reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

maluś jest wiele roznych przypadkow, wujek google wiele moze podpowiedziec a wciskanie kitu i interesowanie calego watku swoja osoba staje sie juz po prostu nudne..:sorry::wściekła/y:

reklama
Anula i Malusiolka myślałam że to tylko ja mam ta aniebeate za jakas dziwną w 100% się z wami zgadzam. Po ostatnich jej postach mialam się kłócić ale sobie pomyslalam ze ma laska problem ze soba i nie warto. Anula 1988 uwielbiam cię

Ewelinka - o, to Cię zapraszam do mojej przychodni. Mój bez zrobienia USG, gdy powiedziałam, że 7 dzień plamię, uznał, że ronię ciążę. Odmówił USG. Chciał zbadać ręcznie, by sprawdzić, z którego miejsca ronię. Ciekawe jakby to zobaczył.. Wyszłam w szoku. Prowadzę ciążę u innego lekarza, a tamtego mam nadzieję nigdy więcej na swojej drodze nie spotkać. Niestety tacy lekarze się zdarzają :/ Pisałam o tym po wizycie. A beta była idealna - tamtego dnia 8000 mIU/ml (5 tydz 6 dz).

Ostatnia edycja:
Milena- a dlaczego mnie uwielbiasz? -jest mi bardzo miło;-)

Jussastar- zastanawia mnie dokładnie to samo o czym piszesz.

Nie będę tam, gdzie mnie nie chcą. Idę na inne wątki - pisać co innego. Chyba tu ma ktoś poważne problemy z czytaniem ze zrozumieniem, ale mniejsza. Wszystkim, które mi służyły mi dobrą radą i wsparciem - dziękuję - potrzebowałam tego. Tym, które od samego początku uznały mnie za trolla, hejtowały, powiem tylko tyle, że bardzo z góry traktujecie ludzi. Nie każdy działa pod pasujący Wam schemat. I szkoda, że z tych ram nie umiecie wyjść. Że każdą sytuację porównujecie do własnej. Jak wy cierpiałyście, jak was bolało, jak wy planowałyście bądź nie planowałyście. I ktoś kto robi inaczej, nie myśli, oszukuje, kłamie, nadużywa waszą dobroć, od razu z was kpi, z waszych planow, marzeń - ja nie po to tu byłam. To mnie tutaj kilka razy upokorzono. Anula1989 to chyba naczelna hejterka tego wątku jak tak prześledzić wpisy koleżanki życzliwej. Forum nie jest Waszą własnością, a tak się zachowujecie...Tymczasem. Jeszcze raz dziękuję tym dziewczynom, które mi pomogły dobrym słowem.

Ania.beata jeden lekarz? ja odwiedzilam czterech.. byłam taka zalamana diagnoza pustego jaja i bliskiego poronienia ze ludzilam sie ze sie myla ... do ostatniego dnia mialam nadzieje ze moze maluch sie pokaze bo przeciez cuda sie zdarzaja...

Cyntia ale nie poprzestalas na opinii jednego lekarza idioty. ..

Ania.beata dobrze to ujelas "ide na inne watki pisac cos innego". idz i zmyslaj bajki dalej...

Ostatnia edycja:
Dzięki mychunia. To Twój blog?? :szok: Wow. Ja mam ochotę na te z cebulką, ale takie później bardziej duszone,nie wiem podleję wodą może, więc połączę oba przepisy hehe :)

Może coś z Top Chefa wyciągnę :D?

Ewelinka - no właśnie, to samo pisałam Ani Beacie tego dnia co u lekarza była - żeby szła do innego lekarza, ludzie w takich sytuacjach czepiają się wszystkiego... Ja bym tak zrobiła... oj, chyba już temat zamknięty na szczęście...

Ania_Beata, a czego Ty się uczepiłaś naszej Anulki? Sama nie umiesz czytać ze zrozumieniem. A poza tym to nie Anulka dzisiaj zwróciła Ci pierwsza uwagę co do wiesiołka tylko inna dziewczyna. Idź, idź stąd nie będziemy płakać. Owszem to nie tylko nasze forum, ale nasz wątek i nie potrzebujemy zakłamanych dziewczyn. Przykre jest to, że ktoś się bawi uczuciami naszymi. Ufamy, a później okazuje się, że ktoś sobie z nas jaja robi.

reklama
Ewlinka - oczywiście, bo bardzo mi zależało. W poprzednich 2 straconych ciążach też konsultowałam się u innych lekarzy. Bo lekarz to zawód - można trafić do lekarzy o różnych kompetencjach. Poza tym nawet lekarz o świetnych opiniach może popełnić błąd.

Do góry