reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć dziewuszki :-)

Kurcze dzisiaj coś mnie napierdziela lewy jajnik ale na owulke za szybko :eek: no chyba, że po tabletkach mi się pierdzieli.. a testy jeszcze do mnie nie doszły więc nie mam jak zrobić :confused2: w każdym bądź razie w razie czego serduszka są :-D

My dzisiaj byliśmy na zakupach.. ja kopiłam sobie buty, Michaśkowi kupiliśmy buty na zimę i kombinezon i mój mężuś też się obkupił tak więc zakupy udane :tak: Zosiasamosia - zakupy poprawiają humor co nie? :-D swoją drogą w niektórych sklepach ceny dla dzieci są boskie.. dziś kupiliśmy Michałowi buty za 190zł (?), w ogóle takie małe rzeczy są mega drogie..

Mychunia &&&&&&&&&&&&&&& :-) my mieszkamy w domu więc mój Grzegorz lata dokładać do pieca.. ja całe życie mieszkałam w bloku i to mega wygoda :-D

Kalisia ja też pierwsze o tym słyszę, raczej nie ma znaczenia :-) widzę, że jesteś z moich okolic :tak::cool2:

Agamemnon &&&&&&&&&&&

Cyntia no teraz to raczej pozytyw :tak: bierzcie się do dzieła!

Mallaika au Ciebie jak? Który dc?

z moim nie ma znaczenia czy dni płodne czy nie :-D on to chętny o każdej porze dnia i nocy :cool2::tak: tyle, że my o Michała staraliśmy się jeden cykl a teraz leci nam pierwszy pełny więc nie wiem jakby zachowywał się jakbyśmy dłużej się starali.. ale faceci już tacy są :eek:

w ogóle powiem Wam, że ostatnio moje libido osiąga apogeum :-D króliczkowałabym się kilka razy na dzień :zawstydzona/y: zaraz mam zamiar znowu zmolestować męża choć jeszcze o tym nie wie :-D

JAk ja bym chciała tak jeden cykl. O Nadię staraliśmy się pół roku, czyli dopiero w 6 cyklu się udało, a teraz ciekawe ile nam się zejdzie. :) Ale u nas to nie tak króliczkowo raczej. Mniej czasu i możliwości...

Mychunia ja termin @ miałam na wczoraj, objawy identyczne jak Twoje oprócz zgagi, no i martwi mnie, że ubogo u mnie ze śluzem a to zły znak:no:
Poza tym tylko niekiedy delikatnie mnie dzisiaj brzuch zaboli i sutki bolą ale tylko jak dotknę. Jeżeli @ nie przyjdzie jutro to we wtorek robię test. Która ze mną testuje? :-)

Jako, że sezon chorobowy w pełni to mam pytanko...

Co sądzicie o starankach podczas przeziębienia? Mam na myśli katar, ból gardła i ogólne rozbicie, bez wysokiej gorączki. Czy przy stosowaniu tylko domowych sposobów leczenia starania są bezpieczne?

Biedroneczko - Teraz między 12 a 15 dniem cyklu przechodziłam przeziębienie. Byłam u lekarza (w 14 dc) po L4, chciałam to wyleżeć, by się nie rozłożyć i lekarz mi powiedział, że takie przeziębienie bez wysokiej gorączki nie powinno wpłynąć na starania, co najwyżej przesunąć owulację, ale zalecił ostrożność w lekach.
Zrób sobie jutro prawdziwy rosołek (taki prawdziwy, mnóstwo warzyw i tłuste mięso :tak: bez kostek rosołowych itp) - dodaje krzepy :tak: Polecam też kanapkę z kiszonymi ogórkami i czosnkiem (kiszonki działają probiotycznie). Tylko mężowi też daj czosnku - to nie będzie czuł od Ciebie tak bardzo :p ..wiesz o co chodzi ;)

Dobrej nocy!!

Cyntia rosołek już sobie dzis zapodałam :) taki na swojskim kurczaczku :) pycha :-) a pomyslec ze kiedyś nielubilam rosolu ;)

Czosnek oboje na szczeście baardzo lubimy :) i oboje jestesmy przeziebieni :( dlatego kuracja jest obustronna :-D

Ale o ogórku kiszonym nie pomyślalam :-) dzieki :) az mi slinianki zaczely pracowac na sama mysl :-D:-D własnie mam zachcianke na kanapke z pasztetem i ogórkiem kiszonym :-) mniam............

Zmykam pod prysznic i do łóżeczka.....Owocnej nocy i kolorowych snów Kochane :)

Ostatnia edycja:
Oj, a Ty mi tą kanapką z pasztetem i ogórkiem. Uwielbiam też kanapkę z ogórkiem kiszonym i majonezem :rofl2:

U nas doszło jednak do kłótni i mojego płaczu (taką szopkę zrobiłam, że szkoda gadać - no płakałam i płakałam ;-)). Przecież on ma takie świetne plemniki, że nawet te sprzed 4 dni czekają na jajeczko w środku :eek: i już tamte powinny starczyć. Rozwalił mnie tym tekstem. Nie że żartował, o nie - on to poważnie i jeszcze z wielka złością. Serduszko nie doszło do wykresu, ale obiecał, że dojdzie jutro. Oby w czas.

Jeszcze raz dobranoc.

Biedroneczko - zdrówka!

reklama
witam o 5:50 rano :-) jakoś w nocy spać nie umiałam cały czas się budziłam :baffled: więc czuję się nie bardzo... do tego się tak stresuje tym testem i tym, że @ może jeszcze przyjść, że aż mnie brzuszek ze stresu boli :wściekła/y:dziś jak nie dostanę do 15 to kupię sobie test...
miłego dnia dziewuszki :-)

Do góry