reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Czesc dziewczyny! wpadam tu tylko na chwilke bo za duzo mam watkow teraz do ogarniecia ale stwierdzilam ze musze sie z wami podzielic informacja ze te testy z allegro sa beznadziejne :-p 15dpo bete byla 44, dzisiaj 17dpo i dopiero teraz ten test wyszedl jakis sensowny, a to sa niby te o czulosci 10...:baffled: nie ma to jednak jak beta.

reklama
Watpliwosci, przykro mi <przytul> Trzymam &&&& za kolejny cykl:* I dziękujemy za pozdrowienia od Cynti. Niech wraca do nas. Buziaki dla Cynti :*:*

Starających się:28
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,maja 35
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2
6
joaro - @ 28.10
doska1 - @ 6.11

ookatkaoo1993 - @ 10.11

kasiula222 - @ 13.11waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11
Ludzik - @ 17.11
13
Listopad

natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
kontra - @ 16.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka,missiiss1301 hania$,

Wanda w PIT jest jeszcze inaczej - na PIT11 sprawdzasz ? Jeśli tak to musisz od tego co masz w komórce 37 (dochód) odjąć to co masz w komórce 75 (bo to są składki, które się odlicza od dochodu).

Nie, patrzę na PIT 36 za zeszły rok. Chyba stąd najlepiej. Bo PITów 11 mamy 4, a w PIT 36 jest już zsumowane wszystko...

No to ja nie wypełniam PIT-36. W PIT-37 bierzesz sumę z komórki 95 i 96 (nie wiem czy się rozliczacie wspólnie czy nie). Pewnie w PIT-36 masz gdzieś w kolumnie napisane "Dochód po odliczeniu składek na ubezpieczenia społeczne".

iwo, dziękuję :* Twoje słowa dodają mi otuchy do dalszej walki z tymi głupimi testami :) Kochana, nie podziękuję Tobie za post, bo nie widzę tej opcji przy Twojej wypowiedzi ;/ Jeżeli później się pojawi, to na pewno wcisnę "dziękuję" :* Powiem Tobie tak, że ja zaczynając dopiero co jeździć z instruktorem On kazał usiąść mi za kierownicą. Było ciężko, ale jako tako pojechałam, bo na placyk chciał żebym pojechała :p A Tobie to gratulować tylko :D Też słyszałam, że w Wawie ciężko zdać egzamin, bo to duże miasto. Zdolna Kobietka z Ciebie :)

susel, głupie testy. Ale powiem Tobie, że nawet beta zawodzi. Tak było u mnie. Dlatego też opinia lekarza jest najbardziej wiarygodna :) A jak się czujesz?

mamaTomeczka, gdzie się podziewasz? Jakoś smutno tu bez Ciebie. Kto nas będzie rozśmieszał?

Kochane, co dzisiaj macie/miałyście na obiad? Ja zrobiłam zupkę pomidorową i placki ziemniaczane z sosem pieczarkowym (sos robił M) :) + do tego na podwieczorek banany posypane lekko cukrem i kefirem i tak dla osłody zrobiłam na szybkiego ciasto z jabłkiem :) A i zrobiłam na jutro sos z piersi kurczaka. Jutro nie wiadomo, o której wrócimy, a tak obiad praktycznie gotowy :)

Gochson - tak właśnie jest, że jest kwota po odjęciu składek, także lipa... Co nie zmienia faktu, że mimo tego będę się starać zaciążyć ;-)

Malusiolka - też mam dziś pomidorówkę, ale tylko to... Ja nie cierpię gotować, jedno danie to jest maks. Wolę jak mąż gotuje. Lepiej mu to wychodzi... wczoraj zrobił przepyszną chińszczyznę. Jutro schabowe - ja kiepska jestem zwłaszcza w wymyślaniu potraw...

malusiolka no wszystko moze zawiesc niestety :dry:czuje sie bardzo dobrze, dziekuje ze pytasz. jeszcze jest bardzo wczesnie wiec zdaje sobie sprawe ze te okropne mdlosci moga mnie dopasc. narazie troche wzdec, wrazliwe piersi i z czym najdziwniej sie czuje to jakas taka placzliwosc :-p ale ogolnie nie nic bardzo nieprzyjemnego narazie cale szczescie.
z gotowaniem nie pomoge, bo ja okazyjnie tylko gotuje ;-)

susel - fajny avatarek :-)

Dziewczynki, zajrzałam na chwilkę, bo u mnie bez zmian, więc nie mam o czym pisać. @ jak nie było, tak nie ma. To już 61 dzień cyklu, jakaś masakra. Wszystkie badania mam dobre, jutro idę do kolejnego gina, tym razem bezpłatnie, więc chociaż kasy nie będzie mi szkoda, jak to znowu nic nie da.
Ale pamiętajcie, podczytuję Was co jakiś czas, więc proszę mi tu się pięknie starać i owocować :-D

reklama
Piaska - proszę nie pisz że u ciebie nic nowego bo nie tylko testy, @ i tempki nas intersują, powiedz jak mniął dzień?:-)

Wanda - jakby finanse decydowały o dzietności to niewiele z nas by się decydowało, każdy chce dziecku zapewnić to co najepsze a niestety ja winie za to nasze państwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja uwazam że kobietom które poświęcą sie wychowaniu dzieci powinno się płacić przynajmniej najniższa krajową aż dziecko do przedszkola nie pójdzie....... dlaczego najwięcaj Polaków rodzi się w UK - bo tam mają dobry socjal i nie martwisz się czy będziesz miała za co dziecko ubrac i nakarmić

Maluś - dziękowac nie musisz :-D chciałam ci pokazać że ja tez byłam bliska rezygnacji i nie widziałam sensu, a na obiad spaghetti, mąż chce mielone to z cześci mieska mu usmaże bo my z młodą nie lubimy

Do góry