reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
my na poczatku chcieliśmy dla dziewczynki Ola ale teraz myślałam dużo o tym i bardzo mi sie podobają imiona :pola, Nela lub Matylda

A dla chłopca od 7 lat jest takie samo nic się nie zmieniło zawsze chcieliśmy żeby nasz syn miał na imię Kubuś

Tak Karolinka dzień okropny , czułam się fatalnie musiałam zapodać lek na uspokojenie bo pomału mnie deprecha dzisiaj zaczeła dopada a teraz jestem spokojna..

Agniecha, ja nie uciekam na fb ;)

Malusiolka, korzystałam z tej bazy pytań, czytałam książki i rozwiązuję różne testy, jutro będzie 2 podejście mam nadzieję, że udane :p

Co do imion dla dzieci, ja wybierałam dla chłopca, maż dla dziewczynki a że od początku byłam przekonana, że będziemy mieli synka to dałam na imię Aleksander Piotr a dla córci mąż wybrał Paulina Dominika. Z wyborem imion kierowałam się również tym aby przy wołaniu dziecka na placu zabaw nie leciała cała piaskownica :D

reklama
Ja zbyt wiele nie pisze może jest to mój 10 wpis max :) ale na forum jestem codziennie lubię Was czytać :) tym bardziej że jestem nowa a wy można powiedzieć że wszystkie dobrze się znacie :)

Do góry