reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ja ide prywatnie pomimo że sąludzie zajmuje to ja wiem 10 minut.

Moje dziecię dziś już wiele zdrowsze :) Za to M., ma gorączkę.

A teraz siędzę sobie sama - bo oni już śpią. :(

Nie jestem wpisana w żadną listę. :( Miesiączkę mam dostac 24.01
Więc jeszcze 6 dni i robię teścik :D Ale pewno tylko się nakręcam.
Pamiętam tylko że w ciąży miałam okropny śluz. Cały czas- całą ciąże chodziłam w nakładce bo cały czas coś leciało.
I teraz się też zaczyna- a nie miałam tak w zeszłym cyklu. Dosłownie majtki można zmieniac co 2 godziny.
Czy wy też tak miałyscie?

reklama
Asik, witaj :) ja też tak mam jak Ty. Jestem tu już długo ale troche się wstydziłam napisać. Może się rozkręcę bo fajnie tu u Was taka rodzinna atmosfera:-), a nie mam z kim za bardzo pogadać o starankach.

Agniecha wiem co czujesz z tymi testami :( mam to samo, wczoraj nie było nawet śladu kreseczki dziś taki, że musiałam wzrok wysilić, a teoretycznie w sobote ma owu więc troche jestem zmartwiona.

Ja bym chciała aby był Krystianek i Hania :)

To nie wiem co mam Ci doradzić, wiesz u mnie jest troszkę inna sytuacja ale z powodu swojego problemu zarejestrowałam się na wtorek do lekarza bo to co mi dolega też uważam że jest nie normalne . Straciłam swoją kruszynkę 12.11 i 8.12 dostałam okres, trwał dość długo bo aż 10 dni, ale pomyślałam że po zabiegu łyżeczkowania to pewnie normalne jest, teraz dostałam drugą @ - 8.01 i dopiero dzisiaj w sumie teraz zauważyłam że mam czystą wkładkę bo rano też miałam brunatne plamienia, co mnie też dziwi że druga @ trwa aż 8 dni , chyba powinno mi się to już uregulować, martwię się dlatego Tobie radzę to samo idz do lekarza bo sama mam podobny problem i niewiem co to może być

Droga AsiuSzw o starankach możesz porozmawiać z nami bo nasz wątek ma właśnie taką nazwę :-) Już pół miesiąca dziewczęta za nami :-)

Karolinka - faktycznie bardzo długo trwa u Ciebie ten okres- u mnie po łyżeczkowaniu trwał 3-4 dni, a teraz gdy odstawiłam tabsy mój pierwszy okres trwał aż 3 dni- skontroluj sobie to kochana :) może taka Twoja natura.

Ależ proszę i dziewczyny nie krępujcie się piszcie na co tylko macie ochotę bo po to tu jesteśmy żeby się wspierać i pomagać w potrzebie .. MotylkowaOna znikłaś już moja kochana ?? :p

Monari u mnie przed zajściem w ciążę okres trwał tylko 5 dni , 2 dni skąpego krwawienia a potem mogłam tylko wkładki nosić a teraz zużyłam podpasek chyba z 3 opakowania plus jedne wkładki i się zastanawiałam już na samym początku jak @ dostałam jak w zegarku 8.01 i zaczęło się od 2 dniowego plamienia..Wiesz niepokoję się jedynie o to czy ten doktorek który mi to robił czegoś nie uszkodził..

reklama
mychunia, przykro mi Kochana :* Zobaczą co stracili <przytul> A poza tym ciociu gratulację dla Ciebie i dla Twojej siostry ;) Ciężki poród miała? Cisze się, że jednak staracie się o maluszka :)

Dominika, trzymam kciuki &&&&&& i ściskam mocno pośladki za jutrzejszy egzamin :* Wiem, jaki stres przechodzisz.

Cyntia, ciężko będzie. Zależy co w nim zalałaś. Tylko szkoda, że płacisz jeszcze, a taki pech się stał;/ Zalanie nie obejmuje gwarancji. Ja mam już laptopa spłaconego, ale za to gwarancję mam do maja. Ale i tak muszę dać do sprawdzenia, bo nowy laptop mam od maja i jeszcze roku nie ma, a WiFi nie chce działać ;/ I zrób jak MotylkowaOna napisała, ale broń boże nie dawaj na grzejnik :p Znam osoby, które tak robiły i bateria do wywalenia była.

MotylkowaOna, ale jeżeli baterie wyciągnie, da do prądu i nadal laptop nie włączy się, to raczej nie wina baterii.

mychunia, śpij dobrze :*

Gochson, możesz być w ciąży więc lepiej idź na betę. Ja krwawienie miałam przy pierwszej i drugiej ciąży i myślałam, że to @, a przy kolejnej @ (jej braku) wyszło, że jestem między 5/6 tygodniem ciąży. Jak beta wyjdzie idź do lekarza, bo krwawienie nie jest dobre w ciąży i żeby skrzepów nie było. &&&&&&& trzymam daj znać co i jak :*

Karola, prośba. Staraj się edytować swoją wypowiedź, bo trochę denerwujące jest to, że 2/3 wypowiedzi poklei są Twoje. A powiedz mi kiedy lekarz po łyżeczkowaniu pozwolił Wam się Kochać? Ja się dowiem w sobotę czy się oczyściłam, czy nie. Nie chce łyżeczkowania, bo pewnie znowu 3/4 tygodnie celibatu. Ile można wytrzymać?;/

MotylkowaOna, szybko robisz jedzenie :p Ja zaraz idę do męża na dół, bo przyjedzie z pracy i muszę podgrzać mu obiadek :p

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry