reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka masz racje bardzo mądry lekarz! zanim do niego poszłam przejrzałam opinie wszystkich lekarzy w rejonie! on miał najlepsze!nie rozczarowałam sie i z czystym sumieniem polecam go każdej kobiecie:p

reklama
ze śląska:) żeby nie było fachowo się mną zajął na NFZ , wiec zaden lekarz konował tylko z prawdziwego zdarzenia. taka dobra duszka- mało nam sie zostało takich lekarzy

AsiaSzw- nie jestem sama widzę :) tak samo jak ty mam nadzieję że się rozkręcę :) i bardzo mi się tu podoba :)

Dziewczyny jestem w 14dc i dziś zaczął boleć mnie lewy jajnik czy to oznacza że zaczynają się dni płodne ? Pytam bo to mój pierwszy cykl od odstawienia anty.jak mnie boli wcześniej nie czułam nic. Może mi tam w środku zaczyna dopiero wszystko normalnie funkcjonować po tych anty?

witam z rana :-D

po wczorajszych przeżyciach nie umiałam spać i wstałam dziś chwilę po 5 :baffled:

Gochson nie chcę Cię straszyć, ale albo ciąża (jeśli jest) się utrzyma albo już organizm się czyści... ja miałam jednodniowe mocne krwawienie, a potem brunatne ("czekoladowe") plamienie przez 2 tyg... lekarka powiedziała, że mam brać duphaston i wtedy zobaczymy jak to się wszystko rozwinie....koniec historii znasz :baffled: więc proponuje leć na betę i do lekarza... jeśli to ciąża masz szansę ją utrzymać!

Karolina nie martw się! po poronieniu okres może być wydłużony, bo hormony muszą się uregulować. Dobrze, że idziesz do lekarza choć mi się wydaje, że Cię zbada i powie, że jest wszystko ok i nie masz się czym martwić :tak: moja pierwsza miesiączka trwała 6 dni i była bardzo dziwna, ale ja nie miałam zabiegu, więc organizm się jeszcze czyścił.... teraz czekam na drugą i choć podałam datę nie wiem tak naprawdę kiedy ją dostanę ani ile będzie trwać.... u mnie okres z reguły trwa od 5 do 7 dni :-D

Maluś szczegółów nie znam, bo z siostrą nie rozmawiałam, a od szwagra ciężko coś było uzyskać tak się cieszył :-) dziś zadzwonię do siostry to się może czegoś dowiem :-D będzie dobrze, musi być!

Dominika trzymam kciuki ;*

asik możliwe... choć po tabsach to każdy organizm dochodzi do siebie inaczej :tak:

nic ja uciekam się zbierać do pracy :-D

udanego dnia ;*

Witajcie dziewczyny :)

Możecie mi powiedzieć jak to jest z tym bólem jajników? Absolutnie nie posiadam nic takiego, nic, nic, nic sama się nad tym zastanawiałam jak to możliwe.
Mierzę sobie temperature i dziś jakoś dziwnie mam spadek a powinnam mieć nadal wzrost :( boje się, że kolejny cykl stracony. Testy owu nie wychodzą :(
Idę dziś na usg sprawdzić czy pęcherzyk jest i co tam słychać bo jakoś zaczęłam się martwić
. Jakoś mi tak mega smutno i źle :-(

Za to w Gdańsku aura piękna, biało i sypie śnieg, mam nadzieję, że przełoży się na moje dzisiejsze samopoczucie.
Życzę wam miłego i radosnego dnia!!

reklama
Mychunia dzieki. Wlasnie wiem ze wiele ode mnie nie zalezy bo organizm sam zadecyduje. Jakby faktycznie byla ciaza to bardzo wczesna bo przytulanki byly 1 stycznia. Podjade dzis do przychodni to moze mnie przyjma. Trzymajcie &&&&&& please.

Do góry