reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Susel zaznaczyłam, bo się rozkręciła:) piję od wczoraj pyszne ziółka i wierzę, że będę czerwcową Mamą:):)
A u Ciebie widzę tempka się utrzymuje:)

Miłego Dnia Kobitki!! Ktoś testuje dzisiaj?

reklama
Zatestuje jeszcze za parę dni no chyba że @ przyjdzie ;-)

Michaś spał całą noc ale nadal ma 38st gorączki :-( mąż pójdzie z nim do lekarza popołudniu.. ale najgorsze jest to, że mam popieprzoną pracę i o L4 mogę pomarzyć .. muszę zostawić dziecko i iść na cały dzień do pracy :wściekła/y:

Benfica, do czego to doszło, że człowiek się z @ cieszy :-D u mnie wczoraj plamienie, ale w nocy rozkręciła się wredota na maxa. Więc oficjalnie uznaję rozpoczęcie nowego cyklu za otwarte. Piaska, do nas trafił wkońcu @ - teraz Twoja kolej :tak: I SPOTYKAMY SIĘ NA CZERWCÓWKACH :-D

łoooo mychunia, o takich pysznościach piszesz a ja na diecie, aż mi ślina cieknie na myśl o czymś słodkim

emkacafe witamy! Ja w tym cyklu zrobiłam chyba z 10 testów, ale u mnie była obsuwa... @ przyszedł w 50dc przy cyklach 29-30dniowych :szok: ale myślę, że stres się w dużej mierze do tego przyczynił (a trochę go było u mnie w sierpniu) plus wyjazdy plus spływ kajakowy...

NO I NADSZEDŁ MOMENT KIEDY WYCHODZĘ Z POCZEKALNI!!!!

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 57!!
Zaciążonych potwierdzonych: 23 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014
Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014
Straciatella - termin @ 22.08 II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II
kaskasiunia II
Asku II

Czerwcówki 2014
Malusiolka II

Czekamy na potwierdzenie:

DorciaM- termin @ 2.09
an
uszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
emalia82 - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
Andzia15 - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09

Wrzesień 2013
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
watpliwosci3 - termin @ 18.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09
hania$ - termin @ 21.09
mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
agamemnon- termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
kalisia - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
dzikuska - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
biedroneczka - termin @ 5.10
emkacafe - termin @ 5.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
lamorela - termin @ 8.10
Kinia1 - termin @ 10.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
watpliwosci3 - termin @ 14.10
Grzankaa - termin @ 15.10
Mimimoo - termin @ 16.10
mikaaa - termin @ 16.10
tekla23 - termin @ 18.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
black_tea
centka80
labell
Dominikak86
brrr85
celta

Hej dziewczyny, ja po nocce w pracy siedze u ginka w poczekalni. Czekam teraz, bo 15 min opoznienia. Tyle czekania, żeby poprosic o podstawowe badania przed i oficjalnie oswiadczyc,że recept na anty brac nie bede :) odezwe się do was pozniej :)

Dzien dobry!
Dziewczyny czy w polsce tez jest tak zimno jak tutaj? Na dzisiaj zapowiadaja 12 stopni. Z lozka sie rano wstac nie chce...
Witam nowe staraczki!
Cyntia, super ze wszystko ok z Twoimi piersiami. Myslalam ze moze trzeba czekac na wynik, a tak od razu to super, nie ma kolejnych dni na stresowanie sie.
emkacafe, mikaa - Kobity, 30dniowe cykle to nie są długie cykle :-D:-D Długie cykle są powyżej 35 dni :-p

Pamiętam jak ja z kolei, gdy miałam z 20 lat, z powagą i przejęciem wystrzeliłam do ginekologa, że mam nieregularne cykle miesiączkowe, a jak dodałam, że między 28-31 (bo tak wtedy miewałam) to wybałuszył oczy i powiedział, że 3 dni różnicy to jeszcze nie są nieregularne cykle :rofl2: Człowiek się uczy przez całe życie.
Mi tez by sie wydawalo ze to nieregularne cykle, bo teoretycznie powinny byc jak w zegarku. W czerwcu mialam 33 dniowy cykl a ostatni byl 27 dniowy. Ale to pewnie przez stres bo starszy syn konczyl jedna szkole i zaczynal nowa, a mlodszy z przedszkola szedl do zerowki, pozniej wyjazd do polski i to pewnie przez to. Zawsze mialam 30 dniowe cykle. Nawet nie wiem jaki bedzie ten. Dodam tylko ze nigdy zadnych tabletek anty nie bralam, zawsze zabezpieczalismy sie gumkami, ktore byly dla mnie 100%, bo zadnej wpadki nie bylo.
Wczoraj moj maz mowi, ze od piatku jestem w ciazy ( skonczyla mi sie wtedy @) na co ja ze nie mozliwe, bo mam dni nieplodne. A on, ze jakos przy poprzedniej dwojce mialam same plodne dni bo od razu trafilismy, wiec teraz tez mam. Hahaha. I wez tlumacz takiemu. Wlaczylam mu nawet filmik, ten co ktoras z Was wrzucila.
MamaTomeczka, widze ze i Twoj maz jest bezbledny. Dolewka, usmialam sie :)
Amaliee jak ja bym teraz chciala drapnac meza, ale mi go szkoda, wrocil po nocce z pracy i spi, wiec go nie budze. Poczekam jak syna do szkoly zaprowadze, to po 13 sie do niego dobiore.

Witam dziewczyny! Ale naprodukowałyście od rana Nawet nie pamiętam już co komu napisać... Chciałam Wam powiedzieć że ten mój aktualny okres był prze dziwny. Zawsze miałam i mam takie 6-7 dni, z czego pierwsze 3 dni bardzo intensywne krwawienie a kolejne to już lżejsze, aż do plamienia. Natomiast teraz miałam 3 dni intensywne a dziś mam 4 dzień i nagle nic a nic. Ani pół kropelki... Może to przez te leki?

Witam późnym porankiem! U mnie dziś temperatura niziutka, śluz zaczyna się robić co raz bardziej płodny, więc powoli zmierzam do owulacji:-) tydzień sprzątania w Lidlu, więc idę zaopatrzyć się w parę rzeczy W5, wczoraj była u mnie przyjaciółka, nie widziałyśmy się od mojego ślubu, to jak przyszła o 17, to wyszła przed północą, było bardzo miło.:-)

Melduję, że wczoraj (34 dc) robiłam teścior - była bardzo jasna druga I. Jutro powtórzę, jesli ściemnieje to idę w piątek na betę a w następnym tygodniu do gina.
Trzymajcie się ciepło, bo leje jak z cebra i zimno paskudnie.

reklama
Mallaika- no to gratki po cichutku ;)

cześć jeju jaka paskudna pogoda bleee ja chcę słoneczko i ciepełko ,a nie deszczyk ,a muszę iść do sklepu po ziemniaki no i na miasto tak mi się nie chce ,że masakra ja dziś nie mam szans Was nadrobić ,wczoraj byłam u psychologa pogadałam sobie pośmiałam i pani psycholog powiedziała ,że jest ok wg niej i jeśli będę czuła potrzebę to mam się zapisać ,ale nie muszę bo wszystko gra puki co no i dostałam rady jak sobie radzić z teściową moja teściowa jest z innego świata ,ale nie będę Was zamęczać wystarczy ,że wczoraj się wygadałam :)

pozdrawiam i miłego dzionka życzę

Do góry