reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asia, &&&&&&&&& za testowanie :D

Anulka, Naczelno nasza:D

Ania_Beata, nie życz nikomu niczego złego, bo pamiętaj o tym, że sama sobie tym szkodzisz ;) Ja się jeszcze Tobie dziwie, że tu siedzisz.

Lisica, dobranoc :*

reklama
Anulko hejterko Ty nasza najlepsza :-) ojj kawal suki z Ciebie hihi :** uwielbiam po stokroć!!!
Annula ja poprosze narodowy ale gdzieś za poltora tygodnia moze i dla mnie dzien od hejterki bedzie szczesliwy :-)

Asiu &&&&&!!!!

Asia ja też trzymam mocno mocno.

Anulka ;) kółeczko adoracji rośnie wokół ciebie. Niech gadają. Hejterki są boskie :-p

No to jeszcze raz dobranoc...
Uzalezniacie...
Hejterki.

Ewelinka- o matko, ale ostro pojechałaś po mnie :-) To ja już wole być wróżką jak to Aschlee kiedyś mnie nazwała niż hejterką, hihi.

Lisica- hihi, dobranoc Kochana. Oj, uzależniamy :-)

Brrr- będzie dobrze Kochana, uda się szybciej niż myślisz! :tak:

poszła już????
Anula ty.. co bede wiecj pisac..:-)
Asiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nic wiecej nie mówie
i dziewczynki różańce w dłoń i modlimy sie jak na kółku adoracyjnym przystało;-)
No juz raz dwa trzy...:-D

Ania_Beata, nie życz nikomu niczego złego, bo pamiętaj o tym, że sama sobie tym szkodzisz .
Alez moja dorga, przeciez ja kłamię, wymyślam, to jakiego zlego? Przeciez nic zlego sie nie dzieje, przeciez ja to pisze zeby tylko zwrocic na siebie uwage. Cos mieszasz sie w oskarzeniach i Twoja wypowiedz jest niespojna z tym, co pisalas wczesniej. Skoro klamie to jakie zlo? Ja napisalam zycze tego, co spotkalo mnie, a jesli klamie to przeciez nic zlego wam nie grozi, nie?! Siedze sobie bo mam totalna beke... patzec jak sie wzajemnie nakrecacie - bezcenne. :D

Blair ja niestety do tej szkoly nie poszlam...po tym co sie stalo nie potrafilam myslec o szkole teraz jest juz za pozno...siedze i ucze sie sama w kazdej wolnej chwili potem planuje podejsc do egzaminu jezykowego juz przed samymi studiami bo zeby moc je zaczac musze miec papier ze znam na tyle jezyk...

Asia trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki.Czekamy na dobre wiesci:tak:

Anulka Ty nasza hejterko;-)

Lisica
dobranoc.Spokojnej nocy.

Ewelinka uwielbiam Cie tak samo jak Anulke za ta szczerosc az do bolu:tak:

Ania_Beata nie zamierzam Cie oceniac...ale nikomu zle sie nie zyczy:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Malus masz rację, musimy sie oswoić z tym co jest faktem. Może to milczenie to jego sposób na poradzenie sobie z tym.
Blair dzieki:)
Anula dzieki:) oby chodź na razie sie na to nie nastawiam, chodź za "kinder" niespodzianke bym sie nie pogniewała:-D

Dobranoc dziewczyny:)
Za lepsze jutro dla nas Wszystkich:)

Aschlee- ja zazwyczaj jestem powściągliwa, ale jak tu czytam takie rzeczy, to NIE MOŻNA pozwalać, aby wypracowane przez nas forum spadło totalnie na dno poprzez wpisy niektórych osób. Trzeba wtedy reagować!
Aschlee kochana, zdasz egzamin językowy i pojdziesz jeszcze na te studia! Wtedy w miedzy czasie zajdziesz w zdrowa ciaze i wszystko będzie idealnie, po prostu idealnie, tak jak sobie wymarzyłaś.

brrr- czuje, ze już niedługo będziesz z fasolinka!

reklama
Do góry