reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
myśle że ty tez wiekszosc dziewczyn juz znasz choćby z tego własnie czytania:p miło że z nami jestes :)ja też rzadko się udzielam wole poczytać i w sumie rzadko mam czas zeby to robic ale ze teraz jestem na zwolnieniu lekarskim to prawie nie wyłaczam forum :p a poza tym to uzależnia bardziej niz kawa i papierosy wiec uważaj :p

Asik dołącz do nas wkrótce poznamy się wszystkie dużo dużo lepiej , byłam na wątku gdzie przetrzepałam wszystkie stronki a wątek był założony w roku 2005 i trwa do teraz , dziewczyny to też są staraczki , praktycznie wszystkie zaszły szczęśliwie w ciążę a wątek trwa do dnia dzisiejszego.. :-) Fajne takie coś jest moim zdaniem

DOMINIKA- jestem na etapie starań to mój 3 cykl.
MOTYLKOWA- ja już jestem uzależniona od czytania was,nie ma dnia żeby mnie tu nie było :)
KAROLINA- ja też dużo przeczytałam na tym forum i właśnie widziałam że wiele wątków trwa do dziś,masz rację fajne to :)

Jak ktoś chce być dodany do grypy na facebooku musi napisać do Olusi - wysłać jej link do swojego profilu na fb. W sumie chyba każdy może dodać, kto już tam jest? Mychunia - wyślij mi linka do swojego profilu na na fb w prywatnej wiadomości - ja spróbuję Cię dodać.

Dziewczyny, ratunku!! Mój, jeszcze niespłacony laptop nie działa od wody :-( Zostawiłam go wczoraj wieczorem na parapecie, ale na oknie skropliła się wilgoć, która trochę ściekła na laptopa. Rano przetarłam i nie pomyślałam, że mogło jej być tyle, żeby dostała się do środka. Zostawiłam go na baterii w uśpieniu i pobiegłam do pracy. Gdy wróciłam wieczorem laptop już nie działał :no: Gdy go chwyciłam, to poczułam, że jest wilgotny w rogu przy włączniku, czyli jednak ta wilgoć dostała się do środka. No ale toć nie mogło być jej dużo :-( Ociupinkę. Zalał się którejś z Was kiedyś laptop i udało się go uratować (gdy przestał działać)? Ile taka naprawa może kosztować? :no:

Ostatnia edycja:
reklama
ja próbowałam dodać ale mnie sie nie udało..

powiem ci ze jestem informatykiem i chyba pierwsze co bym zrobiła to wyciagła baterie i zostawiłabym w ciepłym miejscu do wyschnięcia.. gdy to nie pomoze trzeba do naprawy.. koszt ? zależy co się stało

Do góry