reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Cześć dziewczyny. Dzięki za kopa w tyłek żebym się nie użalała nad sobą czasami tak mam pewnie jak każda załamałam się. A dzisiaj zdałam sobie sprawę że okres mi się spóźnia o 2 dni. Jak do jutra się nie zjawi zrobię testa z rańca. Ale myślę że ona się czai za zakrętem bo czuję się jak dzień przed @ cycochy jak arbuzy brzuch też pobolewa od kilku dni. 34 dc dziś

Ostatnia edycja:
Witam się i ja :-)

Motylku beta już pewnie pieknie wysoka :-) czekam na wynik

Monarti mocno trzymam kciuki za wizyte ;** nie wchodz na pazdziernikowki... ja po przeczytaniu sie denerwu**** co dopiero kobieta w ciąży :-( to co się tam dzieje to jakiś koszmar. .. zostan tu z nami :-)

Aschlee, ostatnio jakaś podłamana chodzę. M cały czas w pracy i nie mamy nawet czasu dla siebie. Wyjątkowo wczoraj spędziliśmy czas i nawet zakupy były fajne :) Ciesze się, że u Ciebie coraz lepiej :) Nie mogłam już patrzeć jak cierpisz i było mi z tego powodu strasznie przykro.

Asia, kiedyś tam zapraszam na rosołek :)

Aschlee, ja wczoraj kupiłam blond kolor i zaczęłam się farbować. Głupia jestem, bo nawet nie pomyślałam, że z czerwonego kolorku (nie miałam takiego intensywnego jak Ty) chciałam być blondynką :-D Zmiany praktycznie nie widać. Tylko jak M mówi, góra jaśniejsza :p I tak się zastanawiam czy jest sens farbować się na blond jak i tak kolor jest taki sam? :rofl2::laugh2:Zastanawiam się jeszcze nad tym sobotnim fryzjerem, ale z drugiej strony szkoda mi moich włosów. Musze to jeszcze przemyśleć.

Karolcia, super :* Mocno zaciskam za Was &&&&&& :)

gabis, tak jak lekarz mówią, aby zajść w ciąże najlepiej co 2/3 dzień stosować przytulanko. Kiedyś mi koleżanka powiedziała, że przytulanko od tyłu daje dobry rezultat i można zajść szybko w ciąże. Spróbowaliśmy przy jednej i drugiej w ciąże zaszłam. Ile w tym prawdy, to sama nie wiem :) Tak samo najlepiej po stosunku nogi do góry i leżeć z 5 minut :p

dziuneczka, kciuki &&&&&&& za ten cykl :*

Lisica, fajnie że już możecie się przytulać :) Mój ginekolog też mówił, że po 3 @ można się starać.

Motylku, ciesze się :* Zapraszam do nas Ciąża Ze Staraczek 2013

goska, w majówkę mam urodzinki :p A maluszka nie widzę :(

Gochson, dziękuję że pytasz :* W nowym mieszkanku fajnie się mieszka i w jakimś stopniu ulga jest od teściów, ale teściowa co jakiś czas dzwoni i się wtrąca. Ale to niedługo się skończy, bo na początku kwietnia dla mojego męża abonament się kończy i mamy nowy numer dla niego, ale teściowa nie dostanie. Już się pytała, ale M zmienił temat. Będą mieć mój, ale równie dobrze mogę ją zablokować. Co do jazdy, to na razie za wcześnie abym sama gdzieś pojechała. Nie mam czasu przyzwyczaić się do samochodu, bo M cały czas w pracy. Drugi samochód idzie na sprzedaż. W sobotę sobie pojeżdżę i w poniedziałek, bo M do 17-tej ma wolne :) Widzę, że Twój synek zaraz skończy 2 latka :) Jak ten czas leci. Moja w sierpniu kończy. Uczysz małego na nocniczek? Moja w dzień bez pampersa, do sklepu pampers (ale zawsze suchy, może raz się zdarzyło, że siusiu zrobiła) no i na noc pampers. Zastanawiam się teraz czy w nocy jej nie wysadzać, ale na razie i tak pampers będzie. A jak z mową u Twojego? Z chęcią łapie nowe słówka? Moja to taka papuga. Od starszej dużo łapie i od nas :)

brrr, dobrze że wiecie na czym teraz stoicie. &&&&&& aby udało Wam się :* Szkoda mi Twojego męża. Podłamany, ale to nie jego wina. On potrzebuje teraz dużo Twojego wsparcia.

