reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Witam Przeziębieniowo :wściekła/y::wściekła/y:

Przez te latania na te głupie rozmowy coś mnie rozkłada - przez to kompletnie nic mi nie wychodzi na testach ovu - a z tempką też jakiś cudak. Czekam na czwartek jestem ciekawa co ten spec doktorek powie !!!

reklama
mamaTomeczka to się ciesz, że górą nie poszło! Moje najgorsze zatrucie jakie miałam w życiu to właśnie i górą i dołem (i oba na raz). Nie po śliwkach, a po morelach suszonych.

agamemnon wiesiołka od pierwszego dnia cyklu mniej więcej do połowy/do owulacji. Ja brałam Oeparol (tylko jest ich kilka różnych, musisz popatrzeć na skład) 4-6 tabletek dziennie. Szału nie zauważyłam, ale brałam tylko jeden cykl ;-) Wiem, że dziewczyny polecały też ten z Naturkapsa, ale u mnie w aptece nie było, a nie miałam już czasu, żeby szukać.

mamaTomeczka w koncu jakas dieta cud? hehe :) :happy: ja własnie zaczęłam zdrowo sie odzywiać, bo skoro staramy sie o Malenstwo to i mnie i jemu sie to przyda. Ale sliwki to dobra opcja szczegolnie sliwki popite mlekiem ale to juz chyba bylaby wersja hardcore na kibleku.

agamemnon wiesiołka od pierwszego dnia cyklu mniej więcej do połowy/do owulacji. Ja brałam Oeparol (tylko jest ich kilka różnych, musisz popatrzeć na skład) 4-6 tabletek dziennie. Szału nie zauważyłam, ale brałam tylko jeden cykl ;-) Wiem, że dziewczyny polecały też ten z Naturkapsa, ale u mnie w aptece nie było, a nie miałam już czasu, żeby szukać.

ja brałam oeparol femina ale więcej niż bylo napisane na ulotce i to dało rezultaty :D

Czesc Kochane :)

zosiasamosia - piekne II :) nie ma wątpliwości :) natepna @ najszybciej za rok :)

agamemnon -najpewniejszy wynik testu z porannego moczu :) &&&&

ysmena - witaj :)

Piaska - super ze druga polowka tez sie angazuje :) okazuje się że to niezbyt częste :) gratuluje zdyscyplinowanego faceta ;)

Grzankaa - daj troche słoneczka do lubuskiego :)

lamorala, emkacafe - doskonale Was rozumiem :) tez mam takie podejscie...bedzie to bedzie - na spontanie :) w koncu dzieci sie rodza z przyjemnosci nie z obowiązku ;) podziwiam dziewczyny, które mierzą, obserwują i zapisują...szacun :-) potrzeba ogromnej samodyscypliny i wiedzy do tych obserwacji :) które czasami są niezbędne :tak: uważam jednak, że niesie za sobą ryzyko blokady psychicznej przed zapłodnieniem...i wtedy mamy dobrą metode antykoncepcji :) Kiedys któras z Was wspominala o lubrykantach...a wiec one równiez utrudniaja zapłodnienie (dzialaja jak zapora)

suselku
- &&&& za bete zacisniete :)

Malusiolka - super ze samopoczucie lepsze :-) <tulimy> córcię, niestety upadki nieuniknione :-( ale u takich maluszków ból szybko mija i zaraz niepamietaja o krzywdzie :) jak Gabi doskonalila chodzenie to kilkka razy tez polala sie krew - na szczescie zeby cale :)

a mój mąż w tym tyg na szkoleniach (oprocz tego dwa etaty - normalny i nasza dzialalnosc) wiec nie ma go prawie w domu a jak jest to zaraz zasypia wiec nasze staranka w tym miesiacu oparly sie o dwa serduszka :-) coz musza wystarczyc :-D:-D

biedroneczka ja nadal mierzę temperaturę, ale ze względu na ciekawość i chęć dowiedzenia się czegoś o swoim organizmie niż ze względu na starania.

biedroneczko wiem wiem ale jakby była ciąża to wsio ryba już czy to rano czy po południu.

Zapisałam się na przyszła środę do ginekologa. Tak na zaś, jak @ nie przyjdzie to zobaczymy co tam w środku się dzieje ;-)
Szukam testów ciążowych na All i nie wiem które wziąść.

reklama
Do góry