reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
U mnie pierogi kto preferuje (mojego syna tekst) ;-)
Wszystko wskazuje że zaczęły mi się płodne:-)
ASIK . Ja mam w domu syna który w kwietniu będzie 5latkiem:-)

U mnie pierogi kto preferuje (mojego syna tekst) ;-)
Wszystko wskazuje że zaczęły mi się płodne:-)
ASIK . Ja mam w domu syna który w kwietniu będzie 5latkiem:-)

Moja córka w listopadzie skończy 5 :) i tak się zastanawiam odnośnie tej szkoły bo teraz obowiązkowo od września 5 latki do szkoły,tylko moja jest z drugiej połowy roku czyli będzie mogła zostać jeszcze rok w zerówce?dobrze ja to rozumiem bo już się pogubiłam w tym wszystkim.

Ja też się nie orientuje może którąś nam to wyjaśni bo nie kunata jestem wydaje mi się że młody powinien być jeszcze w przedszkolu

Dobrze rozumiesz. Ja akurat jestem wielkim przeciwnikiem tej nowej reformy. Uwazam, ze to bzdura.

Forum babyboom na androidzie - super polecam. Chyba sie uzaleznilam od Was ;-)

Też mi się zdaje że to jest takie odbieranie dzieciństwa my szliśmy do zerówkg mając 6 lat i jacy jesteśmy mądrzy:-)mimo że mój syn już ładnie liczy do 30 , uwielbia dodawać odejmować i uczy się już pisać ale tak uważam żeby jeszcze trochę skorzystał na tym przedszkolu:-)

Cyntia - ty tez masz ładny wykresik :) 7 dni jest ok. Za 3 dni można by było się pokusić o betę. Nie nakręcam ciebie tylko kibicuje!!!!!

Malusiolka - odżyjesz jak tylko się wyprowadzicie. Teraz tylko pozostało traktować ja jak powietrze!

reklama
Hejcia laseczki.... ja sie wlasne obudzilam... tzn jestem po nocnej zmianie...:-D tez mi sie snia ostatnio dziwne sny ze potem jestem cala mokra.... dawno juz tak nie mialam....
mychunia alez kochana zapraszam do naszej tajnej grupy na fb.... :tak: gratuluje dla siostry... spisala sie dzielnie... he he....gratuluje ciociu:tak: a odnosnie pracy moze jednak nie wszystko stracone... moze jednak uda sie i przedluza tobie umowe.... hmm trzymam kciuki...
Anula1988 he he to prawda jestesmy wszystkie sliczne he he :-p a moje propozycja imion to:
dla córci: Maja, Zuzia, Natalia,Lili
dla synka: Krzysiu, Marcin, Michal, Kuba
My nie uciekniemy z tad... bedziemy tu i tu.... :tak: fajnie jest tutaj....
karolina859 he he kochana dziekuje za mile slowa i za to ze pytasz o mnie... mile to... he he :-)

Aschlee25 ale narobilas smaka!! nie dobra z ciebie dziewczynka.... :-) ale masz sny nie ciekawe...

Cyntia85 trzymam kciuki zeby to bylo to.... i zebys zobaczyla 2 kreseczki....:happy:

asik 87 hmmm 5 latki do szkoly? a nie 6 latki? hmmm

Hehe zapomnialyscie o mnie buuuuu.... :-(

Do góry