GosiaDr jak mi przedluzali wiedzieli o ciazy chcac niechcac bo wyladowalam na patologi a mialam to ukryc;p ale odezwalam sie bo bylej mojej przelozonej ktora mnie lubila i siedziala juz wyzej napewno to dzieki niej mi przedluzono, moja kumpela rok wczesniej niedostala umowy dalej...no wiec wtedy dostalam na okreslony...jak urodzilam corke i skonczylo mi sie macierzynskie znow umowa mi wygasala, wiec zglosilam chec powortu do pracy, pytali sie czy w ciula ich nie zrobie (oczywiscie wczesniej te to osobki co wyzej siedzi) ja im powiedzialm w prost dopouki bede miala opieke do corki bede pracowac!dostalam na czas nieokreslony po paru miesiacach moja mama prace dostala w tej wlasnie firmie a ja wrocilam do domku...chwile pozniej maz zmienil prace na kierwce zawodowego wiec i tak musialabym pozegnac sie z praca
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Julia u nas raczej nie przedłużają, ale i tak chciałam zmienić pracę. Żeby jeździć na rozmowy będę miała czas na macierzyńskim i jakoś napewno się uda. Co prawda nadal jestem w szoku, że tak szybko poszło, bo byłam pewna, że dłużej nam się zejdzie na starankach. Oczywiście bardzo się cieszę, ale również jestem pełna obaw jak to wszystko będzie.U mnie w pracy dowiedzą się, że jestem w ciąży jak zaniosę zwolnienie.
Czekam na moje dzieci to starsze - mąż i młodsze - córa, niedługo przyjedzie dziadek po Nadulkę, więc dzisiaj znowu wolny wieczór
Czekam na moje dzieci to starsze - mąż i młodsze - córa, niedługo przyjedzie dziadek po Nadulkę, więc dzisiaj znowu wolny wieczór
Kinia nie ty jedna masz obawy! ja sie obawiam bo zlozyam dokumenty o przerwanie wychowawczego a co jesli cos nie pojdzie tak? martwie sie o to...czy bede znow mogla wrocic na wychowawczy...niewiem tyle obaw;/ oczywiscie staram sie wyganiac te mysli daleko daleko!
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Julia wiesz ja nie mam obaw o pracę czy coś takiego, ogólnie jakoś takie mam obawy jak to będzie z dwójką maluszków, boję się jak Nadia się zachowa, bo niestety mamy z nią trochę problemów ;/
I wszyscy pojechali, więc ja mam dzisiaj już luz. Tak dziwnie pusto w domu się zrobiło...
I wszyscy pojechali, więc ja mam dzisiaj już luz. Tak dziwnie pusto w domu się zrobiło...
iwo:)
Fanka BB :)
Malena nie łam się mój mąż stracił prace w lipcu - nowej szukał 2 tygodnie i powiem ci że dopiero to dodało nam pewności że mimo wszystko sobie poradzimy.
Mi w pracy zmienił się szef i przeniesli mnie na etat bankowy co oznaczało że z umowy 10 letniej przeszłam na okres próbny, dla mnie to było jak policzek
Pamietaj co na nie zabije to nas wzmocni!!!!
Kinia
ja nie mam takich obaw bo Julka jest już duża i potrafi duzo pomóc, do sklepu wyjdzie, odkurzy itp fakt że ona nie chce rodzeństwa - taki jedynak z niej straszny ale myślę że jakby się udało to nie będzie źle
Dziewczynki fajnie ze sie ze mna cieszycie, dla mnie to ważne by przysługiwały mi wszystkie świadczenia i bym miała gdzie wrócic.
A mam kolejnego good newsa
Moja kumpela z pracy podeszła do in vitro, nie dawali dużychz szans a jednak dziś beta wyszła 3 cyferkowa. Strasznie się cieszę bo bardzo jej kibicowałam.
Mi w pracy zmienił się szef i przeniesli mnie na etat bankowy co oznaczało że z umowy 10 letniej przeszłam na okres próbny, dla mnie to było jak policzek
Pamietaj co na nie zabije to nas wzmocni!!!!
Kinia
ja nie mam takich obaw bo Julka jest już duża i potrafi duzo pomóc, do sklepu wyjdzie, odkurzy itp fakt że ona nie chce rodzeństwa - taki jedynak z niej straszny ale myślę że jakby się udało to nie będzie źle
Dziewczynki fajnie ze sie ze mna cieszycie, dla mnie to ważne by przysługiwały mi wszystkie świadczenia i bym miała gdzie wrócic.
