reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Iwo - czytałam, że Cameron już kombinuje, żeby Polakom nie płacić jednak. Bo podobno 2/3 zasiłków na dzieci płacą na konta zagraniczne, najwięcej do Polski...

reklama
Malusiolka - w Generali. To muszę doczytać, dzięki za informację.

Julia to muszę się zorientować, ale mam nadzieję, że nie.

IWO a to becikowe jest czy w końcu go nie ma, bo zgłupiałam?

Wanda to próg galanty, to mnie napewno się będzie należało :p

Nikitka no to witaj w klubie fanów Supernatural i Szybkich i Wściekłych :D

U lekarza było okej, przyjęła mnie i zwolnienie do 17.12 dała :)

Kinia, cały czas jest becikowe. 1000zł dostaniesz jeżeli kwota na osobę nie przekroczy 1922zł. Trzymam kciuki aby udało się z tym ubezpieczeniem :* I ciesze się, że wizyta u lekarza udała się :)

Dziewczyny, jeżeli którejś z Was brakuje na liście, to proszę pisać. Odkąd forum zmieniło wygląd, to mam problemy z tą listą. Nie wszystkie nicki pojawiają się w moim poście. Przepraszam za problem.kasiula222, gratuluję :*

Ludzik, przeniesiona. &&&&&& za kolejny cykl :*
A co z Tobą?
kalisia - @ 16.11
Starających się:24
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,maja 35,kasiula222
Czekamy na potwierdz.:

kalisia - @ 16.11

Listopad

natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11

Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
Poczekalnia Dorcia, Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,karotka,missiiss1301 hania$,Piaska,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85,mimimoo,Gofka,tamaguczi,melponea,,Ulika,emalia82,nadzieja,augustnka

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny!
Nie zaglądałam, bo moja Zuzia się pochorowała i miała strasznie dużą temperaturę. Nie wiem jak będzie dziś w nocy... Oby lepiej. Przez dzień jej się już poprawiło więc jest nadzieja...
A tak po za tym, to powiedzieliśmy dziś najbliższym o ciąży :) Tzn. to w sumie Zuzia "powiedziała". Byli akurat moi i męża rodzice i założyliśmy córci podkoszulek (który oczywiście wcześniej zamówiłam) z napisem: "Będę mieć siostrzyczkę lub braciszka!". Ich miny były bezcenne :p :D :D :D

Piaska Ja też jestem ciekawa więc daj znać jak po wizycie!!
kasiula222, maja35 GRATULUJĘ!

reklama
malusiolka u mnie @ nadal brak ale nie wiem czy testowac bo zawsze cykle mialam 30 31 dniowe tylko ostatni cykl jakos wyjatkowo mial 25 dni:zawstydzona/y: nie mam zadnych objawow oprocz bolacych (.)(.) i jakos czuje ze jednak w tym cyklu znowu sie nie udalo:zawstydzona/y:

Do góry