reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ok Moje Ukochane Hejterki lecę do mamy na ciacho urodzinowe ;-) wracam i czas jak przystało na spotkanie kółka różańcowego ;-)
Ściskam ;** a pod moja nieobecność "Uwielbiajcie się wzajemnie" ;***

reklama
Ewelinka- tak jest wg rozkazu :tak: To może ja tez szybko teraz dopisze trochę stron do mojej pracy a wieczorkiem wezme się za przytulanie Mężusia, hihi :zawstydzona/y:

Anulka, fajnie masz :D Mam nadzieje, że mój będzie na siłach, jak nie poczekam do piątku :) Ponoć w przyszłym tygodniu od poniedziałku do piątku od 7-15 i później od 17-tej do 21/22-giej, a w sobotę mam mieć wolne :D Fajnie by było :)

Anula1988 pytałaś co u mnie więc tak wszystko ok obecnie jestem w 11tc czuję się dobrze i tak poza tym to nic innego :-) Wiem nie pisałam dawno ale jestem obecna czytając was nie ma dnia żeby mnie tu nie było :-)Trzymam za WAS wszystkie &&&&&&&&& i czekam na nowe wieści czytając WAS :-)Dzis trochę poruszyły mnie posty dotyczące MALUŚ, ale macie racje że nie warto. A gdzie jest ASIASZW ???

Ostatnia edycja:
Asik, &&&&&&& za Ciebie :* Kochana, stęskniłyśmy się za Tobą :* Dziękuję za to, że mnie broniłaś.

Watpliwosc, Twój post też zasługuje na dziękuję :*:*:*

Malusiolka jest mądrą kobietą i potrafi się przyznać do błędu.
Skończmy już tę walkę na słowa. Nie warto, żadnej ze stron to nie pomaga.

Niech znowu będzie miło :)

Hejka
Nie doczytam wszystkiego - ale widze ciągle jedne temat:-)Bo musze zajac sie dzieciem:-)
Ewelinko - sprawdziłam twój wykres - nie miałaś jeszcze skoku moim zdaniem - temperatury cały czas sa u ciebie na poziome podstawowym , wiec jeszcze troszkę:-)
Apropo boli mnie całe podbrzusze - to pewnie przez te wszystkie leki - bo na owulacje to jakos dziwnie- zwłaszcza ze ma byc dopiero jutro?
Jussastar - wynik półtora jest idealny na starania do 2 akceptowalne , wiec troche za wysokie. Ale tsh czesto sie zmienia wiec tak jak dziewczyny piszą powtórzy wynik za jakis czas.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry