reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

mam dość ... nie dość, że mam wzdęcia, cycki mnie bolą, kłuje mnie w podbrzuszu, ciągle biegam sikać, kręgosłup, zimno w domu, ze trzeba się dogrzewać to jeszcze dziś kicham na wszystko i leje mi się z nosa ;(

reklama
Wróciłam z zakupów, nic specjalnego nie kupiłam, ale za to wymieniłam mój stary tusz, który nadawał się już tylko do kosza na mały tusz z Clinique w Douglasie. Bardzo fajna promocja:-)

mychunia, wydaje mi się, że w ciąży jesteś :) Trzymam kciuki Kochana &&&& :* Też miałam wzdęcia, kuło mnie w podbrzuszu i ciągle latanie do łazienki. Sikanie mi zostało.. ;/

agamemnon, jeżeli chcesz być w ciąży powinnaś się zdrowo odżywiać. A obiad to podstawa :)

życzmy sobie :-) bardzo bym chciała ujrzeć upragnione II kreseczki... do terminu @ niedaleko, więc niedługo wszystko się okaże :-p w piątek wyjeżdżam do rodziców i do niedzieli nie będzie mnie na necie :-(

Malusiolka, obiad to wiesz, moge sobie odpuścić ale kolacyjka i śniadanko są ok :)

Propo zdrowego odżywania etc zeby zajść w ciążę......jak zaszłam w grudniu z synem to ten miesiąc był katastrofą zrowotną, że tak powiem :-pTyle było okazji do picia, że syn został chyba na pewno poczęty z promilami ew na kacu :-p Pamiętam, że w Sylwestra nie szło mi picie tak jak zawsze. No i zaraz początkiem stycznia zobaczyłam dwie krechy :-)

Wlasnie wyczytalam ze test ciazowy powinno sie robic po 8 godzinach snu a nie jak w moim przypadku po 3,5 i nie powinno sie pic przed snem czyli juz sama sobie odpowiedzialam na zadane Wam pytanie. Musze powtorzyc test, nie pic wieczorem i isc wczesnie spac :-)

reklama
Do góry