reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam wieczorowa pora.
Motylku powtorze. Super beta. Bardzo sie ciesze.

Ewelinka spiszęmy sie na fb w tej sprawie zeby watku nie zasmiecac. Chociaz jak tak czytam co tu sie dzieje to odnosze wrazenie ze bardziej zasmiecony byc nie moze :-(

Jolasia zdrowiej dziewczyno.

Gochson a probowalas na kibelek od razu. Moj Pawel tez ominal nocniczek. Za to jak facet toaleta byla dla niego stworzona ;-)

Blair zazdraszczam koncertu!!!! Farciara.

Mychunia marzy mi sie czas na porzadki w domku ;-)

Mligocka a jaka mialas prolaktyne?

Blair podoba mi sie co pisalas o pracy. Popieram! Ja pracuje od 17 lat non stop w zawodzie. Ale jak bylo ciezko mi finansowo to dorabialam na cateringach i w kuchni. W nocy gotowalam a w dzien jako kelnerka nogi w tylek wchodzily. I nie rozumiem siedzenia z tylkiem i czekania na prace. Rzadna praca nie hanbi.
Hehe padlam po co pracowalas ;-) kuzwa ludzie nie mysla. Dla Idei!!!

O i Anulka kochana popiera. Czyli trzeba to przeanaliwowac jeszcze raz podpowiadam.

Malus Boze zlata dziewczyna z ciebie. W koncu ktos na glos powiedzial o ignorowaniu . Super. Ja zaczne to robic bo coraz mniej przyjemnie sie robi.

Monarti superrrrrr. Gratkiiiii!!!!

Ana ale jestes beszczelna! To nie wpisuj w cv studiow to na pewno prace znajdziesz. Chociaz moze za madra to za wiele powiedziane. Moze len jestes i wolisz zeby cie utrzymywac. Zalosna jestes! I moze skoro na zadupiu mieszkasz to i sloma z butow ci wystaje!

No ewelinka dzieki. Bo kurde po kiego grzyba pisac takie bzdury.

Anka padlam ze smiechu. Kocham cie!!!!

Monarti sliczne dziecko. Boze poekne. Az mam lzy w okach :-)

Nuska ;-)

Iwo kciuki za dzieciaczki.

Anula ogłaszasz????

reklama
Ja uwazam ze praca sie zawsze znajdzie pod warunkiem ze ktos chce pracowac a nie wiecznie wybrzydza...ja tez poszlam do pracy zaraz po szkole i fakt byl to sklep...ale nie liczylam od razu ze dostane prace nie wiadomo gdzie...nie bylo chwilowo pracy w zawodzie to poskladalam CV w szpitalach a zeby nie siedziec bezczynnie to poszlam do pracy jaka byla...i wcale nie czulam sie z tego powodu gorsza...Malo tego tutaj jest tak ze kazdy czlowiek jest tak samo wazny nikt nie pyta kim jestes z zawodu...lekarz czy prawnik jest tak samo traktowany jak sprzedawca czy sprzataczka... i uwazam ze tak powinno byc bo nie wazne jaki masz zawod i czy masz studia czy nie...bo rozne sa sytuacje w zyciu i to ze ktos nie ma studiow nie znaczy ze jest nieukiem bo mu sie nie chcialo...moze po prostu nie bylo go na te studia stac....

Sorka ale nie moglam sie powstrzymac...musialam wyrazic swoje zdanie:sorry:

Ania_Beata- nie, wyobraz sobie, ze ja się udzielam na forum w ważniejszych kwestiach. Poczytaj sobie wątek od pierwszej strony, to wówczas może zrozumiesz. A teraz to pisze w obronie koleżanek, które sa z nami już tu od dłuższego czasu. Nagle przychodzisz Ty i non-stop chcesz być w centrum zainteresowania wymyślając kolejne bzdury! Po raz kolejny zadam Ci pytanie- czy Ty naprawdę starasz się tyle czasu ile wskazuje twój suwaczek? -bo jeśli tak, to mialabys znacznie wieksza wiedze na temat staran, hormonow itp. Nie skonczylaś jeszcze tej ciazy, nie wiesz czy poronisz samoistnie czy nie, wiec nie myśl o kolejnym cyklu, bo możesz niezłą krzywdę sobie zrobić jeszcze w tym cyklu nie reagując na nic. Nie wiem czy wiesz, ale robisz z siebie totalną Idiotkę! Odejdź stąd chociaż GODNIE, tylko o tyle Ciebie proszę...

