reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Olusia no sen byl straszny chwile dochodzilam do siebie a potem balam sie zasnac ;-) nie mam pojecia dlaczego...
ja nie mam facebooka niestety

reklama
Hejcia laseczki.... ja sie wlasne obudzilam... tzn jestem po nocnej zmianie...:-D tez mi sie snia ostatnio dziwne sny ze potem jestem cala mokra.... dawno juz tak nie mialam....
mychunia alez kochana zapraszam do naszej tajnej grupy na fb.... :tak: gratuluje dla siostry... spisala sie dzielnie... he he....gratuluje ciociu:tak: a odnosnie pracy moze jednak nie wszystko stracone... moze jednak uda sie i przedluza tobie umowe.... hmm trzymam kciuki...
Anula1988 he he to prawda jestesmy wszystkie sliczne he he :-p a moje propozycja imion to:
dla córci: Maja, Zuzia, Natalia,Lili
dla synka: Krzysiu, Marcin, Michal, Kuba
My nie uciekniemy z tad... bedziemy tu i tu.... :tak: fajnie jest tutaj....
karolina859 he he kochana dziekuje za mile slowa i za to ze pytasz o mnie... mile to... he he :-)

Aschlee25 ale narobilas smaka!! nie dobra z ciebie dziewczynka.... :-) ale masz sny nie ciekawe...

Cyntia85 trzymam kciuki zeby to bylo to.... i zebys zobaczyla 2 kreseczki....:happy:

as
ik 87
hmmm 5 latki do szkoly? a nie 6 latki? hmmm

Hehe zapomnialyscie o mnie buuuuu.... :-(

tak oluś 5 latki od września do szkoły obowiązkowo nowa ustawa niestety.Moja còra to pójdzie jeszcze nie mając 5 bo kończy w listopadzie ja już się boję jak to będzie.

No nie uwierzycie! Zrobiłam tego mojego allegrowego tesciora, czułość 10 mlU/ml i mam drugą różową kreskę, słabą, ale widać ja gołym okiem. Powtórzę jak wrócę z pracy i z rana :-D Betę zrobię dopiero po terminie @ bo przecież @ jeszcze może przyjść. Jakby co, to, proszę, nie gratulujcie póki co, bo to bardzo wcześnie. W brzuchu mam uczucie jakby mnie swedziala macica - jakby @ się zbliżała. A kysz @ wredna!

005.gif

Starające się: 25

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9

Wrzesień 2014:
Emalia82,

Czekamy na potwierdzenie:
wera89 - @15.01
mumminka - @17.01
m-s - @17.01

Styczeń

mligocka - @ 18.01
Cyntia85 - @20.01

Kalisia - @ 23.01
Watpliwości - @ 23.01
MotylkowaOna - @23.01
agamemnon - @ 24.01

Agaawa - @28.01
brrr85 - @28.01

iwo:) - @ 30.01
agniecha83 - @31.01

Luty
asik 87 - @2.02
AsiaSzw - @2.02
Gochson - @ 3.02
5
Aschlee25 - @ 4.02
doska1 - @ 6.02
Monarti - @ 7.02
Karolina 859- @ 8.02
Olusia7982 - @ 9.02
gabis - @12.02
Anulka1988 - @ 14.02
Bezdzietna - @16.02
Marzec
mychunia - @19.03
6
JustynaU - @ 25.03

Poczekalnia
anuszka,karotka,Arcala,mimmoo,tamagu czi,melponea, nadzieja210,aureolcia,wandzia_ 23,aina110,celta,susel,

malena100,Mississ1301,fox,Leemonca,Pati, Conti,Piaska,Anka10222,Anna223,Dominika_89,ewelink a_shn

Aschlee, dobrze że to tylko sen, ale nie dziwie się, że się wystraszyłaś, bo do najlepszych nie należy. Tylko, że musisz sobie powiedzieć "To był tylko sen, a teraz wróciłam do rzeczywistości". Wydaje mi się, że musiałaś się czymś zdenerwować skoro taki sen Ci się przyśnił, bo od tak nic się nie śni. Kochana, podaj przepis na zapiekankę :D <mniam>

Cyntia, dziękuję za odpowiedź :* Może udało mi się oczyścić bez zabiegu, ale byłabym szczęśliwa. Na razie żyję tym poronieniem i nie jest dobrze ;/ Miałam iść na egzamin praktyczny w tym miesiącu, ale przez to wszystko odłożyłam sobie na połowę lutego. Muszę wiedzieć najpierw co mi jutro lekarz powie. &&&&&& aby jednak ten ból oznaczał dzieciątko. A 7 dni po owulacji to nie jest za wcześnie inaczej jakbyś napisała 7 dni od dostania @ :p:*

m-s, współczuje Tobie tego, że musisz w weekend iść do pracy. A tak poza tym jak się czujesz? Dodałam Ciebie do listy :*

asik, ból jajnika najgorsze co może być. Ja od jakiegoś czasu czuje ból. Co do mojej teściowej, to jest zimna, a i charakter odziedziczyła po swojej mamusi. Jedna od drugiej nie lepsza. Za 2 tygodnie też przyjedzie jej matka i znowu będę wysłuchiwać głupot, ale teraz wiem co mam powiedzieć :) Nawet jak nic nie powiem, to babcia stwierdzi, że ją wyganiamy :p Jakiś czas temu przyjechała na weekend i o 23-ciej oglądali głośno telewizję i głośno gadali, a my na piętrze mieszkamy i to słychać. M wstał i powiedział żeby się w końcu zamknęli, bo dzieci nie mogą spać. A na drugi dzień teściowa, że to jej dom i jej goście mogą robić co chcą, a babcia obrażona, że ją M obraża i każe się wynieść. A później wysłuchiwałam gadek, że jak M był sam to był bardziej przyjazny i nigdy tak do babci nie mówił ;)

asik, Monarti, od drugiej połowy roku dzieci nie idą do zerówki, które mają skończyć 5 lat. W tym roku idzie moja 6-cio letnia siostrzenica, bo się urodziła w styczniu, a dzieci od sierpnia siedzą jeszcze rok w zerówce. Ale od przyszłego roku ma być tak, że nie ważne w którym miesiącu dzieciak się urodził, a liczy się rocznik. Tylko, że obowiązkowo trzeba rocznikowe 5 latki w tym roku do zerówki wysłać. Moja szwagierka myśli, że sobie wymyśliłam coś i chcą puścić dziecko od 7-go roku życia ;)

iwo, i tak traktuje :) Ale mnie nauczono, że się kogoś nie lubi, ale trzeba przywitać się :)

Cyntia -odciągasz mnie od pracy babolcu!!!!! Mam nadzieje że będzie jak u Emalii ona tez zrobiła wcześniej test a krecha ładnie ciemniala...

witajcie :p życze miłego dzionka :) u mnie przygotowania do urodzin dzisiaj (nie moich tylko R) oczywiście wszystko na mojej głowie..

pozdrawiam was kochane :)

MALUŚ - Olej ją i nie zwracaj uwagi na nią wiem pewnie trudno,że ją też gęba nie zaboli od tego gadania.A tak pozatym to kurcze jesteś przecież matką jej wnuków,żoną jej syna a ona tak cię traktuje kobieta bez serca myśli tylko o sobie!!!

asik, jak ma mnie dobrze traktować skoro swojego syna źle traktuje? Dla nich najważniejsza córeczka i jej dzieci ;) Ale przez tyle lat zdążyłam się przyzwyczaić.

MotylkowaOna, sto lat dla Twojego męża :)

reklama
Do góry