reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Witam Kochane,
u mnie nadal nie ma @, ale nadal też sucho, w dzień było trochę śluzu raz białego, raz przeźroczystego. Jeżeli nic się nie zmieni jutro testuję. Trzymajcie &, ja za Was również mocno ściskam dłonie i czekam na miłe wieści.:laugh2:

reklama
Wiecie co dziewczyny, dziś zrobiłam ostatni jaki mam test owulacyjny i wyszedł negatywny, jest bardzo delikatny cień, ale dużo delikatniejszy chociażby wczoraj, czy przedwczoraj. Chyba będzie to cykl bezowulacyjny, &&&&& za jutrzejsze testerki i za twoją betę susełku.:tak:

Hania trzymam kciukasy!!!

Dziewczyny mam pytanie do tych zorientowanych. Od 2 dni mam takie ciagniecia w podbrzuszu czy moga one swiadczyc o zblizajacej się owu?

Dzisiaj rano jak wstakam Nadia byla już w przedszkolu, a maz w domu że mna, oczywiscie to wykorzystalam i byly przytulance :) mowicie, że najlepiej co 2-3 dni? Hmmm musze zapamietac :D

lamorela a Ty już nie po owu jesteś?

który masz dc?

hej, gdzie masz wykresik? :eek:

hania 3mam kciuki za jutrzejszy test.

kinia a boli Cię bardziej po którejś konkretniej stronie brzucha?

mnie przed owu bardzo boli lewy jajnik, pika mi i boli jak się go naciska, czasami również boli przy siadaniu, tak więc nie da się u mnie przegapić owulacji, niestety do tej pory owulacja była tylko z lewego i ciązy jak nie było tak nie ma... wydaję mi się, że zajdę dopiero jak owu będzie z prawego :-(

Ostatnia edycja:
Cyntia, dziękuję że pytasz :* U mnie tak sobie, Brzuch boli jak na @ ;/ śluz z białego gęstego zmienił mi się na bezbarwny i zauważyłam, że śluz jest lekko zabarwiony i nie wiem czy to krew ;/ Prawie tego nie widać, ale denerwuje się. Do lekarza dzwoniłam i powiedział żebym na razie nie denerwowała się jak się pogorszy mam przyjechać.

Dziewczyny &&& za Wasze testy :tak: mychunia nie przekreślaj jeszcze tego cyklu ;-)

cyntia to super, że dziś udało się chłopa zaciągnąć ;-) &&& żeby było skutecznie :cool2:

kobietka
zdrówka życzę, kuruj się szybko :happy:

U mnie jeszcze 9 dni do @, a ja zaczynam się już powoli czuć spuchnięta :no: więc pewnie cykl był zgodnie z wynikami testów bez owu :no: ech... ręce opadają :confused2:

A do tego to zimno, jak tak dalej pójdzie, to w pracy nikogo nie będzie, takie mamy temperatury w pomieszczeniach :eek: jęśli chodzi o chore dzieci... Gabryś zawsze zostaje ze mną w domu, ale mam ten komfort, że jak przynoszę na niego L4, to nie ma większego problemu. Jednak trochę rozumiem też rodziców, u których L4=ogromne nieprzyjemności... nie każdy ma babcię, ciocię, dobrą sąsiadkę... :confused2: ale to już wina gdzieś wyżej leży :no:

Karola bardziej z prawej strony. To w takim razie bardzo Ci zycze, żeby owu byla w koncu z prawego. Ja wczesniej tak nie mialam, bo na anty nic mnie nie bolalo z prostej przyczyny - brak owu.

reklama
Do góry