reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Pogoda paskudna no ale lepiej taka niz mroz i snieg :-) boli mnie dziś cos jajnik prawy... i niewiem albo mialam film albo kropusie krwi na papierze. .. nie wiem skąd.
Dzis musze zrobic dla mamy ciasto-tort bo dzis ma urodziny ale jutro do niej idziemy i tort bedzie dodatkowym prezentem :-)

Aschlee ja tez chcialam chodzic na zumbe ale nie bylo chetnych na wspolne chodzenie wiec zrezygnowalam.. ale super sprawa :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Bezdzietna - a nóż z zaskoczenia II kreski się pojawia i nie będziesz grudniówka ;-) a typ na owulke masz kiedy była?

motyl - super!! i to z poniedziałku chyba krew była? więc dziś byłoby ok 3tys. pięknie!! jaki masz zakres na tydzień na wyniku
ostatnio 14.03 robiłaś?

Ostatnia edycja:
ewelinka_shn wsiadaj w pociag przjyjezdzaj do mnie bedziemy chodzily razem ;-)
Motylku pieknie dobie rosnie:tak:
Mychunia ja czesto tak mam...dzisiaj rano tez nie mialam weny do sprzatania ale coz ...lenia trzeba pokonac;-):-D

DSCN5973.jpgtak to wygląda :p

Załączniki

• DSCN5973.jpg
    DSCN5973.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 64
reklama
gosia podeślij mi ten przelicznik bo ty chyba tutaj komuś podawałas

połowa 5 tyg a tylko było kropke widac? to znaczy ze ok czy jak? bo sie martwie

Do góry