reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Opadają mi ręce :-( ... chyba faktycznie bedzie trzeba na jakiś czas opuścić forum.
jusastar moj gin mówi ze do 2.5 jest ok.
jusastar moj gin mówi ze do 2.5 jest ok.
watpliwosci3
Fanka BB :)
Ja Ci powiem tylko tyle Anna.Beata - jesli nie zakonczysz tych swoich postow w tonie wynioslym NAGMINNIE nawracajacych do Malusiolki to ja też napisze wiadomosc Administratorowi bo to co Ty tu teraz wyczyniasz jest dalekie do stosowania sie do regulaminu tego forum .
Zachowujesz sie teraz jak dziecko w szkole . Skarżysz a potem pławisz się tym ze ktos dostał za Ciebie opier*al i podburzasz sytuacje zeby moc znow naskarżyć .
Zrobilas ofiare z siebie przedstawiając taką sytuacje Bestyji a teraz jak paw siedzisz tu i probujesz sprowokowac każdą z Nas ..
BESTYJA - jeśli to czytasz proszę zareaguj.
Zachowujesz sie teraz jak dziecko w szkole . Skarżysz a potem pławisz się tym ze ktos dostał za Ciebie opier*al i podburzasz sytuacje zeby moc znow naskarżyć .
Zrobilas ofiare z siebie przedstawiając taką sytuacje Bestyji a teraz jak paw siedzisz tu i probujesz sprowokowac każdą z Nas ..
BESTYJA - jeśli to czytasz proszę zareaguj.
Ania_Beata
Nie, ja już wczoraj chciałam od was odejśc, ale wy dziś znowu poruszacie moj temat i znow piszecie od samego rana jaka to ja jestem niezrownowazona i gdzie sie udzialam. Chcialyscie spokoju, a tymczasem caly czas poruszacie tu moj temat. Moje posty są reakcją na to co wy piszecie - przeczytaj moze najpierw. Ja do zadnej z was nie napisałam np tego co przed chwila asik odpie*** się? Jaki to jest poziom?
Ania_Beata
Myslisz - no to gromkie brawa, bo po takim orcie nie przypuszczałabym!
Anula1988
Jussastar- ja Ci już pisałam, ze wg mnie jest to TSH jest trochę za wysokie, mimo, ze miesci się w ogolnej normie. Ja przy ostatnim badaniu miałam równe 2,0 i to jest już max górna granica wg specjalistów, u których byłam. A Ty bylas już z tym u endo?
Wątpliwosci- Uwielbiam Ciebie za ten post!![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Wątpliwosci- Uwielbiam Ciebie za ten post!
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ania_Beata
Ja was proszę tylko o to, żebyście zostawiły mnie już w spokoju. Moj temat wałkujecie od rana. Piszecie na jakich wątkach się udzielam i co tam piszę tak jakbyście nie miały innych tematów. Przestańcie pisać o mnie, to i ja przestanę na wasze zaczepki odpowiadać, proste. Prawda? Wchodzicie na forum od rana i od razu: nienormalna, ma nierówno pod sufitem, pisze bzdury, a wiecie co? jest na innym wątku! To chyba logiczne, że ide tam gdzie atmosfera jest miła. Dajcie mi spokój, PO PROSTU.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Ania_Beata, uspokój się już. My chcemy w końcu normalnie pisać, ale Ty znowu zaczynasz. Owszem dostałam PW od Administratora i uspokoiłam się. Nie dlatego, że naskarżyła na mnie, ale dlatego, że jestem moderatorem i mi nie wypada tak pisać.
Dziewczyny, nie warto się denerwować. Dziewczyna chce niech piszę.
Dziewczyny, nie warto się denerwować. Dziewczyna chce niech piszę.
Ania_Beata
Malusiolka - popieram! W pełni popieram to, co napisałaś.
reklama