reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Malus
:-* dziekuje bede teraz z wami ciagle bo nie mam nic do roboty ani na glowie ;-)

Agniecha
:-* na wisniowej na endokrynologii leze:-) spoko ordynator smieszny ale zabija mnie badanie np piersi na sali przy wszhstkich. Masakra

reklama
Gochson po cichutku gratuluję i trzymam kciuki żeby to było to :tak: jak bierzesz dupka to jest szansa, że utrzymasz ciążę, bo go się bierze na podtrzymanie ciąży - życzę Ci tego :tak:

Dominika gratuluję :-)

Gabis - brak śluzu albo tzw wrogi śluz może utrudniać zajście, ale niekoniecznie. Na polepszenie bardzo dobre jest siemię lniane :-)
Hmm, siemie lniane mówisz :confused: No to może faktycznie sobie kupie. A w jakiej to jest postaci, jakies kapsułki czy do picia?

A tak wogóle to dziewczyny bierzecie jakieś witaminy czy coś innego? Bo ja tylko folik.

Gochson, niesmiało trzymam&&&&&&&&&&.
Dominika gratulacje :)

Gochson - 3mam kciuki żeby było dobrze i gratuluję.
Później nadrobię lekturkę.
Zdałam 73/74:p dzięki

gratulacje :)

Gochson, &&&&&& trzymam, no i po cichu gratuluję :)

Maluś, myślę że do wakacji to na pewno pampersów już nie będzie :) jak taraz już zaczyna wołać

Ja biorę wiesiołka, kwas foliowy i ten cykl zaczęłam z costagnusem

dziewczyny, przepraszam, że Was tak męczę z tymi testami owu ale przed chwilą zrobiłam i jest mega mega pozytywny :) cieszę się

Gabis ja do tej pory zawsze brałam bodymax, na mnie działa super, wyniki miałam zawsze dobre, do tego on zawiera żeń-szeń, a ja jestem zawsze na wysokich obrotach kawy nie pijam szczególnie więc ten składnik dodawał mi kopa.
Od staranek dozedł folik jeszcze. A teraz pierwszy raz kupiłam Prenatal ProBaby bo tam są też witaminy dla mężczyzny ponoć odpowiednio zbilansowane, aby nasienie było wypasione :) i tam jest już kwas foliowy więc folik trzeba było odstawić.
No i magnez obowiązkowo !

Agniecha trzymam &&&&& :) to Twój czas !!

Ostatnia edycja:
reklama
No jak sobie poczytałam o tym wiesiołku to faktycznie chyba dobra sprawa. Jutro obowiązkowo zakupie.

A co myślicie o Omega 3-6-9 ??

Ostatnia edycja:
Do góry