Ania_Beata, to Ty w końcu w ciąży, czy nie? Jeżeli w ciąży, to po jakiego grzyba Ci wiesiołek? A jeżeli poroniłaś, to poczekać ze staraniem z 3 cykle niech się wszystko w środku dojdzie do siebie. W gorącej wodzie jesteś kąpana.

Dziewczynki, &&&&&&& za wizyty :*:*

Mam pytanko do Was w sprawie śluzu. Miała może kiedyś któraś śluz w postaci bezbarwnej galaretki? (dużo tego było, ale jednorazowo). Dwa dni temu miałam taki śluz.

Starające się: 15do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna,Ania_Beata?

Czekamy na potwierdzenie:
Marzec
JustynaU - @ 25.03
watpliwosc - @25.03
AsiaSz - @26.03
mychunia - @27.03

ana0808 - @28.03

Kwiecień

kasikz - @1.04

ewelinka_shn - @3.04
gabis - @4.04
susel - @5.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04

Poczekalnia
anuszka,karotka00,wandzia_ 23,celta,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Anna223,Dominika_89,czarna2532, karolina859,m-s,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawa,julia0903,Krao lina,doska1,Nachtigall,dziuneczka,CzekaCudu,agnies zkak,Lisica.

Monarti - czuje się ok pik hormonów już był i teraz z rana czuję się dobrze. Martwię się moją córką. Dziś ponownie idziemy do lekarza bo ta infekcja słabo odpuszcza.
W piątek mam usg to będę wiedziała co z fasolka. Jestem spokojna bo czuje się identyczne jak w poprzedniej ciąży.

Ewelinka, Alunka Iwo dziękuje:*:*:* odpuszczę sobie na razie tamten wątek:)

To ja mogę powiedziec że z synem kibelek był odwiedzany 2-3 razy dziennie a teraz dużo mniej, zależy od dnia:):-)

Maluś ja narazie zostaje tutaj i chyba tak zostanie :) tutaj mi dobrze tak sie z wami zżyłam ze narazie nie potrzebuje nigdzie indziej uciekać , chyba że mnie juz nie chcecie..

Buziam was kochane i życze miłego dnia :)

reklama
Animated-Hello.gif moje Kochane
U mnie tez dzisiaj brzydko...ale co tam zawsze mozna spedzic jakos fajnie czas. Cos wymysle.A wieczorkiem....ZUMBA:-D przez czas gojenia sie wszystkiego chce zadbac o siebie troche bardziej aczkolwiek przez nerwy schudlam 5 kg. Na prawde te zmiany chyba nam wszystkim w domu wyjda na dobre. Dzis planuje zrobic porzadeczki w domu na blysk.

Malus wrzuc foteczke bo jestem bardzo ciekawa...na pewno jest slicznie a jak chodzi o dwa farbowania w tak krotkim czasei to balabym sie troche...ja od czasu jak sama farbowalam moje wlosy odcierpialy wiec teraz licze tylko na fryzjerow. Ja slyszalam bo tez marzyl mi sie blond ale podobno z czerwieni trzeba by sporo kombinowac ( tak mi mowila fryzjerka) to zrezygnowalam....ale mysle ze fryzjer dalby rade bo ja z czarnego wyszlam na intensywna czerwien...
Nie smutaj sie a Maz weekendy ma wolne czy tez pracuje? Mam nadzieje ze uda Wam sie spedzac troche wiecej czasu razem bo wiem jakie to trudne jak Maz po calych dniach w pracy...u nas tez tak bylo w PL:-(

Monarti wiem co czujesz bo mialam tak samo...nie denerwuj sie na razie odpusc forum pazdziernikowe i badz tutaj z nami:tak:.Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte &&&&&&&&&&

Motylku i bardzo dobrze ze nie chcesz nigdzie uciekac bo bysmy za Toba tesknily:tak:
Buziolki dla Was i masa pozytywnej energii Zobacz załącznik 615725

Załączniki

• Animated-Hello.gif
    Animated-Hello.gif
    32 KB · Wyświetleń: 82
Ostatnia edycja:
Do góry