reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dla mnie zasada jest prosta, jeśli ktoś nie chce tu pisać, to niech tu po prostu nie zagląda...
Ok, Anula, ale czemu Wy piszecie o mnie? Ja wtedy odpowiadam, bo czuje się niejako wywołana. Nie zostawię tego bez echa, że ktoś ciągle i ciągle: a Ania_Beata to, a Ania_Beata tamto...Psychiczna, niezrównoważona? Naprawdę każdy tu jest psychologiem lub psychiatrą, żeby formułować takie wnioski?

reklama
Nie od rana, bo napisalam jeden post, że przyszlam z innego wątku w którym tak a tak mnie potraktowano. I nie obsmarowuje, bo nie podałam ani nazwy wątku, ani ników. Wy za to ciągle szafujecie moim.

Anula szkoda palców na pisanie takich postów ;-)
tak jak napisała Malusia chce niech pisze to jest otwarte forum. My nie mamy obowiązku każdemu odpisywać.
ale Ania.Beata jak już piszesz i chcesz mieć szacunek od nas to sama zachowaj szacunek w swoich wypowiedziach bo to działa w obie strony.
Naprawdę za przeproszeniem już mi się "rzygać" chce jak wchodzę na forum a tu atmosfera jest taka jaka jest.

Ostatnia edycja:
Przyszłam sobie tutaj, bo - tak jak Wy - staram się o dziecko. Wyszło jak wyszło. To, że mi nie uwierzyłyście - trudno. To, że tak zareagowałyście - drugie trudno. Oczywiste jest to, że nie chcę w środowisku z takim do mnie nastawieniem przebywać. I oczywiste jest też to, że wy nie chcecie przebywać z kimś, komu nie wierzycie. Nie przebywajmy zatem ze sobą, nie wywołujmy się ciągle w dyskusji na wątku. Nie możemy po prostu dać spokój temu? Jak widzicie ani razu z was nie zadrwiłam, z waszych problemów, zmartwień, ani razu nikomu pod tym względem nie ubliżyłam. A mnie kilka razy pojechano po całości. Jak widzicie, potrzebuję forum, które porusza taką tematykę. Nie odeszłam, szukam sobie miejsca gdzie indziej, a to znaczy, że na pewno nie jestem trollem. Jeśli kogoś uraziłam, to przepraszam - podobnie jak Wy działałam pod wpływem emocji. Ale nie chcę tego kontynuować, dlatego proszę, żebyście najzwyczajniej w świecie dały mi spokój.

Anula, Ewelinka - dzięki za odpowiedź. Nie byłam jeszcze nigdzie z tymi wynikami, bo chciałam jeszcze prolaktynę i progesteron zrobić i dopiero do gina. Dopiero zaczynam się badać. Tylko dziwi nie, że wcześniej we wrześnio miałam tsh ok...

Anulka, kotleciki gotowe i dziewczynki się zajadają :) Na kolację dziewczynki zjedzą kanapeczki i twarożek, a ja zjem bukiet sałatek :) M na kolację będzie mieć obiad. Wraca dzisiaj pewnie tak jak zawsze 22 ;/ A jak u Ciebie?

Zapraszam na kotleciki :D

Ostatnia edycja:
reklama
Jussastar- jeśli wcześniej miałas dobry wynik, to moim zdaniem powinnas odczekać jeszcze z miesiąc i ponownie zbadac TSH. Majac 3 wyniki w odstepach czasu dopiero można cos powiedzieć, jeśli wyniki miedy sobą się tak wahają. Jeśli wcześniej wynik był ok, to nie jest powiedziane,ze teraz od razu jest kłopot z tarczyca, bo może to być jedynie chwilowe zaburzenie, na które akurat trafilas robiąc wynik.

Malus- a ja ok. Wrocilam z pracy, obiad mam z wczoraj, wiec nie musze gotowac, posprzatalam domek już rano przed praca, wiec teraz nic tylko pisać prace mgr, jednak zdecydowanie wole Wasze towarzystwo niż studiowania kolejnych książek, hihi.

Do góry