reklama
Natkusia tak ja ze slaska a Ty dokładnie z jakiego miasta?
Bieruń, koło Tychów :-) ogólnie od Katowic jakieś 20 min
Kinia1
Wrześniowa mama '10
Cześć dziewuszki :-)
Kurcze dzisiaj coś mnie napierdziela lewy jajnik ale na owulke za szybko no chyba, że po tabletkach mi się pierdzieli.. a testy jeszcze do mnie nie doszły więc nie mam jak zrobić w każdym bądź razie w razie czego serduszka są
My dzisiaj byliśmy na zakupach.. ja kopiłam sobie buty, Michaśkowi kupiliśmy buty na zimę i kombinezon i mój mężuś też się obkupił tak więc zakupy udane Zosiasamosia - zakupy poprawiają humor co nie? swoją drogą w niektórych sklepach ceny dla dzieci są boskie.. dziś kupiliśmy Michałowi buty za 190zł (?), w ogóle takie małe rzeczy są mega drogie..
Mychunia &&&&&&&&&&&&&&& :-) my mieszkamy w domu więc mój Grzegorz lata dokładać do pieca.. ja całe życie mieszkałam w bloku i to mega wygoda
Kalisia ja też pierwsze o tym słyszę, raczej nie ma znaczenia :-) widzę, że jesteś z moich okolic
Agamemnon &&&&&&&&&&&
Cyntia no teraz to raczej pozytyw bierzcie się do dzieła!
Mallaika au Ciebie jak? Który dc?
z moim nie ma znaczenia czy dni płodne czy nie on to chętny o każdej porze dnia i nocy tyle, że my o Michała staraliśmy się jeden cykl a teraz leci nam pierwszy pełny więc nie wiem jakby zachowywał się jakbyśmy dłużej się starali.. ale faceci już tacy są
w ogóle powiem Wam, że ostatnio moje libido osiąga apogeum króliczkowałabym się kilka razy na dzień zaraz mam zamiar znowu zmolestować męża choć jeszcze o tym nie wie
JAk ja bym chciała tak jeden cykl. O Nadię staraliśmy się pół roku, czyli dopiero w 6 cyklu się udało, a teraz ciekawe ile nam się zejdzie. Ale u nas to nie tak króliczkowo raczej. Mniej czasu i możliwości...
Mychunia ja termin @ miałam na wczoraj, objawy identyczne jak Twoje oprócz zgagi, no i martwi mnie, że ubogo u mnie ze śluzem a to zły znak
Poza tym tylko niekiedy delikatnie mnie dzisiaj brzuch zaboli i sutki bolą ale tylko jak dotknę. Jeżeli @ nie przyjdzie jutro to we wtorek robię test. Która ze mną testuje? :-)
Poza tym tylko niekiedy delikatnie mnie dzisiaj brzuch zaboli i sutki bolą ale tylko jak dotknę. Jeżeli @ nie przyjdzie jutro to we wtorek robię test. Która ze mną testuje? :-)
biedroneczka84
Fanka BB :)
Jako, że sezon chorobowy w pełni to mam pytanko...
Co sądzicie o starankach podczas przeziębienia? Mam na myśli katar, ból gardła i ogólne rozbicie, bez wysokiej gorączki. Czy przy stosowaniu tylko domowych sposobów leczenia starania są bezpieczne?
Co sądzicie o starankach podczas przeziębienia? Mam na myśli katar, ból gardła i ogólne rozbicie, bez wysokiej gorączki. Czy przy stosowaniu tylko domowych sposobów leczenia starania są bezpieczne?
Cyntia85
Biedroneczko - Teraz między 12 a 15 dniem cyklu przechodziłam przeziębienie. Byłam u lekarza (w 14 dc) po L4, chciałam to wyleżeć, by się nie rozłożyć i lekarz mi powiedział, że takie przeziębienie bez wysokiej gorączki nie powinno wpłynąć na starania, co najwyżej przesunąć owulację, ale zalecił ostrożność w lekach.
