Może trochę odejdę od tematu ale mój Mąż stwierdził, że najlpeszym testem ciązowym jest jęczmień trzeba na niego nasikać i jak wyrośnie to znaczy, że będzie maleństwo ja go po prostu kiedyś uduszę. CHociaż wydaje mi się ze tym podejsciem wlasnie i takimi tekstami sprawia, ze jestem rozluzniona i nie mysle tylko o tym czy juz teraz zaszlam w ciaze. Mam obawy bo moje dwie siostry nie moga miec dzieci ehh. Ale trzeba myslec pozytywnie
reklama
cudnie, gratulujęWitam porannie i bardzo radośnie :-) Wrzucam moje sweet focie Mezu śmiał sie na widok kartki. Mówi, że się cieszy, ale i tak jest w małym szoku.
piękna końcówka maja będzie
Mam nadzieje, ze moje pojawienie się przyniesie wszystkim nam upragnione II kreski czasem nowe fluidy pomagają.
Ja pracuję w żłobku i z żalem muszę przyznać ze rodzice przyprowadzają po prostu chore dzieci. Potrafią też zostawić np paracetamol w szafce. Wiadomo, taka pogoda sprzyja alergii i katarom ale to jest nic. Dzieciaczki są odprowadzane z gorączką, rano jest podany syrop a już kolo 11 ma wysoką gorączkę ponownie Maluszek. Nie mogę tego znieść. Wiem, że rodzice czasem nie mogą zostac z dzieckiem ale to jest niebezpieczne przecież. Dzieci jak są chore nie ptrzebuja przebywania w grupie (a niestety w zlobkach publicznych grupy są duze) i w halasie a potrzebuja odpoczynku. Nie mowiac juz o zarażaniu innych dzieci.
Ja pracuję w żłobku i z żalem muszę przyznać ze rodzice przyprowadzają po prostu chore dzieci. Potrafią też zostawić np paracetamol w szafce. Wiadomo, taka pogoda sprzyja alergii i katarom ale to jest nic. Dzieciaczki są odprowadzane z gorączką, rano jest podany syrop a już kolo 11 ma wysoką gorączkę ponownie Maluszek. Nie mogę tego znieść. Wiem, że rodzice czasem nie mogą zostac z dzieckiem ale to jest niebezpieczne przecież. Dzieci jak są chore nie ptrzebuja przebywania w grupie (a niestety w zlobkach publicznych grupy są duze) i w halasie a potrzebuja odpoczynku. Nie mowiac juz o zarażaniu innych dzieci.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mamaTomeczka, dziękuję za radę :* Dobrze, że zjadła śniadanie. Bałam się, że przez ból nie będzie chciała. Próbowałam dać jej herbatkę to nie chciała.
ysmena, może napiszesz coś o sobie? Jak masz na imię, ile masz lat i Twój maż?
ysmena, może napiszesz coś o sobie? Jak masz na imię, ile masz lat i Twój maż?
Malusiolka gorąco dziękuję za zainteresowanie
Mam na imię Magdalena i mam 29 lat, pracuję w żłobku i dzień spędzam z fantastycznymi maluszkami mój Mąż Leszek ma 30 lat a raczej skonczy 19 listopada i bardzo chciałabym zrobić mu niespodziankę na 30 urodziny pokazując mu test z dwiema kreseczkami wierzę, ze marzenia się spełniaja
Poza tym jestem typowo zakręconą i pozytywnie nastawioną do życia kobietą i chciałabym się tym z Wami dzielić :-)
Mam na imię Magdalena i mam 29 lat, pracuję w żłobku i dzień spędzam z fantastycznymi maluszkami mój Mąż Leszek ma 30 lat a raczej skonczy 19 listopada i bardzo chciałabym zrobić mu niespodziankę na 30 urodziny pokazując mu test z dwiema kreseczkami wierzę, ze marzenia się spełniaja
Poza tym jestem typowo zakręconą i pozytywnie nastawioną do życia kobietą i chciałabym się tym z Wami dzielić :-)
zosiasamosia
Fanka BB :)
mamaTomeczka Ty jesteś aparatka numer jeden! Drugiej takiej na całym forum nie ma Nie mniej jednak współczuję nocnych przeżyć. Ja też średnio spałam, ale to raczej z emocji
mycha05
Cudzie trwaj!