Witam
Anula dzięki:)
Malusiolka dzięki:) Powiem Ci że dziś już lepiej z moim M, nawet to on mnie pociesza. Nawet powiedział mi mądra "rzecz" jeżeli nie masz na coś wpływu nie ma co się na to wkurzać bo i tak tego nie zmienisz trzeba znaleźć inne wyjście z sytuacji. To chyba ja bardziej jestem załamana niż mój mąż. Próbuje go wspierać tylko ja potrzebuje o tym rozmawiać, a on wręcz odwrotnie.
Blair dzięki:) Nie liczę już na nic. Próbuje przyjąć to na klatę i tyle.

Milgocka trzymam kciuki za leczenie&&&

Monarti cieszę sie, że jest wszystko w porządku z fasolką:)fotki z usg boskie:)

Przeczytałam was w miarę dokładnie, ale nie mam siły wszystkim odpisać, sorry.
Kolejna afera ehh
Po co to ludzie robią ( czyt. trole) Nas życie nie rozpieszcza, a to forum daje mi bardzo duze wsparcie( czyt. Wy mi go dajecie ) Każda z nas tutaj chciałaby miec " nudne" życie bez epizodów z problemem w zajście w ciąże.

Goska mam nadzieje ze nie uciekasz od nas?

Ja oglądam mecz z mężem, ale tak na prawde od tym wszystkich "wrażeń" padam ze zmęczenia...

Miłej nocki:)

Ania.Beata tak uwielbiamy się i naprawde c h** ci do tego i do naszego kolka adoracji !

Anulka boska kobieto !!!

Asia to forum nie jest zasmiecone tylko zakazone trollem :-)

Cyntia oczywiście nikt nie jest nieomylny. Lekarz to tez człowiek dlatego warto zawsze skonsultować z innym lekarzem jezeli sa jakieś wątpliwości.

Padłam, no nORmalnie padlam z osłupienia! Jestescie genialne, dziewczyny, naprawdę - GENIALNE. Życzę Wam tylko, żeby ktoś kiedyś wysmiał was tak jak wy mnie. Skoro mi nie wierzycie, uważacie że klamie to zycze wam, zebyscie po prostu przeszly przez to, przez co w tej chwili przechodze ja! Aha.. i zebyscie spotkaly sie wlasnie z takim zrozumieniem. Pamietajcie ze nie tylko dobro wraca do czlowieka podwojone, chamstwo i znieczulica tez. Mam nadzieje ze kiedys bedziecie miec swoje dwie kreski a jakas parszywa istota powie wam: klamiesz, jestes niewiarygodna - Anula tobie zycze tego najbardziej. Bo to ty mnie tak powitalas na poczatku. Mam nadzieje ze jakas wredna baba powie wam kiedy zadacie jakies pytanie: a ile pani ma lat ze takie pytania zadaje, pani jest iditoka. mam nadzieje ze kiedys ktos zjedzie was tak samo jak wy mnie teraz. i wtedy moze cos dotrze do was, do tych waszych poukladanych schematycznie glow. Piszcie sobie co chcecie - ja juz no ten watek nie wejde ani razu.

brrr, może Twój mąż musi najpierw sobie w myślach poukładać, a dopiero później rozmowa. Kochana &&&& za Was :* Silni jesteście i dacie radę :* Co do trolli, to po prostu są to tacy ludzie, którzy nie mają znajomych i próbują za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę i zniszczyć przyjaźń innych ludzi.

UWAGA! UWAGA! UROCZYŚCIE OGŁASZAM Z DNIEM JUTRZEJSZYM NARODOWY DZIEŃ TESTOWANIA DLA ASISZW I INNYCH CHĘTNYCH DZIEWCZYNEK, KTORE CHCA ZOBACZYC JUTRO DWIE KRESECZKI, HIHI :laugh2::laugh2::laugh2:

Ewelinka, Maluś- dziekuje za miłe słowa, Kochane jesteście. Ale wiecie ja jestem "naczelną hejterką" tego forum, więc już nie mogę być taka miła jak kiedyś. Musze się teraz trzymać nowego image, który nadała mi oficjalnie gwiazda Ania_Beata :laugh2:

reklama
Tu pasuje przysłowie czym skorupka nasiąknie tym na starość trąci. Jak ktoś nie jest roboty nauczony to będzie tylko leżeć i pachnieć...

Aschlee a co Twoją szkołą?

Brrr dobre podejście Twojego M, jak moje zmieniłam na takie to życie stało się prostsze i piękniejsze, nie miałam ataków bólu serca, żołądka nerwów bo ciągle coś przeżywałam. W końcu ktoś mi powiedział przejmuj się tym na co masz wpływ, to na co nie masz wpływu i tak się wydarzy...

Asiula &&&&& za jutro :*

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

Do góry