reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A powiem wam jeszcze coś jeszcze. Mój prezes uroił sobie chyba moją ciąże. Bo ja pracuje z dwoma innymi dziewczynami i do tej pory była taka rotacja, że zawsze któras była w ciązy potem na macierzyńskim i przeważnie byłyśmy we dwie. I w marcu właśnie wróciła koleżanka z macierzyńskiego, a prezes co chwile sie mnie pyta czy się dobrze czuje, bo jakaś blada jestem, albo że zmieniam kolory. Zebym zamkneła okno bo mnie zawieje itp. Ale sie bidulek rozczaruje jak zobaczy, że brzuszek nie rośnie ;-)

Ewelinka no zobaczymy w przyszłym miesiącu czy miał dobre przeczucia. Ja jak narazie jeszcze przed owu, ale jak mu sie sprawdzi to przyśle go to Was, niech się wykaże :rofl2:

hej dziewczyny;-)

trzymam za Was kciuki,abyście doczekały sie fasolek:tak::tak:

Ja obecnie w 17dc ,staranka były w 12,13 i 14 dc a na owulkę stawiam 13 badz 14 dc..śluz miałam od 10 dnia do 14..dużo rozciągliwy,zostało mi 10 dni do kolejnej @,tempka dziś 37 a wczoraj i przedwczoraj 36,8:tak:no ale wiem że to normalne w 2 fazie i nie musi ciąży oznaczać przecież ,chociaż nieukrywam że mam nadzieję..:rolleyes::yes:

Hej.
U mnie wszystko jest w porządku, żadnych pozostałości po poronieniu. Endometrium 9,8 mm, już nawet lewy jajnik zaczyna pracować - pęcherzyk o średnicy 13,4. Zielone światło dla przytulanek, jednak z zabezpieczeniem, ze staraniami wstrzymać się mimo wszystko ze 3 cykle. Czyli tak jak planuję.

Cieszę się bardzo.
Nadrobie was później bo dopiero do domu wróciłam, jednak chciałam się z wami podzielić informacją.

reklama
Do góry