reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja juz po usg :-( niestety ten cykl bez owu. Gin powiedziala ze mam w kazdym jajniku po kilka malych pecherzykow ale ze coś jest nie tak z jajnikami skoro owu brak. Z tej rozpaczy zajadam sie z McDonalds.
W biegu jeszcze zrobilam dzis LH i Estradiol czekam na wynik pod przychodnia.

Pojde w tygodniu do mojego gina z tymi wynikami ciekawe co mi powie.
Smutno mi jak cholera

Cześć dziewczyny , dzisiaj mało się udzielam ponieważ rano dowiedziałam się że siostra mojego taty zmarła a miała zaledwie 45 lat. Niestety od wielu wielu lat nie utrzymywała z nami kontaktu ani też ze swoimi dwoma braćmi i jakimś cudem znalazła się w szpitalu w Rudzie Śląskiej i podała adres mojego wujka i dzisiaj tam do niego przyszli i go o tym poinformowali. Nie mam zbyt wielu informacji bo czekam na telefon od mamy bo tam razem z tatą pojechali do tego brata ustalić co i jak , podejrzewam że koszty pogrzebu podzielą na pół itd.. Także masakra, ja żeby o tym nie myśleć wkręciłam się w wir sprzątania , właśnie skończyłam z kuchnią zajęło mi to ponad 3 godziny zaraz jadę z resztą no szok dla mnie

Ja juz po usg :-( niestety ten cykl bez owu. Gin powiedziala ze mam w kazdym jajniku po kilka malych pecherzykow ale ze coś jest nie tak z jajnikami skoro owu brak. Z tej rozpaczy zajadam sie z McDonalds.
W biegu jeszcze zrobilam dzis LH i Estradiol czekam na wynik pod przychodnia.

Pojde w tygodniu do mojego gina z tymi wynikami ciekawe co mi powie.
Smutno mi jak cholera

tulę mocno :( masakra jest z ta owulacją, może ja tez porobie jakieś badania... A jakie Ty dokładnie robiłaś?

Miss, super że się odezwałaś :) A w którym szpitalu leżysz?
Karotka, witamy witamy :)
Maluś, co porabiasz?

ja własnie wstałam z drzemki z Matusiem, zjedliśmy obiadek i sie obijamy :)

AsiaSzw - nie przejmuj się. Jednej z nas jesienią lekarz też parę razy mówił, ze cykl stracony i owu nie było, właśnie w tamtym cyklu dziewczyna zaszła w ciążę :-)

reklama
Agniecha robiłam w 4 dniu cyklu LH FSH i Estradiol- wszystko było git,
dziś 14 dzień LH i Estradiol bo te testy owu mnie troche martwiły ( i słusznie widzę ) no i dziś usg bo liczyłam na to, że pokaże piękny pęcherzyk i że weekend będzie nasz. Estradiol mam git za to LH dramatycznie niski 2,5 a norma w fazie owulacyjnej jest 14-95 :(
Masakra, nie spodziewałam się takiej mojej reakcji mało brakowało, a bym się rozpłakała w gabinecie, ale dotrwałam do auta.
W poniedziałek pojade do gina jak będzie miejsce.

Coś mi podświadomość mówiła " zrób te badania teraz bo jak się okaże że coś nie tak to kilka misięcy w tył będziesz "

Do góry