reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
i ponawiam moje pytanie : sądzicie że w okresie mniej wiecej owulacji lepiej jak najczesciej czy raz na 1/2 dni ? bo opinie są różne i już sama nie wiem
ja znam wersję, że najlepiej co 2-3 dni wtedy plemniki mają czas by dojrzeć i są najlepszej jakości, jak jest za często to plemniki nie mają czasu na dojrzenie i mogą nie być w pełni wartościowe. W sumie to by się potwierdzało i zgadzało z tym, że przed badaniem nasienia zaleca się min 4 dniową abstynencję seksualną by plemniki miały czas i by zbadać ich wartość i parametry.
zosiasamosia
Fanka BB :)
Mychunia, agamemnon marudy jedne! Nie ma @ - znaczy dobrze! Bedzie bobo
Pojdziemy na czerwcowki? Bo termin mamy na 30.05 ;-)
Ostatnia edycja:
agamemnon
U mnie nie ma takiej opcji, nie czuje się na ciążę. Więc ja tak końcem czerwca chce się załapać ;-)Mychunia, agamemnon marudy jedne! Nie ma @ - znaczy dobrze! Bedzie bobo
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
kurde, boję się że zaraz będę chora, tyle dzieciaków w szkole jest chorych, że szok!!!
a w przedszkolu to już kompletnie, dziś w każdej grupie nie było 2/3 dzieciaków, nie powiem, pracowało się fajnie w tak małych grupach ale boję się, że zaraz mnie dopadnie jakieś choróbsko...
większość dzieciaków chora i siedzi w domu ale zdarzają się też takie przypadki niereformowalnych rodziców, że dzieciak ewidentnie chory, kaszle aż płuca chce wypluć, zielony katar do pasa ale do przedszkola chodzi... ale mnie wkurzają tacy rodzice... milion razy się powtarza, że chore dziecko powinno zostać w domu bo zaraża inne dzieci to nie, kurde, nie dociera...
w 3 klasie 2 chłopców tak kasłało całą lekcję, że o mało nie zwymiotowali od tego kaszlu
jak bym dorwała takiego rodzica to nie ręczę za siebie, nie mam zamiaru być chora, wydawać kasy na antybiotyki, faszerować sie nimi, rozwalać żołądek i siedzieć na L4 bo oni nie mogą zatrzymać chorego dziecka kilka dni w domu by wyzdrowiało i taki dzieciak zaraża inne dzieci i przy okazji mnie
więc jeśli są tu mamy przedszkolaków/ dzieci w wieku szkolnym, apeluję do Was moje drogie, jeśli Wasze dziecko jest chore, nie wypychajcie go szkoły, niech zostanie te kilka dni w domu i wyzdrowieje!
a w przedszkolu to już kompletnie, dziś w każdej grupie nie było 2/3 dzieciaków, nie powiem, pracowało się fajnie w tak małych grupach ale boję się, że zaraz mnie dopadnie jakieś choróbsko...
większość dzieciaków chora i siedzi w domu ale zdarzają się też takie przypadki niereformowalnych rodziców, że dzieciak ewidentnie chory, kaszle aż płuca chce wypluć, zielony katar do pasa ale do przedszkola chodzi... ale mnie wkurzają tacy rodzice... milion razy się powtarza, że chore dziecko powinno zostać w domu bo zaraża inne dzieci to nie, kurde, nie dociera...
w 3 klasie 2 chłopców tak kasłało całą lekcję, że o mało nie zwymiotowali od tego kaszlu
jak bym dorwała takiego rodzica to nie ręczę za siebie, nie mam zamiaru być chora, wydawać kasy na antybiotyki, faszerować sie nimi, rozwalać żołądek i siedzieć na L4 bo oni nie mogą zatrzymać chorego dziecka kilka dni w domu by wyzdrowiało i taki dzieciak zaraża inne dzieci i przy okazji mnie
więc jeśli są tu mamy przedszkolaków/ dzieci w wieku szkolnym, apeluję do Was moje drogie, jeśli Wasze dziecko jest chore, nie wypychajcie go szkoły, niech zostanie te kilka dni w domu i wyzdrowieje!
reklama
agamemnon
Popieram! Wiem jak to wkurza okropnie jak ide ze zdrowym dzieckiem do przedszkola, a tam witaja mnie obsmarkane dzieciaki i mój syn po kilku dniach też smarka Wiem, że sa rózne sytuacje, że rodzice nie raz nie mają wyjścia ale nie zdają sobie tez sprawy, że męczą dziecko.więc jeśli są tu mamy przedszkolaków/ dzieci w wieku szkolnym, apeluję do Was moje drogie, jeśli Wasze dziecko jest chore, nie wypychajcie go szkoły, niech zostanie te kilka dni w domu i wyzdrowieje!