reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylku dokładnie Siostra kumpla mówi że lekarz pewnie ją niepotrzebnie tylko nastraszył, bo to jest zdecydowanie za wcześnie na takie diagnozy. Mam nadzieję że diagnoza okaże się błędna :) a ten lekarz którego Ci podałam ma zespół badawczy który zajmuje się głównie tą wadą, więc jeśli będzie w warszawie to może warto pojechać też do niego, nic nie traci...

Monarti wspaniałe wiadomości :) niech okruszek rośnie dalej pięknie :)
Piękne Maleństwo!!!

Ana no tak zapomniałam o wielkich układach co to nikomu pracy nie dadzą. Weź się kobieto ogarnij! Jak byś na prawdę chciała znaleźć pracę to byś znalazła, Łódź to nie wiocha z jednym sklepem i remizą! Tylko trzeba z domu ruszyć 4 litery a nie biadolić jacy to wszyscy źli bo Ci pracy nie chcą dać.
Prawo jazdy? naucz się jeździć to zdasz! ja nie mieszkam na wsi, żyłam wcześniej w lublinie i na samochód w wieku 18 lat i na motor dwa lata temu zdałam za pierwszym razem, uwaga! bez układów! po prostu nauczyłam się przepisów i nauczyłam się jeździć!
I wyobraź sobie że siedzę w pracy od 8 i jeszcze posiedzę ponad godzinę i mam czas na forum w przerwach i mam coś takiego jak aplikacja tapatalk na telefonie dzięki której mogę tu pisać

Iwo &&&&& za Twoje Dzieciaczki :)
Młoda rośnie to i choroby dłuższe...

Jak bardzo nieszczęśliwym trzeba być człowiekiem, żeby uważać, że ktoś przychodzi na forum tylko po to, by wysmiewać się z czyichś problemów i porażek. Jak wielką paranoję trzeba mieć, zeby podejrzewac innych o klamstwo natychmiast, gdy ich zachowanie odbiega od czyjegoś punktu widzenia, jaka wielką ciasnotę umyslu trzeba mieć by przez chwilę nie zastanowic się: ok, ktoś zrobił inaczej niż ja - nie muszę czyichś wyborów oceniać i od razu komentować, negować. "Bedziesz brala wiesiolka - o, nieeee! Ja to umierałam z bolu, a ty juz drugi cykl se planujesz, no normalnie głupia jesteś, nie myślisz, masz 15 lat, kłamiesz!!! Jesteś normalnie mamą Madzi. Jesteś nieodpowiedzialna - bo będziesz pić wiesiołka - helołłłł - zgloście to do prokuratury. Niech mnie zamkną i najlpiej podwiążą jajowody, żeby taka bezmyślna osoba nigdy w życiu nie miała dzieci, no bo jak to tak - wiesiolka - no ej, chiwla, no jak wiesiolka mozna brac!!! tragedia.

Cynthia - napisałam Ci prywatną wiadomość, pytam o te plamienia. Odpowiedz mi, proszę, jeśli nie uważasz oczywiście, że kłamię.

"I jeszcze jedno praca jest tylko sie robić nie chce. Bezrobocia nie ma. O mowie to jako pracodawca"

Milenka dziękuje, a ja teraz i Ciebie uwielbiam za to stwierdzenie! :laugh2:

Kółeczko wzajemnej adoracji! Uwielbiacie się tylko, gdy kogoś hejtujecie czy macie też inne okazje na wylew uczuć? Anula - ty się ozywiasz tylko jak na forum jest afera, nie? Musi cie to kręcić. :)

Blair rowiesniczko tez jeżdżę na motorze ;) pytanko czy nick Blair wzielas z Plotakary? Uwielbiam ten serial choć moj Tomis mówi ze to mózgojeb ;)
I tez zazwyczaj pisze z telefonu ;)

Milena tak :) też lubiłam ten serial :)
Zgadzam się z Twoja wypowiedzią na temat niby bezrobocia...

Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry