reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Moje Drogie
nasza Koleżanka przeniosła sie na watek Staramy się o dzidzię 2014/2015, problemy - wymiana doświadczeń:)

żale wylewa na nas :-)

Właśnie wróciłam z ośrodka odbierałam wyniki badań, te co już wcześniej Wam pisałam bo miałam wyniki przez internet. Taka młoda pielęgniarka, która tam pracuje od razu mi zaczęła je interpretować. Okazało się, że sama stara się 3 lata więc wie praktycznie wszystko na ten temat. No i powiedziała, że TSH trochę za wysokie bo 2,647 niby mieści się w normach laboratoryjnych, ale podobno powinno być dla starających się poniżej 2.
Z tym, że ja we wrześniu robiłam TSH i było właśnie dużo niższe coś koło 1,5...
Co myślicie?
Z drugiej strony co się teraz z tym światem dzieje, tyle dziewczyn się stara i nic... Ona mówiła, że wszystkie badania prawidłowe i nie wychodzi i właśnie jest po inseminacji...

kochana województwo podkarpackie ale bardziej bliżej Przemyśla:) Pro Familia- to najlepszy szpital w naszym województwie i po wczorajszej wizycie jestem mega zadowolona:D nareszcie traktują ciężarną jak człowieka a nie jak kolejną zestresowaną i spanikowaną mamusię:/ :-)
o to popatrz dobrze wypatrzyłam :-) tak podobno najlepszy jak mi sie w koncu uda tez tam bede rodzic choc dobry jest jeszcze szpital na szopena. Pytanko ty naturalnie zaszłaś?
ja jutro inseminacja. ja praktycznie Rzeszów pirewsza wioska za granicą miasta :)

Karolcia, witaj Kochana :* Ja nie wiem co mam ze sobą zrobić :p Moje dziewczynki zupkę zjadły i zaraz będę kotleciki z piersi robić :) A co tam u Ciebie? Czytałam wcześniej co pisałaś. Ciesze się, że Twój mąż w końcu sam zaczął pytać się Ciebie o dni płodne. Na razie podchodź do tego z dystansem :)

reklama
Tak Milenka zaszłam naturalnie w 2 cyklu;-) chodzę do Pani Sabiny Kluz :-) bardzo fajna doktorka jestem z niej zadowolona:-)

Trzymam kciuki za inseminacje :-)

Do góry