Malus nam nie grozi przekroczenie tej kwoty
Nie mamy aż takich zarobków, poza tym Arek bez umowy pracuje to tym bardziej
No dobrze by było z tym ubezpieczeniem.
Kasiul GRATULACJE to teraz tylko nudnej ciąży życzę
Mika rewelacyjny sposób na powiadomienie rodziny, podsunęłaś mi dobry pomysł na informowanie naszej rodziny w święta
Zdrówka dla Zuzi, mam nadzieję, że szybko jej przejdzie :*
Kalisia zatestować możesz będziesz wiedziała na czym stoisz. U mnie były klasyczne objawy @ i jednak szczęście się do nas uśmiechnęło.
Ja trochę nadal zestresowana po wczorajszej wizycie, bo jeszcze nadal było tylko pęcherzyk widać
Ponoć czasami się tak zdarza, ale może być tak, że ciąża młodsza niż pokazuje na to @ . Kartę dopiero będę miała założoną jak będzie słychać serduszko czyli za 4 tygodnie teoretycznie mam się pokazać. Chyba mnie nerwy i stres zeżrą do tego momentu
Wolne, wolne wolne w końcu kochaniutkie l4. Dzisiaj mam się spotkać z koleżanką, która jest w 4 miesiącu - oczywiście ja jeszcze nic nie powiem jej, ale jakoś od razu inne samopoczucie jest jak się z nią widzę i wiem, że w wakacje razem będziemy spacerować z wózkami
Przesyłam moc fluidków dla tych z owulacją i już po, czyli dla wszystkich staraczek :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~