reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja juz po usg :-( niestety ten cykl bez owu. Gin powiedziala ze mam w kazdym jajniku po kilka malych pecherzykow ale ze coś jest nie tak z jajnikami skoro owu brak. Z tej rozpaczy zajadam sie z McDonalds.
W biegu jeszcze zrobilam dzis LH i Estradiol czekam na wynik pod przychodnia.

Pojde w tygodniu do mojego gina z tymi wynikami ciekawe co mi powie.
Smutno mi jak cholera

Asia nie smutaj się,jeśli nie ten to następny będzie twòj.Może jest tak jak pisze cyntia,więc bądź dobrej myśli :)

reklama
Dziewczyny wiem, że macie racje, ale cieżko w życie to wdrożyć.
I tak mega mi ulżyło jak się okazało, że to te hormony, bo to one są odpowiedzialne za pęknięcie pęcherzyka więc przynajmniej wiem, że to nie wina jajników. Uff

Ale wino dziś potrzebne bo jak moja miłość przyjdzie i będę to opowiadać to bez łez się nie obejdzie eh...

Agniecha no ja to zrobiłam z premedytacją, niepokoiły mnie neg testy owu i brak oznak ze strony jajników, kiedyś tam pamiętam że mnie bolały a od jakiegoś czasu nie zaobserwowałam. A w tym cyklu nawet śluz mi podpadał. Mam jednak czuja!

Ostatnia edycja:
Karolina, przykro mi. Przyjmij moje kondolencję Kochana :* I zapalam świeczkę dla Twojej cioci
[*] Mój wujek dla lata temu zmarł mając tyle lat co Twoja ciocia :(

agniecha, miło że pytasz :* Podczytuje Was i staram się bawić z dziewczynkami + do tego muszę przypilnować małą, aby nie zrobiła siusiu w majteczki, bo od wczoraj chodzi bez pampersa i tylko na noc jej ubieram. Dzisiaj przed popołudniową drzemką wysadziłam małą i jak wstała miała suchego pampersa :) Tylko jeszcze nie kontroluje kupki i zrobiła dzisiaj w majteczki, ale nauczy się :)

Maluś, gratulacje dla malutkiej, dzielna jest :) no pewnie że się nauczy :) Ja też zaczęłam szybko sadzać Matusia na nocnik i szybko pozbyliśmy się pampersów, nie spodziewałam się że tak dobrze nam pójdzie, jak miał 2 latka to już całkiem bez chodził, tylko przez jakiś czas na noc mu jeszcze zakładałam bo się mu zdarzało mocno spać :)

Maluś, ale super :) ja już zapomniałam jak to jest wysadzać dzieciątko na nocniczek, ale mój Paweł też szybko skończył z pieluszkami. I wy jesteście na dobrej drodze :)

agniecha Kochana, zastanawiałam się dzisiaj czy przypadkiem nie wysadzać w nocy małą na nocnik :) Fajnie będzie jak przestanie do wakacji chodzić bez pampersów :) Dzisiaj parę razy wołała siusiu i ściągała majteczki, to od razu wiedziałam że muszę ją wysadzić :) Zaraz dziewczynkom muszę dać kolację, wykąpać i położyć dzisiaj szybciej spać, bo muszę rano wstać i jechać do lekarza. Ginekolog przyjmuje od 10-tej, ale chce być nawet 9:30 aby jako pierwsza wejść :)

Gochson, zaraz 18-ta i z niecierpliwością czekam na wiadomość co z Twoją betą :)

reklama
Do góry