reklama
Ja juz po usg :-( niestety ten cykl bez owu. Gin powiedziala ze mam w kazdym jajniku po kilka malych pecherzykow ale ze coś jest nie tak z jajnikami skoro owu brak. Z tej rozpaczy zajadam sie z McDonalds.
W biegu jeszcze zrobilam dzis LH i Estradiol czekam na wynik pod przychodnia.
Pojde w tygodniu do mojego gina z tymi wynikami ciekawe co mi powie.
Smutno mi jak cholera
Smutno mi jak cholera
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Gochson, w takim razie razem z Tobą czekamy na 18-tą. Zaciskam mocno &&&&& :*
Asia, przykro mi <przytul> Kolejny cykl na pewno będzie Twój :*
Asia, przykro mi <przytul> Kolejny cykl na pewno będzie Twój :*
karolina859
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny , dzisiaj mało się udzielam ponieważ rano dowiedziałam się że siostra mojego taty zmarła a miała zaledwie 45 lat. Niestety od wielu wielu lat nie utrzymywała z nami kontaktu ani też ze swoimi dwoma braćmi i jakimś cudem znalazła się w szpitalu w Rudzie Śląskiej i podała adres mojego wujka i dzisiaj tam do niego przyszli i go o tym poinformowali. Nie mam zbyt wielu informacji bo czekam na telefon od mamy bo tam razem z tatą pojechali do tego brata ustalić co i jak , podejrzewam że koszty pogrzebu podzielą na pół itd.. Także masakra, ja żeby o tym nie myśleć wkręciłam się w wir sprzątania , właśnie skończyłam z kuchnią zajęło mi to ponad 3 godziny zaraz jadę z resztą no szok dla mnie
agniecha83
Fanka BB :)
Ja juz po usg :-( niestety ten cykl bez owu. Gin powiedziala ze mam w kazdym jajniku po kilka malych pecherzykow ale ze coś jest nie tak z jajnikami skoro owu brak. Z tej rozpaczy zajadam sie z McDonalds.
Smutno mi jak cholera
tulę mocno masakra jest z ta owulacją, może ja tez porobie jakieś badania... A jakie Ty dokładnie robiłaś?
Miss, super że się odezwałaś A w którym szpitalu leżysz?
Karotka, witamy witamy
Maluś, co porabiasz?
ja własnie wstałam z drzemki z Matusiem, zjedliśmy obiadek i sie obijamy
reklama
Agniecha robiłam w 4 dniu cyklu LH FSH i Estradiol- wszystko było git,
dziś 14 dzień LH i Estradiol bo te testy owu mnie troche martwiły ( i słusznie widzę ) no i dziś usg bo liczyłam na to, że pokaże piękny pęcherzyk i że weekend będzie nasz. Estradiol mam git za to LH dramatycznie niski 2,5 a norma w fazie owulacyjnej jest 14-95
Masakra, nie spodziewałam się takiej mojej reakcji mało brakowało, a bym się rozpłakała w gabinecie, ale dotrwałam do auta.
W poniedziałek pojade do gina jak będzie miejsce.
Coś mi podświadomość mówiła " zrób te badania teraz bo jak się okaże że coś nie tak to kilka misięcy w tył będziesz "
dziś 14 dzień LH i Estradiol bo te testy owu mnie troche martwiły ( i słusznie widzę ) no i dziś usg bo liczyłam na to, że pokaże piękny pęcherzyk i że weekend będzie nasz. Estradiol mam git za to LH dramatycznie niski 2,5 a norma w fazie owulacyjnej jest 14-95
Masakra, nie spodziewałam się takiej mojej reakcji mało brakowało, a bym się rozpłakała w gabinecie, ale dotrwałam do auta.
W poniedziałek pojade do gina jak będzie miejsce.
Coś mi podświadomość mówiła " zrób te badania teraz bo jak się okaże że coś nie tak to kilka misięcy w tył będziesz "