A mam kolejnego good newsa
Moja kumpela z pracy podeszła do in vitro, nie dawali dużychz szans a jednak dziś beta wyszła 3 cyferkowa. Strasznie się cieszę bo bardzo jej kibicowałam.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Aschlee, witaj Zostałaś dopisana do naszej listy. Ale proszę Ciebie jak chcesz coś dopisać, to staraj się edytować swoją wypowiedz. Będzie nam się łatwiej czytać
susel, jednak przerzucam Ciebie do lipcówek :* Życzę nudnej ciąży :*
Byłam z dziewczynkami u lekarza i okaząło się, że obie mają atopowe zapalenie skóry. Dostałam od lekarza płyn do kąpieli (w którym mam cały czas kąpać) i krem po kąpieli (którym mam smarować po kąpieli i jak suchą skórę zauważę). Roksanka ma gorączkę, ale może jej w każdej chwili przejść. W środku czyściutko. Ale za to na cipkę, szyjkę dostałam maść, dla Oliwki na uszka (bo skóra jej mocno schodzi) + dla Oliwki syropek na te atopowe zapalenie skóry. Jakoś damy radę. Roksanka na szczęście rosołku zjadła i jest lekko żywsza. Nie mogę na podwórko wychodzić, ale za to kąpać mogę. Dziękuję dziewczynki za miłe słowa :*
Starających się:29IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2 6joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11
ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopad
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11
Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11 2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12 24
Nikitka25 - @ 12.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$,
susel, jednak przerzucam Ciebie do lipcówek :* Życzę nudnej ciąży :*
Byłam z dziewczynkami u lekarza i okaząło się, że obie mają atopowe zapalenie skóry. Dostałam od lekarza płyn do kąpieli (w którym mam cały czas kąpać) i krem po kąpieli (którym mam smarować po kąpieli i jak suchą skórę zauważę). Roksanka ma gorączkę, ale może jej w każdej chwili przejść. W środku czyściutko. Ale za to na cipkę, szyjkę dostałam maść, dla Oliwki na uszka (bo skóra jej mocno schodzi) + dla Oliwki syropek na te atopowe zapalenie skóry. Jakoś damy radę. Roksanka na szczęście rosołku zjadła i jest lekko żywsza. Nie mogę na podwórko wychodzić, ale za to kąpać mogę. Dziękuję dziewczynki za miłe słowa :*
Starających się:29IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mychunia,mikaaa,susel,
Czekamy na potwierdz.:
Piaska - @ 21.10 2 6joaro - @ 28.10
kontra - @ 6.11 2
doska1 - @ 6.11
ookatkaoo1993 - @ 10.11
Maja35 - @ 12.11
kasiula222 - @ 13.11
watpliwosci3 - @ 14.11 5
Listopad
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11
Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
agamemnon - @ 22.11
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11 2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12 24
Nikitka25 - @ 12.12
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$,
reklama
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Malena jakoś się ułoży zobaczysz, mąż pewnie szybko nową pracę znajdzie, a teraz niech l4 kombinuje to zawsze jakaś kasa będzie. Jak byłam w pierwszej ciąży mąż dowiedział się w czwartek, że stracił pracę, a w niedziele się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży... Ale jakoś się ułożyło.
Iwo to zazdroszczę. Moja niestety jeszcze mała i trochę taka, że nie odczepi się od Ciebie, cały czas trzeba jej poświęcać uwagę, no i nerwus okropny, bije kopie i krzyczy straszliwie, mam nadzieję, że do wakacji wizyty u psychologa pomogą Trzeba dobrej myśli być i już, a Twoja to później dumną starszą siostrą będzie zobaczysz.
Malusiu współczuję, bo Nadia jako alergiczka, też obiawy AZS miała, ale nam te wszystkie oliatumy, emoliumy i inne rzeczy niec pomagały, aż teściowa mi ze szwecji przysłała taki fajny olejek do wody firmy ACO. To znana firma u nich. Super, po tym wszystkie plamy suchej skóry zniknęły i teraz profilaktycznie raz na tydzień kąpiel w tym płynie i skóra rewelacja, no ale na początku to było dzień w dzień kąpiele w tym płynie. Tylko szkoda, że tego w polce dostać nie można i mi teściowa zawsze zapas co jakiś czas przysyła to butelkę mam na 1,5-2 miesiące teraz. Powiem tak, musicie popróbować, bo nie wszystko co z tych płynów drogie jest dobre.
Iwo to zazdroszczę. Moja niestety jeszcze mała i trochę taka, że nie odczepi się od Ciebie, cały czas trzeba jej poświęcać uwagę, no i nerwus okropny, bije kopie i krzyczy straszliwie, mam nadzieję, że do wakacji wizyty u psychologa pomogą Trzeba dobrej myśli być i już, a Twoja to później dumną starszą siostrą będzie zobaczysz.
Malusiu współczuję, bo Nadia jako alergiczka, też obiawy AZS miała, ale nam te wszystkie oliatumy, emoliumy i inne rzeczy niec pomagały, aż teściowa mi ze szwecji przysłała taki fajny olejek do wody firmy ACO. To znana firma u nich. Super, po tym wszystkie plamy suchej skóry zniknęły i teraz profilaktycznie raz na tydzień kąpiel w tym płynie i skóra rewelacja, no ale na początku to było dzień w dzień kąpiele w tym płynie. Tylko szkoda, że tego w polce dostać nie można i mi teściowa zawsze zapas co jakiś czas przysyła to butelkę mam na 1,5-2 miesiące teraz. Powiem tak, musicie popróbować, bo nie wszystko co z tych płynów drogie jest dobre.