reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś u nas ładne słoneczko ale sobie odpuszczę spacerek z dziećmi bo przygotowuję córkę do testu 3 klasisty na 10 kwietnia i tak powoli zbieramy informacje robiąc różne testy w necie ;) może pózniej jak zostanie trochę czasu pójdziemy.. R się położył po rannej zmianie a synuś siedzi koło mnie i koloruje Tak,daje sobie spokój a może da mi dobry skutek ? :)

reklama
No właśnie - załóżcie sobie zamknięty wątek. Będziecie tam mogły między sobą wymieniać swoje myśli. A forum zostawcie dla osób, które potrzebyją pomocy i dla tych, które tej pomocy chętnie udzielą, zamiast wyśmiać i poniżyć. Jak was wkurzają nowe osoby stwórzcie zamkniętą grupę. Nikt płakać nie będzie.

Przepraszam bardzo ja jestem nowa i nikt mnie nie obraza i nie czuej zeby mnie nie chcialy,

Ignor ignor ignor!!!!!!!!!

Malusiolka, złote rady otrzymała od admina to teraz świeci przykładem. Szkoda, że wcześniej po rozum do głowy nie poszła i zamiast wyzywać kogoś i obrażać nie zignorowała tego, że ktoś ma życzenie przyjmować wiesiołka.

Karolcia, będzie dobrze :) U nas też słoneczko. Miałam iść z dziewczynkami do sklepu, ale nie idę, bo M śpieszył się do pracy. Jutro po śniadaniu wybierzemy się :) Powodzenia dla Twojej córeczki na egzaminie :*

Tak Milenka zaszłam naturalnie w 2 cyklu;-) chodzę do Pani Sabiny Kluz :-) bardzo fajna doktorka jestem z niej zadowolona:-)

Trzymam kciuki za inseminacje :-)

POwodzenia slyszalam ze jest dobra ja chodziłam do Tomasza Kluz bardzo przyjemny zreszta chyba to jego corka, a teraz przniosłam sie do parensa i chodze do magonia on tez jest w profamili to jak mi sie juz uda to na pewno tam trafie. dzięki za kciuki.

Ostatnia edycja:
Milenka, Asik- Kooochane błagam, szkoda nerwów. Trzeba ignorować takie wpisy. Nie zwracajmy uwagi na to! :tak:

Asik- jak tam u Ciebie dawno nie pisałaś? :-D

Milenka- jakąś droge działania lekarz Wam proponował? Jaki ma pomysł na Was? Ja tez już długo się staram i nic, niestety. :dry:

Maluś- jak ja Ciebie uwielbiam słoneczko nasze! :-)

Mligocka- oby bromek szybko zadziałał, a Ty pędem popędzisz na ciężaróweczki, hihi. Jak się czujesz po tym leku? ;-)

AsiaSzw, KasikP, Blair- buziaki Kochane :*** :laugh2:

reklama
Asik87 - Takim trybem rozkazującym to możesz mówić do kogoś, kto sobie na to pozwoli. Ja na takie chamstwo sobie nie pozwolę. Nigdy nie przyszłam tu, żeby gwiazdorzyć (pisze się to przez "Rz" - gdybyś znała inne wyrazy niż te niecenzuralne to wiedziałabyś, radzę się doedukować, bo to pierwsza klasa podstawówki się kłania), ale to wy od rana poruszacie tu mój temat, a nawet szpiegujecie, w jakich wątkach się udzielam. To nie ja mam problem tutaj. :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry