reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :)
Testowałam dzisiaj rano.
Blada druga kreska na teście ciążowym, polazłam na betę z czystej ciekawości. beta 4.0 .
Nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @:angry:

Siedzę w pracy, jeszcze 4 godziny, a już czuje się wypompowana .
Pozdrawiam Was dziewuszki.;-)

reklama
mligocka niby betę od 5 uważają za ciążę, ale występuje ona tylko i wyłącznie w czasie ciąży, więc jest szansa że wzrośnie :tak:

ja straciłam zapał do pracy po tej informacji, że mi umowy nie przedłużą :-(

olusia- U mnie dzisiaj 28 dzień cyklu, więc beta z pewnością byłaby wyższa jeśli faktycznie by zaskoczyło:tak:
Nie nastawiaj się, skoro ja tego nie robię;-)

Mychunia- może u mnie ta beta 4,0 to pozostałości po...:-(

mligocka, a nie robiłaś bety po poronieniu aby sprawdzić czy spada? Mi ginekolog kazał zrobić i z 700 spadła w ciągu paru dni do 20-tu. Czyli teraz już powinnam mieć 0. Możliwe, że to mogło zostać po poprzedniej ciąży, ale trzymam kciuki aby tak nie było:* Jeżeli jesteś w ciąży to beta może jeszcze wzrosnąć po 2/3-ch dniach.

mychun
ia, nie dziwie Ci się :* Ale nie smuć się Kochana <przytul>

Hej laseczki :-) Mogę dołączyć do staraczek 2014? Udzielałam się na staraczkach 2013,ale.. później nie miałam neta, zaczęły się wątpliwości, już nawet na 2 miesiące zrezygnowałam ze staranek,bo po prostu szlag mnie trafiał...:no: Ale od tego cyklu zaczęliśmy z P. ponownie i wierzę,że będzie ok.:-) Część z Was kojarzę po nickach z innych wątków staraczkowych, ale witam się serdecznie ze wszystkimi.
Krótko o sobie: 25 lat (do czerwca hihi), 4-letnia córeczka, mieszkam w Niemczech i to mój ..hm...już nie wiem który cykl..:szok: Mam b.nieregularne @, w zeszłym roku w styczniu było aż 66dc,potem 56dc, potem 47...ale teraz powoli lepiej. Jestem pod opieką fantastycznej ginki, muszę powtórzyć tarczycę i hormony...:baffled:
Aha,no i naczytałam się o tych ziołach ojca Sroki nr 3....powiedzcie mi, działa toto??:szok: Bo znalazłam na allegro osobę,która wysyła również za granicę i tak się poważnie zastanawiałam nad zamówieniem...
Poza tym moc uścisków :)

Hej kochane

Czytalam ze tam jakis czas temu pytalyscie o mnie wiec melduje ze zyje. Leze juz w szpitalu we wrocku i mam fajne starsze panie na sali. ;-) odpoczywam od pracy i kluja mnie po 3x dziennie. Zobaczymy co lekarze powiedza. Tydzien mnie tutaj czeka. Ale bede miala czas zeby do was zagladac nareszcie ;-)

Mychunia
Zaraz zerkne co w pw mam :-)

Miglocka
moze jeszcze jest nadzieja &&&& trzymam mocno :-)

Maluśka- Nie robiłam bety powtórnie.Jakoś zupełnie wypadło mi to z głowy. Robiłam tylko raz i wówczas moja beta wynosiła 27, więc też niewiele.

005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Styczeń

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka00,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

reklama
Karotka, fajnie że do nas wróciłaś :* Kochana, cały czas jesteś zapisana w poczekalni :) Trzymam kciuki, aby było po Twojej myśli :)

Miss, w końcu napisałaś do nas :* Stęskniłam się za Tobą i za razem martwiłam się, że coś nie tak się Tobie stało :( &&&&&& kciuki aby wizyta w szpitalu dała efekty i informuj nas na bieżąco :)

mligocka, jeżeli beta urośnie za 2 dni to ciąża jest, a jeżeli spadnie czyli to pozostałości po poronieniu. &&&&& aby było dobrze :*

Do góry