reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee - jeśli dziewczyny uważają, że kłamię, to przecież nic złego im nie grozi. To już ich problem w co uwierzą. Mnie z ich strony spotkało tyle przykrości, że życzę im, żeby ktoś potraktowal je kiedyś tak samo. Bo nie tylko dobro wraca do czlowieka, ale chamstwo i podlośc też. Jesli one z mojej sytuacji zarzucaja mi klamstwo, oszustwo i to ze sie z nich nabijam, to mam nadzieje ze kiedys ktos je wysmieje w ten sam sposob. Jesli czyjas ciaza i niepewna sytuacja jest dla nich powodem do kpin, do nazywania kogos gwiazda, to znaczy ze sa okrutnymi osobami! Do tej pory siedzialam cicho, maz pukal sie w glowe jak wyniki bety na forum wrzucalam, zeby ktos uznal ze jestem wiarygodna, ale nie... to gwiazdorstwo zmojej strony. podle i tyle. do tej pory traktowalam na tym forum ludzi z szacunkiem - teraz z wzajemnoscią!

reklama
Anulka dziekuje Ci za to co napisalas...Rany jakos tak cieplo mi sie na serduchu zrobilo...Obys miala racje:tak:

Aschlee- ja zazwyczaj jestem powściągliwa, ale jak tu czytam takie rzeczy, to NIE MOŻNA pozwalać, aby wypracowane przez nas forum spadło totalnie na dno poprzez wpisy niektórych osób. Trzeba wtedy reagować!
Aschlee kochana, zdasz egzamin językowy i pojdziesz jeszcze na te studia! Wtedy w miedzy czasie zajdziesz w zdrowa ciaze i wszystko będzie idealnie, po prostu idealnie, tak jak sobie wymarzyłaś.

brrr- czuje, ze już niedługo będziesz z fasolinka!

Powsciagliwa - dobre sobie. zajrzyj do definicji tego slowa. Pierwsza napisalas od razu ze moj test jest klmastwem, malo mnie nie zagryzlas. powsciagliwa... hahahaha!

Aschlee- Kochana, bo tak będzie! Nie ma innej możliwości! Ja będę Ciebie mocno wspierać! :tak:

Malus- popieram Twój pomysł! Dziewczyny proszę nie reagujmy na pewne posty. Niech ta osoba sobie pisze ile chce, w końcu odejdzie sobie...

... o losie, a co jeśli nie? Zakladasz taki scenariusz? W koncu jestem trolem, nie? To powinnam się bardziej postarać, prawda? Ale wiesz, co? Z szacunku dla tych osob, ktore pomogly mi i byly dla mnie wsparciem, odejde stad, bo widze ze jestescie tak rozjatrzone, ze zagryziecie tu i jadem oplujecie wszstko. Tak jak napisalam: podłosc i chamstwo tez wracaja do czlowieka - w twoim Anula wypadku o czlowieczenstwie nie ma co myslec, wiec wiadomo, zle swego nie rusza. :) Zycze wam tego, co zaserwowalyscie mnie. A teraz bawcie sie same w tym dziwacznym forum! Druga osoba ktora wyrzucilyscie w ciagu tygodnia z tego watku - brawo, brawo!

Ostatnia edycja:
Ania_Beata ja nie chce Cie oceniac bo nie na tym polega to forumale ale jezeli chcesz to napisze Ci o co chodzi... po prostu w suwaczku masz ze starasz sie o Dziecko ponad rok...potem test i beta...ok cieszysz sie bo jest ciaza...potem zly przyrost jedna diagnoza a Ty myslisz o wiesiolku mimo ze Dziewczyny pisaly ze powoduje on skurcze dlatego bierze sie go do owulki...jedna lekarka dala Ci diagnoze a Ty starajac sie tak dlugo o Dzidzie przechodzisz na tym do dnia codziennego planujesz kolejne starania...ciezko wierzyc w to ze splynelo to po tobie jak przyslowiowa woda po kaczce...sama przeszlam poronienie niedawno i wierz mi do tej pory nie doszlam do siebie a juz na pewno nie jestem w stanie myslec na juz o dalszych staraniach bo po prostu sie boje..Ty nie zrobilas dodatkowej bety ani nie poszlas do innego lekarza...przeciez kobiecie ktorej zalezy na Dziecku jak dowiaduje sie cos takiego to probuje cos dzialac szukac,liczy ze lekarz sie pomylil...ja kazalam badac sie trzem lekarzom...bo po prostu w to nie wierzylam...malo tego czekasz ze stoickim spokojem na krwawienie i planujesz kolejny cykl...przeciez nawet po poronieniu samoistnym powinno sie odczekac, porobic badania zeby sytuacja sie nie powtorzyla? Nawet jezeli to prawda to nie interesuje Cie dlaczego tak sie stalo? i czy oby na pewno lekarka sie nie pomylila?Siadz, przeczytaj to na spokojnie i pomysl czy na pewno nie ma powodu zeby uznac to zachowanie za malo wiarygodne...tak jak mowie nie pisalam tego zeby Cie oceniac tylko zebys dokladnie przemyslala swoje wypowiedzi...bo czasem na prawde sa dosc Dziwne jak na osobe tak dlugo starajaca sie i osobe ktora niedawno dowiedziala sie ze byla w ciazy ale cos jest nie tak...
Wiele z nas przechodzilo przez to pieklo dlatego takie podejscie do sprawy wydaje nam sie po prostu dziwne

Anulka
dziekuje kochana...

Ostatnia edycja:
Aschlee, brawo. Bardzo ładnie to napisałaś. Ja też się boje zajść w kolejną ciąże, bo boje się powtórki. Do tej pory wspominam swoją fasolkę i na pewno nie zapomnę o moim Kochanym Aniołku.

Anulka, trzeba tak zrobić, bo inaczej robactwo będzie się powiększać.

Dobranoc :*

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny ale sie tu dzieje
Gratuluje wszystkim udanych wizyt i kropek i misiaczkow
Anna Beta mowie po raz setny powtorz bete!!! To podstawa potem bedziesz myslec dalej
Co do podejdcie do kwestii poronienia a wlasciwie ciazy biochemicznej rozumiem chec szybko kolejnego cyklu i myslenia o nastepnych staraniach. Moja gin przy okazji wlasnie takiej akci beta 20 a potem spadek do 17 . Kazala powtorzyc bete. Potem spadek znowu kazala czekac na @( mikroporonienie). OrgNizm ma sm sobie z tym poradzic . Nie czekalam tylko zaczelam myslec nad kolejnym cyklem .... Czy to zle . ??? Bo czytajac czesc postow wychodzi na to ze powinnam chyba wpasc w depresje. ;) ja wchodze z zalozenia ze to natura wybiera. Ja chce dzidzie wiec dzialam dalej choc natura mi nie ulatwia. I wiem co to strata dziecka - rozumiem cierpiacych ale ciaza biochemiczna to po prostu ciaza biochemiczna - a z taka ma doczynienia anna o ile bete nie wzrosla
Przez dyskusje zapomnialam Wam napisac o swojej wizycie.Pecherzyk 1 pewny ale moze i peknac drugi lub nawet moga byc dwie owulacje a w najgorszym wypadku jeden peknie a jeden bedzie torbiela;( dzis wzielam owitrelle - owulacja w piatek pewnie ew. sobota rano jak z opoznieniem

Ostatnia edycja:
Do góry