Zrób sobie jutro prawdziwy rosołek (taki prawdziwy, mnóstwo warzyw i tłuste mięso bez kostek rosołowych itp) - dodaje krzepy Polecam też kanapkę z kiszonymi ogórkami i czosnkiem (kiszonki działają probiotycznie). Tylko mężowi też daj czosnku - to nie będzie czuł od Ciebie tak bardzo ..wiesz o co chodzi
Dobrej nocy!!
Zrób sobie jutro prawdziwy rosołek (taki prawdziwy, mnóstwo warzyw i tłuste mięso bez kostek rosołowych itp) - dodaje krzepy Polecam też kanapkę z kiszonymi ogórkami i czosnkiem (kiszonki działają probiotycznie). Tylko mężowi też daj czosnku - to nie będzie czuł od Ciebie tak bardzo ..wiesz o co chodzi
Dobrej nocy!!
biedroneczka84
Cyntia rosołek już sobie dzis zapodałam taki na swojskim kurczaczku pycha :-) a pomyslec ze kiedyś nielubilam rosolu
Czosnek oboje na szczeście baardzo lubimy i oboje jestesmy przeziebieni dlatego kuracja jest obustronna
Ale o ogórku kiszonym nie pomyślalam :-) dzieki az mi slinianki zaczely pracowac na sama mysl własnie mam zachcianke na kanapke z pasztetem i ogórkiem kiszonym :-) mniam............
Zmykam pod prysznic i do łóżeczka.....Owocnej nocy i kolorowych snów Kochane
Czosnek oboje na szczeście baardzo lubimy i oboje jestesmy przeziebieni dlatego kuracja jest obustronna
Ale o ogórku kiszonym nie pomyślalam :-) dzieki az mi slinianki zaczely pracowac na sama mysl własnie mam zachcianke na kanapke z pasztetem i ogórkiem kiszonym :-) mniam............
Zmykam pod prysznic i do łóżeczka.....Owocnej nocy i kolorowych snów Kochane
Ostatnia edycja:
Cyntia85
Oj, a Ty mi tą kanapką z pasztetem i ogórkiem. Uwielbiam też kanapkę z ogórkiem kiszonym i majonezem
U nas doszło jednak do kłótni i mojego płaczu (taką szopkę zrobiłam, że szkoda gadać - no płakałam i płakałam ;-)). Przecież on ma takie świetne plemniki, że nawet te sprzed 4 dni czekają na jajeczko w środku i już tamte powinny starczyć. Rozwalił mnie tym tekstem. Nie że żartował, o nie - on to poważnie i jeszcze z wielka złością. Serduszko nie doszło do wykresu, ale obiecał, że dojdzie jutro. Oby w czas.
Jeszcze raz dobranoc.
Biedroneczko - zdrówka!
U nas doszło jednak do kłótni i mojego płaczu (taką szopkę zrobiłam, że szkoda gadać - no płakałam i płakałam ;-)). Przecież on ma takie świetne plemniki, że nawet te sprzed 4 dni czekają na jajeczko w środku i już tamte powinny starczyć. Rozwalił mnie tym tekstem. Nie że żartował, o nie - on to poważnie i jeszcze z wielka złością. Serduszko nie doszło do wykresu, ale obiecał, że dojdzie jutro. Oby w czas.
Jeszcze raz dobranoc.
Biedroneczko - zdrówka!
reklama
witam o 5:50 rano :-) jakoś w nocy spać nie umiałam cały czas się budziłam więc czuję się nie bardzo... do tego się tak stresuje tym testem i tym, że @ może jeszcze przyjść, że aż mnie brzuszek ze stresu boli dziś jak nie dostanę do 15 to kupię sobie test...
miłego dnia dziewuszki :-)
miłego dnia dziewuszki :-)