reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
malusiolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam :)

ale nas się mało robi:(:(

mi ovufriend wyznaczył dopiero teraz owulke wiec trzeba działac intensywniej....
dla pewnosci trzasne sobie jeszcze dzis test owulacyjny...

mam urlop i jestem u mamy wiec bede rzadzej przez najblizsze kilka dni wchodzic.... ale bede zerkac co sie tutaj dzieje:)

Malus nam nie grozi przekroczenie tej kwoty :) Nie mamy aż takich zarobków, poza tym Arek bez umowy pracuje to tym bardziej :) No dobrze by było z tym ubezpieczeniem.

Kasiul GRATULACJE to teraz tylko nudnej ciąży życzę :)

Mika rewelacyjny sposób na powiadomienie rodziny, podsunęłaś mi dobry pomysł na informowanie naszej rodziny w święta :) Zdrówka dla Zuzi, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie :*

Kalisia zatestować możesz będziesz wiedziała na czym stoisz. U mnie były klasyczne objawy @ i jednak szczęście się do nas uśmiechnęło.

Ja trochę nadal zestresowana po wczorajszej wizycie, bo jeszcze nadal było tylko pęcherzyk widać :( Ponoć czasami się tak zdarza, ale może być tak, że ciąża młodsza niż pokazuje na to @ . Kartę dopiero będę miała założoną jak będzie słychać serduszko czyli za 4 tygodnie teoretycznie mam się pokazać. Chyba mnie nerwy i stres zeżrą do tego momentu :(

Wolne, wolne wolne w końcu kochaniutkie l4. Dzisiaj mam się spotkać z koleżanką, która jest w 4 miesiącu - oczywiście ja jeszcze nic nie powiem jej, ale jakoś od razu inne samopoczucie jest jak się z nią widzę i wiem, że w wakacje razem będziemy spacerować z wózkami :D

Przesyłam moc fluidków dla tych z owulacją i już po, czyli dla wszystkich staraczek :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kinia zawsze trzeba na coś czekać. jak nie na Owulacje to na okres. na dzień testowania a jak już się widzi dwie kreseczki to na wizyty lekarskie . bicie serduszka. płeć. narodziny itd

Mały mi się nie rozłożył. Zatoki lekko zapaprane ale na nebulizacjach ładnie się trzyma. Cale szczęście bo ja mam takie zaległości….w każdym miesiącu od kwietnia przynajmniej jeden pełny tydzień w domu. Czasem nawet dwa.

Malusiolka eh no to biore się powoli do roboty. W wakacje uczyłam go spędzać samemu trochę czasu, poszlo gładko, ale teraz ma typowy bunt dwulatka. Jestem super spokojna i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi ale fakt że to się ciągnie i ciągnie jakoś sprawił że odechciało mi się aż tyle od syna wymagać. Mój błąd. Jeszcze wydaje mi się że maż czasem nadmiernie reaguje na histerie syna i dodatkowo tworzy się napięcie między nami. Nie pozwalam synowi na wszystko i myślałam że dzięki temu bunt przejdzie łagodniej ale on jest wytrwałym jest złośnikiem.O niespanie w naszym łóżku, tylko w swoim zaraz obok walczyliśmy 9 miesięcy, na spokojnie, noc w noc. Pokonał nas. A jak mu pozwoliłam w nocy do nas wskakiwać to……to co się stało…….śpi super grzecznie u siebie. Jak coś się dzieje przytula się i bez proszenia sam wraca! Toż to ancymon!:-)

Iwo sprobuje bo widze że to lek oparty na ziołach i można nawet niemowlakom podawać. Dzięki.

Mika zdrówka dla córki

Kalisia ja też czuje kiedy się udało a kiedy nie. Od kiedy zaczelismy prace nad nowym bobasem za każdym razem wiedziałam ze to jeszcze nie teraz.

Kinia ja od początku miałam ciąze jakby opóźnioną, byłam w 7 tyg usg pokazywało 5 a potem już było tylko gorzej na usg (podejrzenie hipotrofii, zahamowania wzrostu). A jak kuknęłam na ostatnie usg tam gdzie podaje datę porodu z wielkości dziecka wychodził mi koniec grudnia (a rodziłam na początku października:-))oj ile stresu ….i poza tym że syn w terminie miał 2650 jest super normalnym dzieckiem. Także aparatura swoje i przysparza dużo stresu ale nie martw się bo nie jest wyrocznią :)

Dziewczyny które ubrały mężów w gotowanie. Proszę o napisanie poradnika i od razu zamawiam 2 egzamplarze:-):-).

Anka to fakt :)

Nikitka super, że synuś zdrowy jednak. To mnie trochę pocieszyłaś, bo ja to taki cykor jestem jeśli o to chodzi. Boję się czy wszystko okej, ale jak mówisz, że u Ciebie też tak było i dobrze się skończyło to musi być dobrze :D Dzięki wielkie :* Co do męża to mój po prostu lubi gotować :D

Widzę ,że mnie już nawet z poczekalni usunięto. No cóż.... człowiek jeszcze nie zdążył ochłonąć a już go olano.

Susel
- z całego serca gratukuje kocha. Rośnijcie zdrowo.

To ja sie juz pożegnam.

Mimo wszystko życzę wszystkim powodzenia.

bez odbioru....:-(

emalia ja Cię widzę w poczekalni na liście na poprzedniej stronie... malus ma naprawdę kupę roboty z listą i robi to sama, więc nie można mieć do nikogo pretensji... :no:

reklama
Emalia - Malusiolka pisała że ma problemy z edytowaniem listy. Proszę nie podchodz do tego osobiście bo na pewno nie jest to celowe.

Kinia- myślę że za wcześnie na serduszko. Trzeba się uzbroić w cierpliwość.

Nikita - to są kropelki chyba na alkoholu ale lekarz kazał z woda rozrabiac.

A mnie od niedzieli boli podbrzusze :(

Do góry