reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Wracać tutaj :-)

Plamienie ustało :-) więc mam nadzieję że już będzie ok:-) jeszcze od dzisiaj znowu luteine zacznę brać 30 tabletek dowcipnych:-)

Z synem ok migdałki zdrowe :-)

Asik. Kochana jestemmmmm. Fajnie ze jestes z nami. Moglabys sie czesciej odzywac!!! Jak malenstwo?? Pokaz fotke plissss

Motylek nie smutamy. Pamietasz co pisalam! Piekna pogoda nie zrzedzimy. I nie przejmujemy sie ;-)

Ja wlasnie skonczylam prace na dzis. Obiad na jutro zrobiony tylko syf po robieniu zostal :-(
trawa sztuczna na balkonie juz jest wiec mozna bez kapci juz lazic a i kotki sa zadowolone. W sobote bratki !!!

dzieńńń dobry:tak:
Znowu zadymka?;-);-) dziewczynki olejcie temat:-p
Niektórzy muszą gdzieś znaleźć zainteresowanie bo w domu nie mają..:-D:-Dhihiih
Anula
buzi:*:*
AsiaSzw masz tławe na balkonie?? Jaaaa,,:-)
Maluś tylko spokój nas ratuje chyba musimy ubrać glany i zdeptać robala:tak:
Motyl śpij ile wlezie !!!! :-)
Pozdrawiam Was wszystkie kobietki ;-)

A masz z tym jakiś problem? Ból dupy? Na tę przypadłość polecam proktologa. I nie jestem Twoją koleżanką - nie spoufalaj się!

Mam wrażenie , że zbyt pewnie się poczułaś po mojej interwencji i zaczynasz przekraczać granice.
zapoznaj się z regulaminem forum bo kontynuując takie formułowanie postów możesz skończyć przygodę z tym forum.
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php

Mam wrażenie , że zbyt pewnie się poczułaś po mojej interwencji i zaczynasz przekraczać granice.
zapoznaj się z regulaminem forum bo kontynuując takie formułowanie postów możesz skończyć przygodę z tym forum.
https://www.babyboom.pl/forum/tos.php
Bestyja, to poczytaj sobie jak inne osoby się do mnie zwracały. "Jesteś idiotką, kretynką, odpier*** się" Takie słowa były używane w stosunku do mnie. To jest kulturalne jak rozumiem.

reklama
Do góry