reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam Kochane,
u mnie nadal nie ma @, ale nadal też sucho, w dzień było trochę śluzu raz białego, raz przeźroczystego. Jeżeli nic się nie zmieni jutro testuję. Trzymajcie &, ja za Was również mocno ściskam dłonie i czekam na miłe wieści.:laugh2:

reklama
Wiecie co dziewczyny, dziś zrobiłam ostatni jaki mam test owulacyjny i wyszedł negatywny, jest bardzo delikatny cień, ale dużo delikatniejszy chociażby wczoraj, czy przedwczoraj. Chyba będzie to cykl bezowulacyjny, &&&&& za jutrzejsze testerki i za twoją betę susełku.:tak:

Hania trzymam kciukasy!!!

Dziewczyny mam pytanie do tych zorientowanych. Od 2 dni mam takie ciagniecia w podbrzuszu czy moga one swiadczyc o zblizajacej się owu?

Dzisiaj rano jak wstakam Nadia byla już w przedszkolu, a maz w domu że mna, oczywiscie to wykorzystalam i byly przytulance :) mowicie, że najlepiej co 2-3 dni? Hmmm musze zapamietac :D

lamorela a Ty już nie po owu jesteś?

który masz dc?

hej, gdzie masz wykresik? :eek:

hania 3mam kciuki za jutrzejszy test.

kinia a boli Cię bardziej po którejś konkretniej stronie brzucha?

mnie przed owu bardzo boli lewy jajnik, pika mi i boli jak się go naciska, czasami również boli przy siadaniu, tak więc nie da się u mnie przegapić owulacji, niestety do tej pory owulacja była tylko z lewego i ciązy jak nie było tak nie ma... wydaję mi się, że zajdę dopiero jak owu będzie z prawego :-(

Ostatnia edycja:
Cyntia, dziękuję że pytasz :* U mnie tak sobie, Brzuch boli jak na @ ;/ śluz z białego gęstego zmienił mi się na bezbarwny i zauważyłam, że śluz jest lekko zabarwiony i nie wiem czy to krew ;/ Prawie tego nie widać, ale denerwuje się. Do lekarza dzwoniłam i powiedział żebym na razie nie denerwowała się jak się pogorszy mam przyjechać.

Dziewczyny &&& za Wasze testy :tak: mychunia nie przekreślaj jeszcze tego cyklu ;-)

cyntia to super, że dziś udało się chłopa zaciągnąć ;-) &&& żeby było skutecznie :cool2:

kobietka
zdrówka życzę, kuruj się szybko :happy:

U mnie jeszcze 9 dni do @, a ja zaczynam się już powoli czuć spuchnięta :no: więc pewnie cykl był zgodnie z wynikami testów bez owu :no: ech... ręce opadają :confused2:

A do tego to zimno, jak tak dalej pójdzie, to w pracy nikogo nie będzie, takie mamy temperatury w pomieszczeniach :eek: jęśli chodzi o chore dzieci... Gabryś zawsze zostaje ze mną w domu, ale mam ten komfort, że jak przynoszę na niego L4, to nie ma większego problemu. Jednak trochę rozumiem też rodziców, u których L4=ogromne nieprzyjemności... nie każdy ma babcię, ciocię, dobrą sąsiadkę... :confused2: ale to już wina gdzieś wyżej leży :no:

Karola bardziej z prawej strony. To w takim razie bardzo Ci zycze, żeby owu byla w koncu z prawego. Ja wczesniej tak nie mialam, bo na anty nic mnie nie bolalo z prostej przyczyny - brak owu.

reklama
Do góry