reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej

Potrzebuje porady. Mam dzis 9dc i dalej krwawie. Zrobilam przed chwila test owu i jest pozytywny, zrobilam test ciazowy i mam druga blada kreske. Wzielam duphaston bo juz nie wiem co myslec. Mam tez podwyzszona temperature. Myslicie ze jesli by sie udalo to jest jakas szansa utrzymac czy te krwawienia oznaczaja poronienie?

Gochson - kurczę, a masz możliwość wkleić zdjęcie tego testu ciążowego? Ta kreska pojawiła się od razu czy po czasie określonym w ulotce? Leć jutro rano na betę! Mam znajomą, co miała krwawienia, które myślała, że są miesiączką - nawet ketonal brała, a później okazało się, że jest w zdrowej ciąży.

Co do lapka, to teraz wyjęłam z niego baterię, ale cały dzień był na baterii włączony - tak go zostawiłam rano, więc nie wiem w którym momencie siadł :-(

Cyntia no nie od razu ale tak po 2 minutach. Qrcze w lipcu tak mialam i myslalam ze okres. Po 6 dnia zrobilam bete i byla pozytywna. Po 14-dniach od bety pojawilo sie krwawienie ktore wygladalo na poronienie. Dzis wzielam ostatnia tabletke clo a tu takie cos. Podjade jutro na bete ale nie wiem czy mnie przyjma bo nie bylam zapisana.

Jeżeli ciąża się rozwija prawidłowo jutro na tescie ciażowym powinna wyjśc ciemniejsza już krecha :) Poza tym proponuję Bete zrobi jutro i po dwóch dniach zobaczysz czy wzrasta czy się zmniejsza :) Jeżeli wzrasta to ile. I dzwon od razu wtedy do gina.

Ten clo to Clostilbegyt? A może po nim wychodzą fałszywie dodatnie testy? Kurcze.. A masz możliwość lecieć do lekarza jutro? A bierzesz coś jeszcze? Wiem, że po Pregnylu wychodzą fałszywie dodatnie nawet 2 tyg po wzięciu. Może coś jeszcze brałaś?

Gochson ja bym Ci też radziła zrobić jak najszybciej betę najlepiej prywatnie bo niestety nie wiem jak to państwowo wygląda bo nigdy nie robiłam , a krwawienie pojawiło się w trakcie czy od pierwszego dnia okresu krwawisz aż do dziś ??

reklama
Od pierwszego dnia do dzis krwawie. Nie jest to wielkie krwawienie- delikatne brunatne ale nie plamienie.
Cyntia tak clostilbegyt. W zeszlym miesiacu tez bralam i temp byla normalna- zazwyczaj mam 36,40. A w tym cyklu od paru dni kolo 37.

Ostatnia edycja:
Do góry