reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

zosiasamosia, chodzi o to aby za dużo nie wypić przed snem żeby stężenie w moczu było większe. Ale z drugiej strony wydaje mi się, że jak ma być ciąża, to nawet przy dużej ilości wypitego płynu powinno coś pokazać. Przy pierwszym i drugim dziecku jak byłam w ciąży nie zwracałam uwagi na ranne testowanie, czy picie przed snem. Co ma być, to będzie. Trzymam kciuki za Ciebie i myszunie :*&&&&

reklama
ja też uważam, że spokojnie możesz pić, oczywiście nie 1,5 litra wody przed samym snem ale tak jak normalnie, tyle co zwykle. I jutro jak tylko zastestujesz napisz nam jak wynik, ale coś czuję że jak się spotkamy to nie tylko z moja córą ale też z Twoim bobaskiem w brzuszku ;) a pomysł na powiadomienie super :)

Ja się czuję kiepsko :-( nie wiem, czy to ciśnienie, ale boli mnie głowa mocniej niż normalnie, apetytu nie mam, no i boli mnie prawy jajnik i ciągnie strasznie w prawej pachwinie:szok: idę jutro prywatnie do gina i na USG. Tę ciążę miałam prowadzić od poczatku państwowo, ale wolę mieć pewność czy się nic nie dzieje:eek:

byłam u lekarza , pani dr mnie zbadała przepisała furagin i żurawit mam brać 3 razy dziennie przez 5 dni i to i to razem żadnych badań nie zleciła obadała brzuch powiedziała ,że musiało mnie w lesie podwiać i stąd te dolegliwości wystąpiły.

zrobiłam test i jedna kreska wiedziałam, że tak będzie :wściekła/y: choć albo mi się zdaje albo tam był cień cieni jutro rano powtórzę test chyba, że @ przyjdzie ...

KOBIETKA - Ważne, ze szybko zareagowalas. Ja kiedyś tak zwlekalam, ze siusialam kropelkami krwi.. Co za ból.. Będzie dobrze! Szybko wyleczysz. Ja się owijalam w biodrach dodatkowo szalem, a od jakiegoś czasu mam taki pas pooperacyjny na rzepy pod mamy i super rozgrzewa.

Robiłam test owu przed chwila i dziś też jest pozytywny. To te 24-36 do owulacji liczyć od którego testu? Jak myślicie? Na to się mówi "pik LH", nie? Mam nadzieje, ze żołnierzyki z godziny 11 rano ogarną temat :-D

Ostatnia edycja:
wikkii oby było tak jak piszesz! @ nie ma, za to lekkie kłucia po lewej stronie od jajnika jakby. No, czuję się ciążowo ;-)
Cyntia85 a nogi do góry były? :-D

mychynia, test negatywny nie przekreśla ciąży. W internecie wiele czytałam o tym, że testy nie wychodziły, a ciąża była i to niektóre dziewczyny były już w 8 tygodniu ciąży. Więc mychunia, nie załamuj się i poczekaj <przytul> Trzymam mocne &&&&&& :*

reklama
MYCHUNIA - nie ma @, więc spokojnie :-) Czasem nawet beta nie wychodzi tak wcześnie.

MALUSIOLKA - jak się czujesz?

ZOSIASAMOSIA - oczywiście, ze były nogi u góry :-D Pol godziny leżałam z poduszka pod pupą i nogami na oparciu sofy :-D

Do góry