reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Kurcze post mi sie skasowal.., ja jade do domu z pracy. Wszyscy chodza tacy ze im sie nic nie chce... to wina pogody czy przesilenia... Wiecie co tak czytam wiele stronek i wiele dziewczyn pisze ze recepta to odpuszczenie i zajecie sie czyms. Tak jak pisze Ashlee- sport, przyjemnosci... Na klinike przyjdzie jeszcze czas. A nie ma takich na nfz tylko prywayne wszystkie?

Karolina - trzymam kciuki za pierwszy dzień w nowej pracy.
Jussastar - pewnie najlepsza metoda to taka, żeby do wszystkiego podchodzić bez spinki. Kiedyś ktoś mi powiedział, że ciąża zaczyna się w głowie. :)

Asia mnie sie rudy bardzo podoba ale jakos nie odwazylam sie jeszcze...ale kto wie moze nastepnym razem;-)
Myslalam podczas farbowania ze bedzie brazowy kolor bo tak wygladala farba ale jak mi juz ja zmyla i zobaczylam sie w lustrze to nie wiedzialam za bardzo co powiedziec...jakos nie lubie bardzo duzych zmian juz kiedys farbowalam na czerwien ale nie taka jasna.

Cześć Kobitki.
Ja już w domku po pracy, po obiadku. Czekam na mojego aż wróci z pracy i mamy jechać na jakieś zakupy, bo przypomniało mu się ze w czwartek jedzie na delegacje i przydałaby mu sie nowa koszula i może spodnie no i ciekawe co jeszcze, normalnie jak baba ;-)

Karolina gratuluje pracy. Super, że się udało. To w kwiaciarni-dobrze zapamiętałam? A masz już jakieś "doświadczenie" z kwiatami, czy idziesz tak na żywioł?

Ewelinka mi ovufriend ostatnio też wyznaczył owu w dniu testu, ale akurat w tych dniach byłam u gina i sie okazało, że owu miałam 2 dni pózniej, więc nie przestawajcie sie starać.

Monarti ja w pierwszą ciąże też zaszłam z "nogami w gorze", ale nie wierze, żeby to miało jakieś znaczenie.

A wy dziewczyny wierzycie w to? Stosujecie jakieś metody po przytulankach, żeby zatrzymać jak najwięcej żołnierzyków?

I ja również dołaczam do rudo-czerwonych ;-) Kiedyś też miałam taki kolor, ehh ale kiedy to było chyba w liceum.

reklama
Gabis serduszkujemy oj serduszkujemy namiętnie hihi :-D

Ja nie trzymam nog w gorze. Poprostu nie wstaje od razu tylko przez chwile leze i daje wojowniczkom spokojnie poatakowac :-)

Do góry