Witam wieczorowa pora.
Motylku powtorze. Super beta. Bardzo sie ciesze.
Ewelinka spiszęmy sie na fb w tej sprawie zeby watku nie zasmiecac. Chociaz jak tak czytam co tu sie dzieje to odnosze wrazenie ze bardziej zasmiecony byc nie moze :-(
Jolasia zdrowiej dziewczyno.
Gochson a probowalas na kibelek od razu. Moj Pawel tez ominal nocniczek. Za to jak facet toaleta byla dla niego stworzona ;-)
Blair zazdraszczam koncertu!!!! Farciara.
Mychunia marzy mi sie czas na porzadki w domku ;-)
Mligocka a jaka mialas prolaktyne?
Blair podoba mi sie co pisalas o pracy. Popieram! Ja pracuje od 17 lat non stop w zawodzie. Ale jak bylo ciezko mi finansowo to dorabialam na cateringach i w kuchni. W nocy gotowalam a w dzien jako kelnerka nogi w tylek wchodzily. I nie rozumiem siedzenia z tylkiem i czekania na prace. Rzadna praca nie hanbi.
Hehe padlam po co pracowalas ;-) kuzwa ludzie nie mysla. Dla Idei!!!
O i Anulka kochana popiera. Czyli trzeba to przeanaliwowac jeszcze raz podpowiadam.
Malus Boze zlata dziewczyna z ciebie. W koncu ktos na glos powiedzial o ignorowaniu . Super. Ja zaczne to robic bo coraz mniej przyjemnie sie robi.
Monarti superrrrrr. Gratkiiiii!!!!
Ana ale jestes beszczelna! To nie wpisuj w cv studiow to na pewno prace znajdziesz. Chociaz moze za madra to za wiele powiedziane. Moze len jestes i wolisz zeby cie utrzymywac. Zalosna jestes! I moze skoro na zadupiu mieszkasz to i sloma z butow ci wystaje!
No ewelinka dzieki. Bo kurde po kiego grzyba pisac takie bzdury.
Anka padlam ze smiechu. Kocham cie!!!!
Monarti sliczne dziecko. Boze poekne. Az mam lzy w okach :-)
Nuska ;-)
Iwo kciuki za dzieciaczki.
Anula ogłaszasz????
Motylku powtorze. Super beta. Bardzo sie ciesze.
Ewelinka spiszęmy sie na fb w tej sprawie zeby watku nie zasmiecac. Chociaz jak tak czytam co tu sie dzieje to odnosze wrazenie ze bardziej zasmiecony byc nie moze :-(
Jolasia zdrowiej dziewczyno.
Gochson a probowalas na kibelek od razu. Moj Pawel tez ominal nocniczek. Za to jak facet toaleta byla dla niego stworzona ;-)
Blair zazdraszczam koncertu!!!! Farciara.
Mychunia marzy mi sie czas na porzadki w domku ;-)
Mligocka a jaka mialas prolaktyne?
Blair podoba mi sie co pisalas o pracy. Popieram! Ja pracuje od 17 lat non stop w zawodzie. Ale jak bylo ciezko mi finansowo to dorabialam na cateringach i w kuchni. W nocy gotowalam a w dzien jako kelnerka nogi w tylek wchodzily. I nie rozumiem siedzenia z tylkiem i czekania na prace. Rzadna praca nie hanbi.
Hehe padlam po co pracowalas ;-) kuzwa ludzie nie mysla. Dla Idei!!!
O i Anulka kochana popiera. Czyli trzeba to przeanaliwowac jeszcze raz podpowiadam.
Malus Boze zlata dziewczyna z ciebie. W koncu ktos na glos powiedzial o ignorowaniu . Super. Ja zaczne to robic bo coraz mniej przyjemnie sie robi.
Monarti superrrrrr. Gratkiiiii!!!!
Ana ale jestes beszczelna! To nie wpisuj w cv studiow to na pewno prace znajdziesz. Chociaz moze za madra to za wiele powiedziane. Moze len jestes i wolisz zeby cie utrzymywac. Zalosna jestes! I moze skoro na zadupiu mieszkasz to i sloma z butow ci wystaje!
No ewelinka dzieki. Bo kurde po kiego grzyba pisac takie bzdury.
Anka padlam ze smiechu. Kocham cie!!!!
Monarti sliczne dziecko. Boze poekne. Az mam lzy w okach :-)
Nuska ;-)
Iwo kciuki za dzieciaczki.
Anula ogłaszasz????