reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witajcie dziewczyny, ale sie znowu rozpisałyście, olaboga szalejecie :szok: coś wyczytałam o grupie na fb. Tez chciałabym dołączyć jesli można, choć może nie udzielam się tak często jak inne dziewczyny, ale czytać staram się na bieżąco.

AsiaSz przykro mi, ale może tak jak dziewczyny piszą nie wszystko stracone, próba nie strzelba, więc nie marnujcie weekendu ;-)

A czy jest możliwe żeby test pokazał owu a nie było innych oznak? Bo ja tak w sumie miałam w tamtym cyklu. Na tescie krecha była strasznie mocna, ale ani jajniki nie bolały, ani sluzu nie było. Wogóle zaobserwowałam u siebie bardzo mało sluzu odkąd urodziłam pierwsze dziecko. Jakoś wczesniej mnie to tak nie zastanawiało, ale czy myślicie ze to może być jakies utrudnienie w zajściu?

reklama
AsiaSzw - działajcie dalej. Rob dalej testy! Ja mam cykle 27-28 dni, a owu różnie, teraz w 18 dc! - mierz temperaturę (rano, najlepiej w pochwie) - ona najpewniej pokaże Ci czy jest skok powulacyjny i kiedy.

Cyntia, mierzę temperaturę. Trzy poprzednie dni miałam skok , a dziś znowu spadła. Mierzę zawsze o tej samej porze i mam dobry termometr nie kumam tego, już rano jak temp zmierzyłam to się wściekłam. Będę mierzyć dalej zobaczymy. Cały dzień mi dziwnie. Dobrze, że już w domu!

Gabis - brak śluzu albo tzw wrogi śluz może utrudniać zajście, ale niekoniecznie. Na polepszenie bardzo dobre jest siemię lniane :-)

Beta hcg 325 oby w poniedzialek urosla. Poki co jestem pelna obaw ale leze i wypoczwam zgodnie z zaleceniem lekarki. Mowila ze widzi cialko zolte ale to moze byc bardzo wczesna ciaza.

reklama
Do góry