reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka Będzie, co ma być. Trzeba iść dalej przez życie.

Gochson, już dawno cię nie było. Jak tam u ciebie? Jak mały Adaś się miewa??? Pozdrawiam cie bardzo serdecznie!!!

Ovufriend zaznaczy ci czwartego dnia wzrostu temperatury na ten dzien co masz najwiekszy spadek czyli na pierwszy test. tez tak mialam.

Asiulka kazda chyba czasem jest rozzalona ze znow sie nie udalo ale nie ma co obwiniac nikogo...widocznie tak ma byc i po prostu musimy czekac na swoja kolej...ja nigdy nie oceniam ludzi ani po wieku ani po wyksztalceniu...bo to dla mnie bez sensu...Ja mam szacunek zarowno dla magistra czy doktora jak i dla pracownika fizycznego bo to taki sam czlowiek jak kazdy inny a niektorych po prostu moze byc nie stac na nauke tym bardziej ze w Polsce studia kosztuja...bardzo duzo...to ze ktos nie skonczyl studiow nie znaczy ze jest mniej wartosciowym czlowiekiem...Takie jest moje zdanie.

Malus ja dzisiaj na obiadek robie carbonare bo dawno nie bylo...

Ania Beata tak ja juz po fryzjeze wklejalam foto ostatnio.Fryzurka taka caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpg a kolor taki czerwonydamskie-fryzury-dlugie-wlosy-czerwone-nowoczesne-uczesanie-17.jpg

Załączniki

• caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpg
    caldwell-kimberly-short-hairstyle.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 29
  • damskie-fryzury-dlugie-wlosy-czerwone-nowoczesne-uczesanie-17.jpg
    damskie-fryzury-dlugie-wlosy-czerwone-nowoczesne-uczesanie-17.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Też kiedyś taki miałam :) ale jednak wolę się w rudym. A nawet jak byłam czarna czy blond to wszyscy mówili na mnie ruda hehe i tak zostało to stwierdziłam, że się dostosuję!

Do góry