reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Sie witam rankiem.
Troche doczytalam ale nie dam rady odpisac. Dzis znowu gin , wieczorem zajecia i praca . Nie mam pojecia jak to ogarnac wszystko...
Motylki gratuluje;)
Ania - jak plamienie nie ustapi powtorz za kilka dni bete zeby sprawdzic czy spadla
Brr- trzymam kciuki za udana wizyte. Moze lekarz cos zaproponuje. Nie trzeba od razu zakladac najgorszego

reklama
Monarti - siedź tu lub na naszym wątku ciążowym. Unikaj złych wieści. &&&&&& za wizytę.

Witam wszystkie. Miłego dzionka.6

Iwo- tak trzeba zrobić- bo człowiek się denerwuje niepotrzebnie :( jak się czujesz kochana?

Kasia Z, Brr-kciuki za wizytę :-)dzisiaj dzień wizytowy:)

jutro jadę z synem do otolaryngologa- wiec tydzień wizyt nam się trafił

Iwo - dokładnie, ja maiłam nie wchodzić na październiki ale weszłam wczoraj, i chyba na razie z listopadem też odpuszczę - byłe do końca 12tyg.
Monarti - a powiedz większość dziewczyn z października które straciły fasolki to był max 8 tydzień?

goska03- nie koniecznie- są tez dziewczyny w 10 tyg:/ a nie chcę o tym nawet myśleć- niech minie ten 13 tydz i będę spokojniejsza:)

Monarti - przy skończonym 11 mija największe ryzyko, a tak już spokojniej to właśnie skończony 13 - koniec I trymestru. A o której masz wizytę?

wizytę mam na 18.15 :)dość późno:/ ciągle powtarzam sobie, ze jak nasz bąbel będzie taki harpagan jak mama i tata to nie ma prawa się poddać i odejść od nas:):-):-)

Hej!

Monarti- trzymam kciuki za wizytę! Nastawienie masz fantastyczne, więc tylko dobrze będzie! :tak:

Brrr- na pewno traficie na dobrych specjalistów, którzy zechcą Wam pomoc, tak jak i nam! :tak: U mnie nie ma starań w tym miesiącu, ponieważ za miesiąc wyjazd, więc nie chce się narażać (choć i tak wątpie w to, że w tym cyklu mogłoby się udać, skoro przez prawie 2 lata nie udało się). Już zapomniałam co to znaczy zabezpieczać się i uważać, aby nie wpaść, hihi.

Kasikz- daj znać jak po wizycie! :tak:

Motylek- kiedy wynik bety? Skoro jest kropka, to beta musi być wspaniała :laugh2:

reklama
Do góry