reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Maluś - oj współczuję, chore dziecko to coś strasznego - gorszy tylko chory chłop w domu ;-)
No ciekawe co lekarz powie. U nas ostatnio była wysoka temperatura u Wiktora, 39,5 - masakra jakaś, ale nie było nic na gardle, zero kataru, kaszlu itp. Miał tylko wyleżeć...

Kurczę, wstałam z wyrka i sobie przypomniałam, że Paulina owszem, o 11:35 kończy lekcje, ale ma dzisiaj konkurs informatyczny w którym bierze udział. Także mam jeszcze trochę czasu.

Dziś rano spadek temperaturki u mnie, miał być wzrost cholerka no !! No nic, czekam dalej...
A po czym poznać, że cykl jest bezowulacyjny ?

EDIT: A chciałam tylko zauważyć, że pięknie nam się II sypią, no żeby taka tendencja była, że zawsze powyżej 10 dziewczyn !

reklama
Malus jesli ma taka temp. to moze sie okazac ze gardlo... my czesto tak mamy...jest temperatura i zadnych innych objawow i oczywscie brak apettytu i co GARDLO;/ no zdrowka zycze maludzie:)

Wyliczylam ze juz 10 zaciazonych jest na lipiec mam nadzieje ze jeszcze do nas dolaczy pare osob:) suselku ty i pare innych dziewczyn

Witam!

Zuzka dała nam dziś czadu w nocy :/ Ech... Kiedy ona zacznie przesypiać całą noc... ?
Obiad już przygotowany, teraz czekam na kumpele, bo ma wpaść ze swoją córcią na kawkę. Popołudniu będę dzwonić do gina umówić się na wizytę.
Dziś na teście ciemniejsza kreska niż ostatnio, ale jutro pewnie wybiorę się na betę żeby zobaczyć czy i jak przyrasta. Aha no i póki co to wie tylko mąż i Wy. Najbliższej rodzinie powiemy za jakiś czas... Najlepiej byłoby na święta jak wytrzymamy :)
suselku Ty się testami nie sugeruj, wystarczy że mogłaś mieć bardziej rozrzedzony mocz, czasem kreska nie ciemnieje z dnia na dzień. Nie ma sensu kupować kolejnych testów wg mnie tylko wybrać się na betę. Jest zdecydowanie bardziej wiarygodna od testów.
malusiolka Zdrówka dla córci :*

Suselku, Mikaa gratuluje. Dużo pozytywnej energii dajecie nam staraczkom.

Malus zrób badanie moczu małej.

Zazdroszczę tym co siedzą w cieplutkim domku. Ja w pracy, chorej ciężko mi się siedzi.

no wiec zrobilam test apteczny z bardzo malej ilosci moczu co prawda bo z trzeciego sikniecia ;-) i wyszedl tez cien wiec stwierdzilam ze czas powiedziec mezowi. ucieszyl sie i nie mogl uwierzyc ale od razu pytal od kiedy wiem i czy bylam u lekarza i ogolnie bardzo sie martwi po wczesniejszym poronieniu. jutro pojdziemy do endo i na bete to bede juz pewniejsza. mam nadzieje ze wam nie przeszkadza ze tak troche pomarudze ;-);-)

Nikitka ale dajesz nadzieje! :-) a z tego co piszesz o problemach w pierwszej ciazy to idealnie sie kwalifikujesz na wspomagacze! najlepiej zbadaj sobie progesteron 7dpo ale tez popros o duphaston. ja bralam w trakcie staran ale co prawda wyglada na to ze udalo sie w cyklu w ktorym sie poddalam i nie bralam ;-)

mychunia trzymam kciuki za nasze bety!

iwo hehe:-D piszesz ze dajemy pozytywna energie a ja tu wlasnie przyszlam pomarudzic :-p obiecuje poprawe!

Aschlee witamy i powodzenia! ile sie staracie? keidy przewidujesz okres? malusiolka Cie na liste dopisze.

Ostatnia edycja:
Okres niby powinien przyjsc 29 ale mam nadzieje ze juz sie nie pojawi.My staramy sie 2 miesiac teraz bo po poronieniu doszlam do wniosku ze nie chce dluzej czekac bo nie ma przeciwwskazan. Mam nadzieje ze sie uda i ze bedzie wszystko dobrze:tak:

reklama
Ashlee witaj :-)

ja się troszkę martwię, bo zaś bardziej plamię, bo zmniejszyła mi zaś dawkę dupka... ale z drugiej strony jakbym miała stracić to lepiej żeby się organizm naturalnie wyczyścił niż przez zabieg... czekam z niecierpliwością na pon

Do góry