartuję oczywiście, hihi. Grafik jest i trzeba iść, nie ma co. A jak Twoje samopoczucie? Robiłaś jeszcze test?

reklama
Anula troche krwawilam. Moze nie tak jak zwykle bo zwykle mnie zalewa ale na tyle ze skojarzylam je z okresem. Na pewno nie bylo skrzepow. My z mezem serduszkowalismy 1 stycznia. Pozostaje mi czekac i miec nadzieje.

To dobrze Gochson, że nie było skrzepów. To najważniejsze. Idziesz na kontrole bety? Czuje, że wszystko będzie dobrze :-)

Anula w poniedzialek powtarzam bete. Ja raczej mam mieszane uczucia bo juz wiele razy nie udalo mi sie utrzymac no ale z drugiej strony wlaczylam duphaston.

Ojej Gochson, nie wiedziałam, że nie udawało utrzymać Ci się ciąży. tak mi przykro:-( ALE MAM NADZIEJĘ, ZE TYM RAEM BEDZIE INACZEJ I BEDZIESZ W ZDROWEJ CIAZY! :tak: a powiedz mi jak barałaąs to clo w zeszłym cyklu? Miałaś przy tym monitorowanie?

czarna2532 witaj fajnie ze jestes.... :-)
aureolcia po cichu gratuluje....:tak:

Cyntia85 kochana moze nie wszystko stracone.... moze powtorz z poniedzialek albo pojdz na bete? bedziesz wtedy wszystko wiedziec....

Anula1988 jakie plany hmmm posprzatam troszke w domu, pojedziemy z moim na zakupy, zrobie jakis obiadek i bede odpoczywac przy muzyce i moim....:-D mielismy z moim jechac na jakas wycieczke jedno dniowa ale jak wstalismy po 11 to juz nie pojedziemy hehe....

Gochson trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze....

A powiedzcie mi czy zawsze przy @ musza byc skrzepy? czy skrzepy oznaczaja ze cos bylo na rzeczy? czy raczej nie?

hej laseczki dziś mam chwilę na komuter :-D

Aureolcia - ale super!! tak rzadko zagladasz a jak już wpadniesz to od razu BOMBA:-D:-D:-D

Cytnia - niestety trzeba czekać.... wiem że to łatwo powiedziec gdy dni dłuzy się niemiłosiernie:baffled:

Mississ - jak tam ci w tym szpitalu, wałówkę wziełaś?:-) co dokładnie będą badać

Gochson - &&&&& by fasoleczka pieknie się rozwijała - ponawiam pytanie testem owu również można ciąże wykryć? byłam pewna że nie:rofl2:

Mligocka - oprócz braku @ masz jakiekolwiek objawy?

Olusia - napisałam priw:tak: co do skrzepów to ja może z 2 razy miałam taką @ na ogól nie mam obfitych

Agniecha - przetrzepię kuperek!!!!!!!! Masz wzorową owu i &&& by skończyło się fasolinką!!!!!!!!!!!!

Co do leków
Ja biore tran i gdzieś wyczytałam ze po owu wiesiołka można tranem zastapić? Nie wiem czy go brac dalej czy odstawic?:crazy:
oprócz traniu jeszcze magnez i folik

reklama
Do góry