reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

dzień dobry, ja mam dzisiaj wolny dzień, Mati w przedszkolu, mąż zaraz do pracy wychodzi a ja za obiadek sie biorę.
Ja mniej więcej za 3 dni powinnam dostać @, no i co gorsze czuję już że przyjdzie :( Zobaczymy

Susel, co prawda gratulowałam już kreseczek na teście ae nie bety więc jeszcze raz wielkie gratulacje :) Musisz nas teraz zarazić :)
Malusiolka, trzymam mocno kciuki za egzamin &&&& daj znać....
Emalia, spokojnie, Malusiolka rzeczywiście pisała że były problemy z listą itp, żeby jej pisac jak coś jest nie tak lub kogoś brakuje

Mało nas tu sie ostatnio zrobiło, nawet nie ma czego nadrabiać, może to chwilkowe zmęczenie, może jesienna pogoda tak wpływa, trzeba sie poprawić......

reklama
A ja odpowiadam co u mnie. po prostu nie ogarniam tego. mam powoli wszystkiego dość. do końca roku nie idę do lekarza, bo najnormalniej w świecie wyląduję w wariatkowie.

Cieszę się bo udało mi się dostać na kurs, który poszerzy moją wiedzę i będę mogła może znaleźć lepszą pracę. i jeszcze mama mnie wyprowadziła dziś z równowagi i mam dość. bym pokrzyczała sobie, albo porzucała czymś... szkoda talerzy.

a wczoraj dowiedziałam się, że moja koleżanka nieplanowano jest w 3 ciąży... ku.... ten świat jest niesprawiedliwy...

Gratuluję tym szczęściarom z dwoma kreseczkami:)

Potrzebuję porady - dziś biorę 10 dzień duphaston. Jeśli jutro nie będzie @ to mam go brać dalej, czy nie ?
Gdybym była w ciązy (hipotetycznie ale wydaje mi się, że nie) to chyba odstawienie nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem. Natomiast jeśli będę brać dalej to wpłynie to jakoś na mój cykl ? Będzie dłuższy ?

emalia, przepraszam. Ja tego specjalnie nie robię, a to wina systemu ;/ Od tak nie potrafiłabym kogoś wyrzucić. Jeżeli sprawiłam Tobie tym przykrość, to jeszcze raz przepraszam. Przykro mi się trochę zrobiło jak czytałam Twoją wiadomość. Ja chce dla każdej jak najlepiej.

Centka, dziękuję Kochanie :* Ty wiesz co ze mną nie tak jest. Jesteś Kochana :*

iwo, benfica, też Wam dziękuję :*

Kochane, w końcu udało mi się zdać egzamin z wynikiem 71 punktów. Nie chciałam dzisiaj jechać, bo w nocy Roksanka się rozchorowała, ale pojechałam. Dostałam 13-ty numerek i powiedziałam, że to musi być mój szczęśliwy numer. Jednak był i się bardzo ciesze :) Na praktyczny dopiero pójdę w grudniu. Musze trochę odpocząć, bo te 7 tygodni wykończyło mnie. Egzamin, chore dzieci, mąż z ręką, aż się nic nie chce robić. Nawet szczepienie, które miało być dzisiaj lekarz przełożył na 3.12, bo mała chora. Jeszcze dzisiaj czeka mnie wiadomość od męża, któremu szwy ściągają między 14/15-tą. Oby dostał jeszcze parę dni wolnego, bo rana mu się lekko otworzyła i go boli ;/

Suselku, sto lat, sto lat :*:*

Grzaneczko, jak się czujesz? :*

Leemoncia, a co z Tobą się dzieje Kochana?:*

Ostatnia edycja:
reklama
Malusiolka - wiedziałam zdolniacho że wreszcie musi być z górki. Mam nadzieje że praktyka uda się za pierwszym podejściem!!!

Centka - zadowolona jesteś z tego urządzenia?

Ciekawe jak tam moja panna w szkole? Mam nadzieje że kaszel jej nie męczył zbytnio.

Do góry