reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

mychunia musisz olusi podac swoje dane ona cie doda do grupy :)

gratulacje dla siostry i ciebie dumnej cioci :)

A na fb nie uciekniemy tutaj nam tak dobrze! :-)

A ja dzisiaj samotny wieczór z Tv :p i Lapkiem :) R w pracy a ja zbieram sie cos ugotowac zanim przyjdzie , narazie zrobiłam tylko sos pieczarkowy a co do tego to pewnie wymysle cos na szybko przed jego przyjazdem :)

a u was co tam sie dzisiaj dzieje?? jakos pusto tutaj dzisiaj :p

pozdrawiam kochane :*

reklama
Maluś, dzięki :) Ja tempki nie mierzę tylko od trzech m-cy zaczęłam te cholerne testy robić i w następnym miesiącu już nie zamierzam :)

Mychunia, gratulacje dla siostry :) ile maleństwo waży?

ewelinka_shn, Twoje słowa mnie pocieszyły :) dzieki

Cichutko dzisiaj.. a gdzie się nasza kochana Olusia podziała ? :-) Ewelinka masz racje ciśnienie dzisiaj jest bardzo nie korzystne bo mnie też głowa rozbolała a R padł jak mucha i śpi , a ja już po kolacji i popijam właśnie melisę :-) Anula Ty też jesteś piękna dziewczyna wogóle Wy wszystkie ładne jesteście :-D Mychunia gratulacje dla Waszej rodzinki :-)

Dziewczynki napiszcie jak będziecie chciały nazwac Wasze malestwa jak już uda nam się zafasolkowac :-)
Moje propozycje dla córci: Nina, Pola albo Marta
dla synka: Tymon, Bartosz albo Szymon

MotylkowaOna bo taki przygnębiający dzionek dzisiaj się zrobił i to dlatego :p
Ja czekam aż mi się pranie wypierze bo za pierwszym razem wyjęłam praktycznie całe w proszku he he to mi się często zdarza bo chemii to ja w domu akurat nie żałuję :-D uwielbiam zapach lenora w mieszkaniu mogłabym też do każdego kontaktu wsadzić Ambi Pur ale R nie znosi tych zapachów , to dziennie wietrze to mówi że przesadzam bo za długo otwieram okna i balkon :D co ja mogę za to że smrodu w mieszkaniu nie cierpię

reklama
Anula dobry temat pisać o dzieciątkach i ich imionkach ja zaraz po tym jak się dowiedziałam że rośnie we mnie mały fasolek miałam wybrane imiona dla dziewczynki: Maja dla chłopczyka Ksawery

Do góry