Dzien dobry. :-)
zosiasamosia GRATULACJE!!! Super wiesci
mamaTomeczka Padlam!:-) Pol nocy na sraczyku, niezle;-) A tak powaznie to wspolczuje, wiem jak moglo to byc meczace...
malusiola Bidulka malutka :-( Rob jej zimne oklady to predzej zejdzie.
agamemnon @ nie ma nadal? To moze juz nie przyjdzie;-)
A mnie ciagnie w podbrzuszu ale, na @ za wczesnie, wiec mam nadzieje, ze to moze fasolcia;-) Choc nie chce sie nakrecac, bo po co mi wieksze rozczarowanie jak @ przyjdzie. Siedze w szkole, mam 2 godz. przerwy, na szczescie mam Was i Greya do poczytania
Milego dnia:-)
zosiasamosia GRATULACJE!!! Super wiesci
mamaTomeczka Padlam!:-) Pol nocy na sraczyku, niezle;-) A tak powaznie to wspolczuje, wiem jak moglo to byc meczace...
malusiola Bidulka malutka :-( Rob jej zimne oklady to predzej zejdzie.
agamemnon @ nie ma nadal? To moze juz nie przyjdzie;-)
A mnie ciagnie w podbrzuszu ale, na @ za wczesnie, wiec mam nadzieje, ze to moze fasolcia;-) Choc nie chce sie nakrecac, bo po co mi wieksze rozczarowanie jak @ przyjdzie. Siedze w szkole, mam 2 godz. przerwy, na szczescie mam Was i Greya do poczytania
Milego dnia:-)
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
mamaTomeczka, letnia. Moje dziewczynki nie lubią ciepłej - Ty to masz akcje
ysmena, miło poznać
myszunia, trzeba być dobrej myśli
ysmena, miło poznać
myszunia, trzeba być dobrej myśli
Ostatnia edycja:
reklama
agamemnon
Fanka BB :)
Malusiolka, dziekuję kochana :* Ponoć wiara czyni cuda
Kurcze to się mocno Roksanka uderzyła :/ Ja zawsze po takich upadkach sprawdzam czy sa wszystkie zeby i czy się nie ruszają.Na szczęście synu nigdy sobie nic nie zrobił poważniejszego od upadku. Raz rabnął buzią o ściane po skakał po łóżku i krew z nosa poszła ale więcej było strachu jak to wszystko warte
Super, że się dzisiaj lepiej czujesz i już śluzik ok
ysmena haha ja mam kiełkownice w domu więc zaraz skombinuję jęczmienia i będę sikać
mycha, sama juz nie wiem co do mnie przyjdzie pierwsze ;-) &&&&&& za fasolcie w brzuchu!
o WIESIOŁKA pytałam, co i jak sie go bierze? jaki najlepszy??
Kurcze to się mocno Roksanka uderzyła :/ Ja zawsze po takich upadkach sprawdzam czy sa wszystkie zeby i czy się nie ruszają.Na szczęście synu nigdy sobie nic nie zrobił poważniejszego od upadku. Raz rabnął buzią o ściane po skakał po łóżku i krew z nosa poszła ale więcej było strachu jak to wszystko warte
Super, że się dzisiaj lepiej czujesz i już śluzik ok
ysmena haha ja mam kiełkownice w domu więc zaraz skombinuję jęczmienia i będę sikać
mycha, sama juz nie wiem co do mnie przyjdzie pierwsze ;-) &&&&&& za fasolcie w brzuchu!
o WIESIOŁKA pytałam, co i jak sie go bierze? jaki najlepszy??